Къде в Пловдив? - 62 тема

• 87 284
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Къде мога да намеря много голяма картичка? Наистина голяма, минимум колкото лист А4 ми трябва.. Ако има и избор от модели ще е прекрасно Crazy

# 226
  • Пловдив
Пух, според мен няма да откриеш чак толкова големи, защо не се обърнеш към някой за поръчка, из Капана има доста магазинчета hand made

# 227
Най-вече защото ми трябва относително спешно - т.е. да отида, да избера и да купя.. Все се надявах да има откъде.
Иначе идеята е добра, благодаря ти Hug

# 228
  • Пловдив
освен ако не трябва да е мега специална, може да си накупиш материали и сама да я ръчнопроизведеш..
аз съм фен на картичките в капана, но по-интересните и 10-торно по-малки от необходимото са около 8 лв/. Според мен като ти поискат една цена от около 20-30 лв в най-добрия случай, ще е брутално .. ooooh!

# 229
  • Пловдив
Здравейте,

къде правят стикери с име (детски мотиви), които могат да се закачат/залепят на вратата на детска стая?

# 230
  • Пловдив
Здравейте,

къде правят стикери с име (детски мотиви), които могат да се закачат/залепят на вратата на детска стая?
Например тук >> http://bubub-shop.com/c_71/sc_16/

# 231
  • No Line On The Horizon
Дами, спомням си, че по някое време се коментираше добър детски офталмолог, но когато човек не е на зор не обръща внимание, а сега не мога да се сетя в коя тема беше. Започвам да чета отзад напред, но  междувременно ще съм ви благодарна ако ми препоръчате добър специалист за деца в тийн възраст. 

Аз и децата сме при д-р Лесинска. Кабинетът й е зад Горското стопанство на бул. Шести септември.
тел. за записване: 032242601. Работи с направления.

# 232
Дами, спомням си, че по някое време се коментираше добър детски офталмолог, но когато човек не е на зор не обръща внимание, а сега не мога да се сетя в коя тема беше. Започвам да чета отзад напред, но  междувременно ще съм ви благодарна ако ми препоръчате добър специалист за деца в тийн възраст. 

От темата са ми препоръчвали Др Албена Теодосиева.Не съм  я посетила още.

Др Марина Гроздева също е внимателна,има хубава апаратура в кабинета си .

( Координати нямам в момента)

# 233
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми кажете от къде да взема хубава детска хавлийка за подарък. Става въпрос за дете на годинка Simple Smile
English home  Peace

# 234
  • Пловдив
fros, Трапезица

Благодаря много  Hug. Четох все хубави отзиви и за трите.  Взех час за д-р Лесинска чак за 15 февруари, до този момент всичко е заето.  

# 235
  • Пловдив
Къде мога да намеря много голяма картичка? Наистина голяма, минимум колкото лист А4 ми трябва.. Ако има и избор от модели ще е прекрасно Crazy

Толкова голяма картичка съм виждала в книжарницата на мола, но преди около 5 години. Не знам дали в момента има. Беше за сватба.

# 236
Знаете ли дали в магазини Fado вече имат намаление на зимните ботуши? Доколкото си спомням някъде през февруари го правиха.

# 237
  • Пловдив
Имат, до 70%. Единични номера са по 50-60 лева.

# 238
Имат, до 70%. Единични номера са по 50-60 лева.
Благодаря  bouquet

# 239
Къде да намеря кейл ?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт