Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 196
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Привет! Имам нужда от съвет в коя лаборатория да занеса урина/стерилна/ за микробиологично изсл. и резултатът да е достоверен? Дребната имаше циститни оплаквания, бяхме в болница , сега предстои преглед при нефролог.
Благодаря!

# 331
Къде мога да намеря синя боя за обувки...

пробвай в Дайхман

# 332
  • Пловдив
Привет! Имам нужда от съвет в коя лаборатория да занеса урина/стерилна/ за микробиологично изсл. и резултатът да е достоверен? Дребната имаше циститни оплаквания, бяхме в болница , сега предстои преглед при нефролог.
Благодаря!

Аз се доверявам на Хронолаб

# 333
Благодаря!
Мисля, че най-добре е в лабораторията на ВМИ на Васил Априлов.

# 334
  • Пловдив
jul, благодаря за препоръката за Яръмов. Чух добри отзиви за него и от другаде. По-скоро обаче ще проуча класовете му в сградата на училището за Сценични изкуства, че нещо зала за фитнес и йога едновременно не ми се връзват.

Сега виждам, че вече и там има от 19ч. в графика (аз затова ходех в Нитро, защото беше само от 17ч.). Напълно си права за връзването на йога и фитнес-зала, но нямах избор. Ще чакам отзиви, ако пробваш преди мен  Simple Smile

# 335
  • Пловдив
jul, благодаря за препоръката за Яръмов. Чух добри отзиви за него и от другаде. По-скоро обаче ще проуча класовете му в сградата на училището за Сценични изкуства, че нещо зала за фитнес и йога едновременно не ми се връзват.

Сега виждам, че вече и там има от 19ч. в графика (аз затова ходех в Нитро, защото беше само от 17ч.). Напълно си права за връзването на йога и фитнес-зала, но нямах избор. Ще чакам отзиви, ако пробваш преди мен  Simple Smile
Говорих с Яръмов. В залата на НГСЕИ ще стартира нов клас йога от последната седмица на февруари. Имаме уговорка да се чуем за точна дата. Тя ще бъде обявена и на страницата му във Фейсбук. bouquet

# 336
Здравейте, мнения за добър педиатър за дете в Кършияка.Трябва ми някой който не претупва прегледа за минутка, и да обяснява като го питаш.

# 337
  • Пловдив
Здравейте, мнения за добър педиатър за дете в Кършияка.Трябва ми някой който не претупва прегледа за минутка, и да обяснява като го питаш.
Силно препоръчвам д-р Диана Милчева.Има кабинет на Сава Муткуров, приема с направления.По-обстойни прегледи не са ни правили другаде. Мисля, че приема и в Медлайн, но не съм сигурна. Peace

# 338
  • Пловдив
Благодаря!

на ДКЦ-то на В.Априлов. Уредите им са мнг добри, лекарите също. Ние имахме цистит лятото! Ехограф предполагам сте правили? Ако не сте - д-р. Владимирова или д-рДимова на същото място.

# 339
Благодаря!
Josefin ехография правиха в болницата. Тя има паренхимен мост в бъбрека, който следяхме в София, живяхме там последните 2г.
 А тези лекарки нефролози ли са или образна диагностика? ЛЛ иска да я гледа д-р Мантаркова!?

И ще използвам поста си да ти отговоря вместо в твоята тема, че такава нощна болка на тази възраст е характерна за растежа. Peace

# 340
renydent ,къде и кой преподава испански така ? Ако не е удобно публично,моля сподели ми на лични.МНого интересно ми прозвуча .
Писах на лични.

Може ли и на мен информация за учителката по испански език? Благодаря  bouquet

# 341
  • Пловдив
 mama irina,преди 4 години дъщеря ми направи пиелонефрит.Говорих с доста педиатри-всички казаха София.Водих детето при доцентка в Токуда ,но не помня името.Слава богу инцидентно беше,но поне тогава в Пловдив нямаше детски нефролог.
girasoll ще ти пиша на лични.

# 342
Момичета, къде мога да намеря добър обущар ? Трябва ми за да постави гумички на токчетата на едни обувки. Мяркала съм един в някой от подлезите на центъра, но сега не се сещам точно къде беше.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 21:53 от vanessa111

# 343
  • Пловдив
Благодаря!
Josefin ехография правиха в болницата. Тя има паренхимен мост в бъбрека, който следяхме в София, живяхме там последните 2г.
 А тези лекарки нефролози ли са или образна диагностика? ЛЛ иска да я гледа д-р Мантаркова!?

И ще използвам поста си да ти отговоря вместо в твоята тема, че такава нощна болка на тази възраст е характерна за растежа. Peace

образна диагностика са, препоръка за ехограф ми бяха. За нефролог не съм разпитала, разгледай и белия списък за Пловдив за лекари, може да я има, да има мнение. Напиши я в търсачката също.
Дано всичко е наред при прегледа ви.
С нашия цистит препоръката беше да не се къпе седнала (във вана и изобщо в столче, в което се задържа вода, ние имаме такова), да не се плува и потапя във вода над коляно в продължение на 6-9месеца. Но може и да е специално за нас толкова дълго време, ние имахме и др. тежко прекарани заболявания. Както и да е, не плуваме, точно тази зима имахме такъв мерак и ..не може. Догодина!

# 344
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря добър обущар ? Трябва ми за да постави гумички на токчетата на едни обувки. Мяркала съм един в някой от подлезите на центъра, но сега не се сещам точно къде беше.
В подлеза на аптека "Марица".  Wink

Общи условия

Активация на акаунт