Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 316
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Лаптопа ми май хвана вирус. Когато цъкна на иконката за интернет и започна да си търся разни неща, ми излизат куп прозорци: най-различни (за игри, реклами...) и са едни след друг по 5-6 наведнъж. Мисля, че трябва да се преинсталира, но сервизчетата на бул. Руски няма да свършат работа. Crossing Arms Къде да го занеса?

# 466
  • Пловдив
Момичета,ветеринарната аптека на кръговото на П.Д.Петкова работи ли? Чух нещо,че е затворила... Ако да къде другаде в града има такава аптека?  Rolling Eyes

# 467
  • Пловдив
Момичета,ветеринарната аптека на кръговото на П.Д.Петкова работи ли? Чух нещо,че е затворила... Ако да къде другаде в града има такава аптека?  Rolling Eyes

Във ветеринарната клиника след ВСИ, посока Ескалибур, нама ли и аптека!?  newsm78

# 468
  • Пловдив
има магазин и ветеринар,който предполагам има лекарства, бие ваксини и прочие на нашето коте. Пробвай там и аз това щях да предложа.

# 469
  • Пловдив
Къде в Кичука има магазин за риба?

Щанд за охладена риба има в Слънчеви лъчи 2 /до Каридад/ и магазин Триумф на Южен.Но какво е налично в момента не мога да кажа

Момичета,ветеринарната аптека на кръговото на П.Д.Петкова работи ли?

Обади се да питаш дали работят 032 - 63 46 01
Може би преди 2 м минах от там и работеха.Само са сменили входа

# 470
  • Пловдив
Благодря на всички! Знам,че при повечето ветеринари и клиники има такива неща,но не е толкова заредено като аптека  Peace ЧУх,че я ремонтират,явно наистина са сменили входа Wink ♥Elfita♥,благодаря!  bouquet bouquet

# 471
Лаптопа ми май хвана вирус. Когато цъкна на иконката за интернет и започна да си търся разни неща, ми излизат куп прозорци: най-различни (за игри, реклами...) и са едни след друг по 5-6 наведнъж. Мисля, че трябва да се преинсталира, но сервизчетата на бул. Руски няма да свършат работа. Crossing Arms Къде да го занеса?

Гигахерц
http://www.business.bg/f-30786/gigaherc-eood.html

За няколко часа, най-много следващия ден ще е готов.
При нас са чистили разлят сок, рутинно почистване на лаптопи, преинсталиране и чистене на вируси от лаптопа и настолния.
Трудно се паркира, това е основния проблем при тях.

# 472
Ако ти е удобно,на Данаил Николаев,идвайки от Руски,не първата,а точно след втората пресечка вдясно ( на самия Д.Николаев,срещу хранителния магазин ) има едно малко сервизче.Работи вечер и до по-късно.Спира се на самия тротоар за кратко.

# 473
Препоръчвам ти http://www.adroit.bg/contacts.html Ние сме им клиенти от доста години и сме много доволни.

# 474
Бихте ли ми помогнали с предложение за добра педикюристка в кичука?

# 475
  • в сърцата на децата <3
Къде в Кичука има магазин за риба?

Щанд за охладена риба има в Слънчеви лъчи 2 /до Каридад/ и магазин Триумф на Южен.Но какво е налично в момента не мога да кажа

Триумфа не поддържат нито хек, нито сьомга. Има понякога (сряда или четвъртък зареждат) пастърва и сьомгова пастърва. И от двете съм пре доволна, винаги са пресни  Peace
В Туна фиш съм влизала веднъж, но хек със сигурност нямаше, а за сьомга не съм питала. Имаха стандартните шаран, толстолоб, пастърва... Доста консервирани риби ми се стори, че имат. Иначе магазин има на Димитър Талев точно на ъгъла срещу пощата. Май е Силиврия улицата, но може и да се бъркам. Вижда се табелата. Ходила съм веднъж, но нямаха каквото търсех. Не е нещо особено магазинчето, но ако ти е по път може да го провериш.

# 476
Значи, да ви кажа, бясна съм!  #2gunfireПотресена съм с какви буклуци ни тровят съзнателно. Редовно си купувам само от едно място изключително качествено телешко месо, което собственикът пред нас мели на кайма. Тъй като магазина е турски, в него не се продава свинско месо. И така: купува си кака ви смляно телешко от него и тръгва да си купи от друг магазин същото количество свинско, ама аз да го посоча и да го смелят пред мен. Тъй като живея до Панаира, обикалям двата по-големи месни магазина. И изненада: в единия им бил развален контакта на мелачката, а в другия - не мелели месо! #Crazy Само и само да си продадат готовия буклук от кожа, кости, рога и копита ,плюс обилно количество соя, наречен кайма. В тази връзка - дайте координати на магазин в Кършияка , в който  мелят месото Praynig

# 477
  • Пловдив
Значи, да ви кажа, бясна съм!  #2gunfireПотресена съм с какви буклуци ни тровят съзнателно. Редовно си купувам само от едно място изключително качествено телешко месо, което собственикът пред нас мели на кайма. Тъй като магазина е турски, в него не се продава свинско месо. И така: купува си кака ви смляно телешко от него и тръгва да си купи от друг магазин същото количество свинско, ама аз да го посоча и да го смелят пред мен. Тъй като живея до Панаира, обикалям двата по-големи месни магазина. И изненада: в единия им бил развален контакта на мелачката, а в другия - не мелели месо! #Crazy Само и само да си продадат готовия буклук от кожа, кости, рога и копита ,плюс обилно количество соя, наречен кайма. В тази връзка - дайте координати на магазин в Кършияка , в който  мелят месото Praynig

Също съм привърженичка на смеленото пред мен месо и само такова купувам.Но е силно да се каже,че те мамят само да си продадат боклуците.Казали са,че не им работи контакта и че не мелят месо.Това не е измама  Wink Подръжката на мелачката-миене и т.н си е работа и често предпочитат да си го спестят

# 478
Не съм много запозната с цените на месото, но доколкото знам кайма има всякакви видове и цени, спрямо съотношението месо, което искаш вътре.
Отделно чистото месо е около 30% по-скъпо от готовата кайма
Като пък толкова се държи на качествена кайма, вземете от био каймата на 12 лв/кг /за мен единственото био е че гарантирано няма оцветители и подобрители, иначе месото си е обикновено най-вероятно/
Макар че тази мания с биото започва да взима застрашителни размери и етикети био се лепят смело на килограм.

# 479
  • Пловдив
ние кайма ме ядем. Братовчедка ми мели. Когато бабите готвят руло стефани примерно, го правят в попов.
Аз съм купувала за 1 година 2 пъти, единият път от магазин за месо, другият път телешка в триум. Направих сос болонезе с тази от Триумфа и беше тооолкова добра кайма. То и аз всеки ден слушам за вредни храни, пълни с какво ли не, но не изпадам в крайности - има си различна кайма на пазара. Не съм се сетила да ми мелят, като я виждам прясна пред мен и без особена сланина,но съм и наясно, че 6 лв кило кайма не е месо, гледам там да има някаква по-висока цена и да изглежда чиста.

Общи условия

Активация на акаунт