Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 174
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Къде продават качествени дървени играчки ? Онлайн не ми е вариант,искам да ги видя на живо.

Хубави дървени фигури пъзел съм купувала от вис виталис /животни основно/. Не бяха евтини, но пък хубава и качествена изработка. Скоро обаче не съм ходила...

# 361
Къде да намеря калъфи за холна гарнитура, но не от тези промазаните, дето се бръчкат, много са ми гадни. Търся нещо ластично, което да прилепва по-добре . Идеи?

# 362
Официална рокля за завършване на ДГ??? А абитуриентска ще правите ли?

Аз ли нещо не съм в час? Детето завършва ДГ, не Кеймбридж... #Crazy
За някои това е постижение, равнозначно на вуз от Бръшляновата лига.
Предлагам Майорал и Некст, Маркс енд Спенсър... Пристрастна съм към интернет пазаруването.

# 363
Благодаря за предложенията за дървени играчки.  bouquet

# 364
  • Пловдив

На втория етаж,срещу Дайхман се пада

Момичета, искам да ви попитам дали знаете за магазин с официални детски рокли за завършване на детска градина. Пловдив или Асеновград , дори може да ми препоръчате шивачка.Искам да купим или ушием рокля, която да не се повтаря с роклите от Юнона, H&M , и Илинци. Благодаря ви предварително.

Мечо пух.Отстрани на Халите,срещу Мармалад

# 365
  • Пловдив
Мечо пух миналата седмица беше в тотален ремонт, дали са го завършили, ако не си ходила вчера и е ок, значи няма да е хаха.
И аз се учудих, уж беше вървежен магазин, а ми изглеждаше разтурен като фалирал, без стоката, боядисваха, дано е ремонт просто. Не че изобщо някога влизам там, но е симпатично магазинче.

# 366
  • Пловдив
Мечо пух миналата седмица беше в тотален ремонт.

Не,не съм ходила скоро.Значи Мечо пух не работи

# 367
  • Пловдив
да, аз съм там през 3 дни. Ще видя в петък, но не работеше последно.

И в олкс изпадат хубави роклички/официални от потребители, на които не са им станали или внасят да продават нещо различно. За нови говоря. Аз не се притеснявам да поръчвам ако знам марката. Китайско с техните умалени неща не взимам, но марковото китайско като некст, марк и спенсър и прочие си знам размерите и действам смело.
http://olx.bg/ad/ofitsialna-roklya-s-bolero-nova-ID5F6mI.html#c6ec4e9715

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 23:22 от Josefin

# 368
Благодаря ви ...
* Бенджи * това си е лично решение просто питам, не смятам че твоето арогантно отношение е за тук.Избивай си комплексите другаде.

# 369
да, аз съм там през 3 дни. Ще видя в петък, но не работеше последно.

Вчера бях там. Работи си, само са го боядисвали.

# 370
  • Пловдив
Момичета, трябва ми спешно предложения за заведение, където да отпразнуваме завършването на ДГ, а също и добър аниматор. Утре ни е родителската среща, а не сме стигнали до никъде.  ooooh!

# 371
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате  добър гастроентеролог, който да е и добър ехографист. За д-р Саватинова знам, но много се чака при нея, а нямам тази възможност.

# 372
  • Plovdiv
Момичета, виждали ли сте някъде този корнфлейкс. Преди го взимах от Била и Лекси, сега не мога да го намеря никъде.

# 373
Здравейте, момичета! Скоро моя приятелка ще се омъжва и ме поканиха за кума, аз трябва да организирам моминското и парти. Ще съм благодарна на всички които могат да ме насочат към някоя агенция и имат на представа за какви цени горе долу става въпрос! Hug Hug

# 374
  • там, където ми харесва
Здравейте, момичета! Синът ми е на 6 години и половина и посещава последна година на детската градина. Някой има ли информация от кога можем да посетим избраното от нас училище за да заявим предпочитанията си за там за първи клас. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт