Къде в Пловдив? - 62 тема

• 87 297
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Пловдив
Знаете ли някой сигурен, който прави поръчки от Алиекспрес?

# 212
  • Plovdiv
Здравейте, може ли да ми кажете от къде да взема хубава детска хавлийка за подарък. Става въпрос за дете на годинка Simple Smile

# 213
  • Пловдив
Моля,къде да намеря съвестен невролог за майка ми.Има оплакване от възпален нерв,най-вероятно  Rolling Eyes

Препоръчвам д-р Радостина Каназирска.Работи и с НЗОК.работи в ДКЦ-то на Понеделник пазара и в кабинет в блока зад спирката на Тунела.Има коодрдинати в нета.Ходила съм лично при нея и е страхотен човек и специалист.

# 214
  • гр.Пловдив
Здравейте, къде ще ми препоръчате да купя детски дрешки за подарък за бебе?
Наскоро купувах комплект за новородено (момиченце) от Гранда ,на първия етаж ,като влезеш и се пада срещу кафенето от дясно.Имаше страхотни неща,но малко скъпички ми се видяха  Wink

# 215
Здравейте, може ли да ми кажете от къде да взема хубава детска хавлийка за подарък. Става въпрос за дете на годинка Simple Smile

Все още купувам от хавлиите на Вис Виталис, то при тях май само това остана качествено и произведено от тях. Имат хубави халатчета за деца 1-2 год.

# 216
  • Пловдив
За хавлийка - вис виталис магазина, но мисля, че имат и турските Bebetto, поне преди имаха, те са доста напред в материала за хавлийки, бодита и комплекти за новородени.

Дрешки за бебе за подарък от всичко, което сте препоръчали и поради това, че е подарък бих взела от ХАШ и Ем (на центъра, в Мола) - огромно разнообразие, промоции (вземи 3, плати 2 и подобни), качество, подаръчни кутийки, торбички. Просто конкуренцията на този магазин в нашия град е нулева.
Майорал - прекалено скъпи, освен ако не са намалени или от ишлемето им, срещу ангел бебе.
Бенетон и Обайби в Мола са също вариант за 50+ лв подарък.

Поне като тръгнеш по центъра ще видиш всички препоръчани магазини.

По-специални неща в Пловдив няма, аз лично ако търся нещо "по така" или от интернет, или от другаде го намирам.
Ето ти един бг сайт, който доставя за 1 ден, ако не бързаш и искаш нещо подобно, има страхотни "обувчици" за бебе - ние имахме няколко чифта и не се намират из магазините лесно:
http://www.kidi.bg/za-bebeta/bebeshki-obuvki.html

# 217
  • Пловдив
  За бебешки дрешки към споменатите ще добавя с гореща препоръка магазин Премама- марката Боболи , Малечко - Мамас и Папас , Некст (онлайн пазаруване) . И трите марки имат много качествени и красиви незахабяващи се дрешки.

# 218
  • Пловдив
Ах, този Некст Heart Eyes

# 219
  • Пловдив
Момичета, имам модел на рокля и сега ми трябва добра шивачка . Моля за препоръки  bouquet
И аз препоръчвам момичето срещу Тони 2000  Peace

# 220
  • Пловдив
Момичета, имам модел на рокля и сега ми трябва добра шивачка . Моля за препоръки  bouquet
Denitsa Atelier >> https://www.facebook.com/Denitsa-Atelier-304127029649696/?fref=ts

# 221
Благодаря, момичета.Ще се похваля за резултата.Приятна вечер!

# 222
  • Пловдив
Някъде в Пловдив виждали ли сте този шампоан да се продава?

# 223
  • Пловдив
Някъде в Пловдив виждали ли сте този шампоан да се продава?

в аптеката до здравна каса  Simple Smile

# 224
  • Пловдив
Дами, спомням си, че по някое време се коментираше добър детски офталмолог, но когато човек не е на зор не обръща внимание, а сега не мога да се сетя в коя тема беше. Започвам да чета отзад напред, но  междувременно ще съм ви благодарна ако ми препоръчате добър специалист за деца в тийн възраст. 

Общи условия

Активация на акаунт