Къде в Пловдив? - 62 тема

• 87 323
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Ерин, благодаря за информацията. Не знам как точно се правят тези проверки, но забелязаните от мен неща са факт и едва ли са от вчера.
Видях, че има опция за онлайн сигнал. Имате ли информация, дали проверяваното лице, фирма, научава и моите данни, ако ги поиска?

# 166
Някой със скорошно мнение за Тодор Райчев кинезитерапевт Thinking

Mъж ми ходи при него около Коледа. Много е доволен.  Peace
Къде приема?

# 167

Видях, че има опция за онлайн сигнал. Имате ли информация, дали проверяваното лице, фирма, научава и моите данни, ако ги поиска?

Де факто не, но реално никой не знае какво ще се случи.
Преди време при нагло и безочливо показване на закона на знаково място, бях пуснала такъв онлайн сигнал. От обекта ми казаха "оплачи се на арменския поп"...
Понеже мястото е със специален пропусквателен режим, служители на КЗП отишли трима и не ги допуснали, от там по служебен път поеха други инстанции и започнаха да ме търсят, да ми пишат мейли, въобще стана от мухата слон. Аз просто исках да ми се спазят правата на клиент, какъвто в случая бях и каквито правила важат на територията на цялата държава, независимо от мястото.
Когато се стигне и до съд, всякаква анонимност пада и реално никой не знае как ще се развият нещата.

# 168
  • Пловдив
Да знаете учителка за частни занимания по математика в началните класове,обаче в Тракия Rolling Eyes

# 169
  • Пловдив

Кабинетът се намира на Понеделник пазара - като тръгнеш от Поликлиниката към спирката вляво /до дюнера/, влиза се навътре.
http://www.informator.bg/bg/br/%D0%A0%D0%B0%D0%B9%D1%87%D0%B5%D0 … D0%B4%D0%BE%D1%80

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 16:38 от *Бенджи*

# 170

Кабинетът се намира на Понеделник пазара - като тръгнеш от Поликлиниката към спирката вляво /до дюнера/, влиза се навътре.

Благодаря  bouquet

# 171
От къде в Пловдив мога да куп кокосово мляко?

# 172
  • Пловдив
Кокосово мляко съм купувала от Метро, Кауфланд, Лидл. Последно взех от ДМ. Simple Smile

# 173
Обсъждахте добър доктор за преглед на вътрешни органи на 7-месечно. Май в МЦ Борд или Брод ли да беше... Може ли помощ, че прерових миналата тема и не откривам информация? Работят със ЗК, нали?

# 174
Др Донка Делчева
http://brod-plovdiv.com/page.php?pid=21

Работи със ЗОК,направление  за педиатър .

# 175
  • Пловдив
Обсъждахте добър доктор за преглед на вътрешни органи на 7-месечно. Май в МЦ Борд или Брод ли да беше... Може ли помощ, че прерових миналата тема и не откривам информация? Работят със ЗК, нали?

Хипократ,Николов,работи със ЗК

# 176
Кокосово мляко съм купувала от Метро, Кауфланд, Лидл. Последно взех от ДМ. Simple Smile

Много благодаря!

# 177
  • Пловдив
Линка на първа страница който е към предната тема (61) е некоректен и се отваря по-предната (60та).
Елфи, моля те да го поправиш.

# 178
Здравейте,

Търся добър детски стоматолог в Пловдив, работещ със Здравната каса.
Зъболекарката, при която водя детето си и от която съм изключително доволна по принцип /д-р Татяна Пашова-Чолакова/ няма свободни часове за 10 дни напред....

# 179
  • Пловдив
Линка на първа страница който е към предната тема (61) е некоректен и се отваря по-предната (60та).
Елфи, моля те да го поправиш.

За съжаление не мога вече да пипам по първа страница.Ще го поправя следващия път  Hug

Общи условия

Активация на акаунт