Къде в Пловдив? - 62 тема

• 87 273
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Бели цвички от хубава кожа в Декатлон /има и бели и черни/
Червени чорп в HM
Портмонета на всички световни марки се доставят онлайн, има намаления в момента до 70%

Ишлеметата се шият с договор да не се разпространяват и по тази причина, който е сериозен не говори за кой шие и няма право да изнася продукция. Доколкото съм чувала платовете пристигат по метраж и излизат към поръчителя точно същите метри в готова продукция. Дори и браковете си прибират.

# 256
Моля,къде да намеря съвестен невролог за майка ми.Има оплакване от възпален нерв,най-вероятно  Rolling Eyes

Препоръчвам д-р Радостина Каназирска.Работи и с НЗОК.работи в ДКЦ-то на Понеделник пазара и в кабинет в блока зад спирката на Тунела.Има коодрдинати в нета.Ходила съм лично при нея и е страхотен човек и специалист.

Би ли обяснила как точно ти помогна?
Аз два пъти ходя при нея с подобни оплаквания, освен да ми връчи рецепта, и без която мога да си купя лекарствата, друго не ми е правила. След това ходя при друг лекар, който обаче не работи с касата, но пък ми помага наистина. Peace

# 257
  • Пловдив
По принцип е така с ишлеметата. В Кърджали шиеха Пума, преди повече от 15 години. Абсурд да ни продадат от там,......макар че казаха, че може да попитат официалния вносител дали може да ни ги продаде, преди да ги внесе.  Laughing За мен и за съпруга ми, не за търговия.

Иначе видях рокля на Майорал, която аз купих от Мола, абсолютно същата. Дори мислех, че ми се привижда.  Shocked  Пуловерчета на US Polo по 59 лева, пак същите като в Мола....., дори с етикет. В друг магазин. Защото роклята беше с отрязан етикет. Но това са епизодични прояви, разхвърляни на различни места, в магазинчета, в които обикновено не влизам. И сега отчитам, че там ми е грешката..... Whistling

На марки от гардероба ми и които нося от години, мога да различа ментето от оригинала. А това, на което съм попадала, и което цитирах, си беше оригинал отвсякъде. Явно се намира начин, но няма пълната гама номера и продукти. Това му е неудобството.

# 258
Извинявай, но US Polo пуловер за 30 евро не е някакво постижение, и нашия мол на разпродажба са си по толкова, има понякога и по 20 евро. В аутлетите в чужбина има дори Polo LR понякога на 15 евро, които в редовна колекция под 100 не можеш да ги вземеш.
И дрехите ВУ и търговията с ишлемета са пълна бутафория, но това е друга тема и не бива да съжаляваш, че не влизаш в такива магазини. Сделка няма.

# 259
  • Пловдив
Не пазарувам от чуждестранни сайтове. Ако някой ден се науча......ще ме загубят като клиент всички търговци. Споменавам цена на пуловер, когато в Молчето ми го предлагат по над 120 лева, същото. Иначе имаш време да следиш разпродажби си на далавера отвсякъде. Все пак за едно и също нещо да дадеш два пъти по-малко пари.....защо пък не.

# 260
Къде в момента има сергии със стари книги, има ли постоянен търговец на книги отпреди 1950 и мога да изчакам да ми събере?
Продавалник не е опция, каквото ми е било подходящо от там съм го взела.

# 261
И да попитам още нещо-трябват ми и бели цвички-
Бели цвички взимам от Мечо Пух - ест. кожа и велур отдолу. По спомен цена 10-12 лева. От изкуствените Беко са ми фаворит по изпълнение /не се плъзгат/.
На Декатлона не са лоши, но 23 лева ми стори пладнешки обир сравнено с тези на Колев и Колев.

# 262
  • Пловдив
Извинявай, но US Polo пуловер за 30 евро не е някакво постижение, и нашия мол на разпродажба са си по толкова, има понякога и по 20 евро. В аутлетите в чужбина има дори Polo LR понякога на 15 евро, които в редовна колекция под 100 не можеш да ги вземеш.
И дрехите ВУ и търговията с ишлемета са пълна бутафория, но това е друга тема и не бива да съжаляваш, че не влизаш в такива магазини. Сделка няма.

Не е точно така.
И аз обикалям аутлети - но там намалят на 70 процента януари и юни/юли текуща колекция. Ако ти се чака дотогава, да. Но ако искаш нещо, преди то да е отишло до Италия и да се е разходило обратно до България - тогава ишлеме. Ишлемето в момента, което е налично е колекция пролет/лято 2016, не е аутлет, но е на аутлет цени.
Скрит текст:
Ус поло не е точно правилно сравнение, защото това е прикрита турска марка за мен, тя може да бъде намерена почти навсякъде евтино, шие се в съседката. Поло ралф лорен е скъпата марка, моя ползва нея и понеже си е купувал от аутлети мога да кажа, че хич не е евтина почти по никое време.
В пловдив шият Гес - чанти. Дори знам къде, но няма никакъв смисъл да се ходи, не пускат разбира се. Това не означава, че не могат да бъдат купени през някого.
На други места в България шият Бърбъри (впрочем 80 процента детско се шие близо до нас), Монклер, 2-3 модела на сезон чанти Фурла (които са разкроени и трудно се "крадат" от магазинчета, но все пак успяват), Макс Мара, Hugo Boss, Lacoste ризи, Гес блузи, Sanetta немското детско бельо - в който завод ходих и щях да умра от радост просто, имайки предвид гащи от по 8 евро в аутлета, които купувам, да ги видя на 1.5 лв и 2 лв беше...лудост! Потници, пижами, всичко имаха! Накупих за години напред.
И още няколко марки - Луи джо, армани панталони/дънки, и една мнг скъпа фирма за ски екипи, но само якетата са в бг, Жан Пол гутие малко неща, Клои.
Няма да крия, че имам доста неща. На монклер якето ми струва доста и на ишлеме, но го видях в Париж през септември на намаление и разбира се в пъти повече. С естествена яка, защото има имитации на ишлемета, т.е реплики, които нямат нищо общо просто. Могат да се видят в продавалник репликите! Имам вълнено палто на гес, кожено палто от уникална ест кожа, елек пак на монклер, мнг блузи, рокли, дънки...
Сравнявам с оригиналните неща, защото имам такива преди да "открия топлата вода".
Преди имаше и дизел в България, сега не съм срещала. Бях голяма фенка на марката като ученичка, всичко съм си купувала от чужбина, до момента, в който не си купих дънки за над 200 лв и пишеш "Нпаравени в България". Същото забелязах в аутлети в чужбина и с Бърбъри.
Изобщо не ме интересува ишлеметата да са модни, актуални, маркови, но е факт, че не са масовка, която се намира лесно и си личи качеството в изработката. Забравих Бьогнер, те също имат модели, които излизат на ишлеме и при нас. Предпочитам тях пред това да купя каквото и да било от магазин в Пловдив или мола! Когато бързам, търся нещо в града и т.н - ишлеме, когато имам време и пътувам - чужбина, за детето - интернет сайтове най-вече френски и немски.

# 263
  • Пловдив
Скрит текст:
Точно заради това посочих Поло, защото имат магазин в Мола и сравнявам цените. Ралф Лорън е друга работа и цените им също.  Peace Би ли споделила за Bogner, може и на лични. Харесала съм си яке, но при наличието на 10 якета, най-различни модели и дължини, 699 долара мииии няма начин просто.......  Crossing Arms Не държа да е съвсем оригинал.  Laughing  Якето.

# 264
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за цвичките-отивам да търся.За чорапогащника-не се сетих за H&M-дано има това,което търся  Peace

# 265
  • Plovdiv
Джозефин, къде точно мога да намеря тези ишлемета, за които говориш? Може и на лично да ми пишеп Simple Smile

# 266
  • о`майна лунна нощ е
Къде в момента има сергии със стари книги, има ли постоянен търговец на книги отпреди 1950 и мога да изчакам да ми събере?
Продавалник не е опция, каквото ми е било подходящо от там съм го взела.

Книги съм поръчвала и са ми намирали стари издания в книжарницата, която се намира в сградата между дом Левски и пешеходния светофар на съда /преди РДВР-то/. Точно до новата сграда, в която се помещава Агенция по вписванията. До книжарницата има ксерокс, обущар, магазин за обувки, преводи ...

# 267
  • Пловдив
Моля,къде да намеря съвестен невролог за майка ми.Има оплакване от възпален нерв,най-вероятно  Rolling Eyes

Препоръчвам д-р Радостина Каназирска.Работи и с НЗОК.работи в ДКЦ-то на Понеделник пазара и в кабинет в блока зад спирката на Тунела.Има коодрдинати в нета.Ходила съм лично при нея и е страхотен човек и специалист.

Би ли обяснила как точно ти помогна?
Аз два пъти ходя при нея с подобни оплаквания, освен да ми връчи рецепта, и без която мога да си купя лекарствата, друго не ми е правила. След това ходя при друг лекар, който обаче не работи с касата, но пък ми помага наистина. Peace
И аз нищо хубаво не съм чула за нея...

Дева,кажи ми при кой ходиш?

# 268
  • Пловдив
До пощата има сергии със стари книги, както и до градинката на Джумаята  ул."Отец Паисий" малко преди р-т "Чучура". Виждала съм красиви стари книги с кожена подвързия.  Peace

# 269
  • Пловдив
Джозефин, къде точно мога да намеря тези ишлемета, за които говориш? Може и на лично да ми пишеп Simple Smile

И на мен Simple Smile

Червени чорапогащници 140 в НМ на Главната няма, може би става въпрос за МОЛ-а.

Общи условия

Активация на акаунт