Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 344
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Ами съжалявам! Аз му имам доверие, някои не го харесват  Rolling Eyes

# 421
  • Пловдив
Детски ортопед- Арнаудов.

# 422
Привет, влизам с 2 въпроса.
1. Да ми препоръчате ресторант, където готвят вкусни морски дарове. В неделя посетихме един ресторант до новата детска площадка до Гребната, имат 2 големи прилагала... Не се сещам за името. Та, ядох пълнен калмар и ми хареса и бих искала да посетя и друг ресторант. Ще се радвам на насоки.
2. Майка ми е много надарена жена, когато Бог раздавал цици, майка е минала 3 пъти Mr. Green. Къде в Пловдив да търси сутиени на Опал? Има и на Триумф, но не са ѝ удобни.
Благодаря!

# 423
Привет, влизам с 2 въпроса.
1. Да ми препоръчате ресторант, където готвят вкусни морски дарове. В неделя посетихме един ресторант до новата детска площадка до Гребната, имат 2 големи прилагала... Не се сещам за името. Та, ядох пълнен калмар и ми хареса и бих искала да посетя и друг ресторант. Ще се радвам на насоки.
2. Майка ми е много надарена жена, когато Бог раздавал цици, майка е минала 3 пъти Mr. Green. Къде в Пловдив да търси сутиени на Опал? Има и на Триумф, но не са ѝ удобни.
Благодаря!

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 08:43 от Smokingkills-07

# 424
  • гр.Пловдив
Магазин за готова и сурова риба коментирахме  и онзи в Смирненски до Т-маркета.

Да и аз него препоръчах! Мнг прясна храна, с внимание и панировка, която е без яйца и мнг вкусна!
Ще ми препоръчате ли ортопед за детето-отдавна ходихме на един срещу ПУ, може пак там, но кажете вие от кого сте доволни като внимание и точна диагноза?
Благодаря ви!Следващият път ще взема и от там.Взехме вчера сом от "Рибарски кей" -добра беше,доволни сме.Сготвена нямаше много голям избор (шаран и сафрид) щото беше късно вечерта.Взехме сафрид и той беше добър.
За ортопед не зная кой да препоръчам,но мога да кажа от кого не съм доволна.Д-р Чолаков от FiHealth.Много претупва нещата и нищо не обяснява.Поне с малкия беше така - 2 пъти.

# 425
Пробвайте БРАМА на скара от Рибарски кей. Бързо им свършва рибата,хората я научиха и не правят много,за да не се заляга.
Аз се обаждам предварително и ми приготвят за определен час.

# 426
  • гр.Пловдив
Пробвайте БРАМА на скара от Рибарски кей. Бързо им свършва рибата,хората я научиха и не правят много,за да не се заляга.
Аз се обаждам предварително и ми приготвят за определен час.
ОООО супер щом става и с предварително обаждане  Peace

# 427
  • Пловдив
Щях да пиша само без янакиев, него го знам, но ме мързеше от тел толкова писане хаха!
За мен Хасбун е най-добрия Peace

# 428
Още един глас за Арнаудов.
Хазбун категорично не. Обърка диагноза, та той дори не е ортопед.
В Бершка още ли има намаление? Някой знае ли?

# 429
  • Пловдив
Благодаря на всички. Аз нямам изградено мнение за и против някого, но предпочитам да не е от най-големите имена, нещо средно да е. При нас има една болка вечер в крачетата от време на време, костите, предполагам от растежа, тъй като и аз и мъжа ми сме имали...но все пак да каже обичайно ли е, макар и вече да си оформих мнение, че всяко второ дете на 5 го има. А и моята е мега енергична, постоянно тича и скача, може и от преумора да я болят.
Утре ще видя този д-р Арнаудов дали приема, в смисъл сутрин ли е, следобед ли е? Къде работи, т.е на едно място или няколко? Да преценя къде да отидем.
Ако не при него, ще видя как се казваше ортопеда, на който водих малката като бебе - сега името ми е изкочило, бяхме доволни.

# 430
  • Пловдив
Ако искаш проучи и д-р Димов. Приема в МЦ Димед - Тракия. Поне аз там съм го посещавала за преглед на детето.

# 431
  • Пловдив
Аз за д-р Арнаудов съм с много особено мнение. Внимателен е и обяснява, но се опитваше да ни продаде ортопедични гащи за малката, които трябвало да започне да носи веднага. В противен случай - на следващия преглед щял да изпише директно стремена на Павлик. Разбира се, нямаше нужда от нито едно от двете. Wink Трябвало и да си платим по не знам колко лева за всяка от снимките, които направи на ставите. Първата не била добра, втората също. Скриваше с коректор стойностите, които бяха показани на снимките, за да впише някакви други в листа от прегледа.  Rolling Eyes

# 432
Josefin, д-р Арнаудов преглежда в каб. в Южен полъх в Кичука. В болница работи с д-р Янакиев  Wink
Ако искаш попитай и за ортопедите в п-ката на понеделник пазара. Там също са добри- д-р Попов или д-р Кръстев Peace

# 433
  • Пловдив
Ако искаш проучи и д-р Димов. Приема в МЦ Димед - Тракия. Поне аз там съм го посещавала за преглед на детето.
+1 глас за д-р Димов. Внимателен, без да измисля допълнителни ненужни разходи. Доста почакахме пред кабинета му, макар че бяхме с час. Peace

# 434
  • Пловдив
Трябва ми цип 90 см.в цвят шампанско за шуба .
Някаква идея къде мога да намеря ?
Проверих в Форума ,но ударих на камък

Здравей Simple Smile, може да провериш на Капитан Райчо срещу Маркет центъра има едно малко магазинче, там продават доста шивашки материали или другия вариант, за който се сещам е от Главната към Пешеходния мост преди да почнеш да се качваш към моста завиваш в ляво и там има две магазинчета едното е само за платове, а другото продават изключително много шивашки материали (дано ме разбра за мястото Simple Smile ).
А относно сносно място за хапване мога да ви препоръчам ресторант Aglea в Кичука на ул. Кукуш. Имат и жива музика, но мисля, че не е всеки ден
Много ,много благодаря ще ги посетя още днес !!!

Общи условия

Активация на акаунт