Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 311
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Лаптопа ми май хвана вирус. Когато цъкна на иконката за интернет и започна да си търся разни неща, ми излизат куп прозорци: най-различни (за игри, реклами...) и са едни след друг по 5-6 наведнъж. Мисля, че трябва да се преинсталира, но сервизчетата на бул. Руски няма да свършат работа. Crossing Arms Къде да го занеса?
Да не си ъпдейтнала с последния експлорър? При мен беше така - много гадна работа - рови ти по кеша и каквото хване го вкюлчва в реклами , че и ти ограничава и прозореца. В гугъл намерих решение по настройките, ама убий ме - не мога да повторя какво се правеше, че беше преди месеци Peace

# 481
Значи, да ви кажа, бясна съм!  #2gunfireПотресена съм с какви буклуци ни тровят съзнателно. Редовно си купувам само от едно място изключително качествено телешко месо, което собственикът пред нас мели на кайма. Тъй като магазина е турски, в него не се продава свинско месо. И така: купува си кака ви смляно телешко от него и тръгва да си купи от друг магазин същото количество свинско, ама аз да го посоча и да го смелят пред мен. Тъй като живея до Панаира, обикалям двата по-големи месни магазина. И изненада: в единия им бил развален контакта на мелачката, а в другия - не мелели месо! #Crazy Само и само да си продадат готовия буклук от кожа, кости, рога и копита ,плюс обилно количество соя, наречен кайма. В тази връзка - дайте координати на магазин в Кършияка , в който  мелят месото Praynig
Отстрани на Триумф има магазин, в който продават и мелят месо  Peace
Аз проблема си го реших с домашна месомелачка Simple Smile

# 482
  • в сърцата на децата <3
Значи, да ви кажа, бясна съм!  #2gunfireПотресена съм с какви буклуци ни тровят съзнателно. Редовно си купувам само от едно място изключително качествено телешко месо, което собственикът пред нас мели на кайма. Тъй като магазина е турски, в него не се продава свинско месо. И така: купува си кака ви смляно телешко от него и тръгва да си купи от друг магазин същото количество свинско, ама аз да го посоча и да го смелят пред мен. Тъй като живея до Панаира, обикалям двата по-големи месни магазина. И изненада: в единия им бил развален контакта на мелачката, а в другия - не мелели месо! #Crazy Само и само да си продадат готовия буклук от кожа, кости, рога и копита ,плюс обилно количество соя, наречен кайма. В тази връзка - дайте координати на магазин в Кършияка , в който  мелят месото Praynig
Ако имаш кухненски робот - става и в него. Зависи за какво ти трябва каймата де, защото стои като много ситно накълцана, абе консистенцията не е точно като на мляното месо. Аз обаче от години си меля само в робота и сме свикнали вкъщи. Става и за руло, и за спагети, и за кюфтета. Като цяло - ако не е за нещо особено завъртяно като ястие - за нашенските си манджи върши работа. В самия Триумф "телешкото" в каймата не е телешко, а е ЕПЖ (едро преживно животно) т.е. на телето майка му. Но не е лоша каймата. Предпочитам Попов като качество, но аз живея на 3 спирки от магазина и ми е удобно.

# 483
Месо мелят и в магазина на Главната (винекс ли беше,забравих му името)

# 484
Къде в Кичука мога да намеря ябълки Фуджи?

# 485
А къде в Кичука има магазини, в които мелят месо?

# 486
  • Пловдив

Слънчеви Лъчи 2 мелят месо

# 487

Слънчеви Лъчи 2 мелят месо
Тези до Каридад ли?

# 488
  • Пловдив

Да

# 489
# 490

Oтстрани на Триумф има магазин, в който продават и мелят месо  Peace
Аз проблема си го реших с домашна месомелачка Simple Smile

Триумф срещу Хепи-Новотел ли? Не съм забелязала до него магазин за месо  newsm78

# 491
Drozi, нищо не съм правила и нямам представа откъде се появи.
*vera, Трапезица, *Avalon*, много ви благодаря bouquet Утре съм свободна, да видим какво ще стане.

# 492
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, знаете ли къде се продават мисля, че им казват силиконови постелки, на английски е silicone mat. Може да се ползва да се меси тесто върху нея или да се ползва вместо хартия за печене. Аз си поръчах една от един китайски сайт, но нямам търпение да чакам и ако има и някъде тука. За съжаление в левчетата няма такива неща.

# 493
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, знаете ли къде се продават мисля, че им казват силиконови постелки, на английски е silicone mat. Може да се ползва да се меси тесто върху нея или да се ползва вместо хартия за печене. Аз си поръчах една от един китайски сайт, но нямам търпение да чакам и ако има и някъде тука. За съжаление в левчетата няма такива неща.
В Лидъл като че ли скоро пускаха,но сега не знам дали има,най-добре провери  Peace Другия вариант е по магазините за домашни потреби,но не левчетата,а по-"луксозните"  Mr. Green

# 494
  • Пловдив
В икея има силиконова подложка за печене,около 6 лв май беше Peace

Общи условия

Активация на акаунт