Къде в Пловдив? - 62 тема

  • 86 266
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Мнения: 2 447
Долче Мела къде има в Кършияка? А хляб с квас? ....в Кършияка?

# 601
  • Мнения: 6 207
Хляб с квас от Майстор Пекар /новото Метро/, далече е, но си заслужава напълно. Доколкото знам има и доставки, но не знам как се организират. Хлябът е в перфектен вид и вкус една седмица /поне ръженият, който взимам/.

# 602
  • Мнения: 6 207
Само в Мола ли ще я има тази инициатива? Допадна ми страшно много тази идея, само че ми е малко далече.... Няма ли да има и на центъра, примерно?

Да, всяка година е само в мол Пловдив.
Разходи се, заслужава си.

Освен Мартенския, има и Коледен базар вече осма година. Първите години бяхме на Пощата, но вече поне 4 е в Мол Пловдив.

# 603
  • Пловдив
  • Мнения: 3 641
Преди караха на медената къща на христо ботев, до нас, но тя затвори, сега е отворила отново като здравословен магазин, ще ходя да питам дали взима от на майстора хляба. Но в капана, онова фермата, което нарекоха (или нещо такова),на магура, май имаше от този хляб или подобен с квас.
Майстора още като беше в прослав ни стана любим, само, че до новото метро....., защо е там само той си знае!!!

# 604
  • Мнения: 2 447
Аз взимам от Дон Батон,четв.пазара, но питам за Кършияка

# 605
  • Мнения: 216
Долче Мела къде има в Кършияка? А хляб с квас? ....в Кършияка?
За мен най-добрият хляб в последно време предлагат "Дон Батон" - малка пекарна в уличката зад Четвъртък пазар. Всеки ден няколко различни вида, ръжен, лимец и пшеничен винаги, два размера - голям и малък.
Имат страница във Фейсбук.
Писали сме едновременно с Поточе...

# 606
  • Пловдив
  • Мнения: 3 641
цените как са, защото в долче мела един хляб от 200 грама пълнозърнест и един от 300 грама бял, на око ги меря, защото са малки според мен бяха 4.48 лв? Доста ми се видя.

# 607
  • Мнения: 216
Да се включа и аз в дискусията за ресторантите в Пловдив. Направи ми впечатление как за един камембер се обобщи Тон Бонбон, че и сравнения със Спаго София и т.н.
Малко са местата в Пловдив, които могат да се нарекат истински добри и за мен Тон Бонбон е едно от тях. Много добра храна, близка до отличната, приятна обстановка, персонал школуван така, както никъде другаде.
Объркана храна, диагноза, рецепта, поправка, лоша услуга, са проблем с който всеки от нас се сблъсква ежедневно. И сме много по-толерантни към крайно лошото, а безпощадно критични към епизода. За мен обобщенията от този тип са неприемливи.
Да уточня, че познавам Поля / Ерин само като доволен клиент, не ми е близка, въпреки че винаги съм се възхищавала на начина, по който бизнесът и се отнася към клиента.

# 608
  • Мнения: 216
цените как са, защото в долче мела един хляб от 200 грама пълнозърнест и един от 300 грама бял, на око ги меря, защото са малки според мен бяха 4.48 лв? Доста ми се видя.
Всеки ден купувам от там, точни цени не мога да кажа, но няма хляб над 4 лева, между 2 и 4 са, зависи от вида и размера.

# 609
  • Пловдив
  • Мнения: 15 954
Лоли, ако идваш в събота се обади и да те видим на живо Wink ако искаш разбира се.

# 610
  • Пловдив
  • Мнения: 3 641
Да се включа и аз в дискусията за ресторантите в Пловдив. Направи ми впечатление как за един камембер се обобщи Тон Бонбон, че и сравнения със Спаго София и т.н.
Малко са местата в Пловдив, които могат да се нарекат истински добри и за мен Тон Бонбон е едно от тях. Много добра храна, близка до отличната, приятна обстановка, персонал школуван така, както никъде другаде.
Объркана храна, диагноза, рецепта, поправка, лоша услуга, са проблем с който всеки от нас се сблъсква ежедневно. И сме много по-толерантни към крайно лошото, а безпощадно критични към епизода. За мен обобщенията от този тип са неприемливи.
Да уточня, че познавам Поля / Ерин само като доволен клиент, не ми е близка, въпреки че винаги съм се възхищавала на начина, по който бизнесът и се отнася към клиента.

понеже се включваш няколко страници по-късно и явно не си доразбрала мнението ми, ето го пак:

"Ерин, камембер с боровинките може да се подобри значително в ла рива център. Или ако не могат да го правят, да го премахнат от менюто. Ако те интересуват отзиви де, аз почти никъде не пиша в книга на ресторанти,но имам какво да кажа на половината в града.
Сравнено със Spaggo ако щеш, които не са критерии толкова, там е в пъти по -добре работата, а цените не се различават особено...предвид и софия пловдив разликата в стандарта"


Не е станало ясно, че през цялото време се говори за камембер с боровинки ли ? Никъде не съм обобщила и сравнила заведения?!
Със Спаго сравението е за камембер с боровинки, сходната им цена, сходна политика към семейства.
Нито градове, нито стандарт, нищо друго, даже съм написала ("които не са критерии толкова") именно заради различните градове и цени като цяло (спаго е една идея по-скъпо, но и в столицата).
Но за обсъжданото ястие ми беше приказката и отново подчертавам, че за него се говори през цялото време. "в пъти по-добре работата" явно заблуждава като изречение, отново е само за ястието насочено, защото аз консумирам него щом го видя в менюто, даже на обед!  Joy

# 611
  • Мнения: 6 207
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 06:25 от Ерин Брокович

# 612
  • Мнения: 216
Да се включа и аз в дискусията за ресторантите в Пловдив. Направи ми впечатление как за един камембер се обобщи Тон Бонбон, че и сравнения със Спаго София и т.н.
Малко са местата в Пловдив, които могат да се нарекат истински добри и за мен Тон Бонбон е едно от тях. Много добра храна, близка до отличната, приятна обстановка, персонал школуван така, както никъде другаде.
Объркана храна, диагноза, рецепта, поправка, лоша услуга, са проблем с който всеки от нас се сблъсква ежедневно. И сме много по-толерантни към крайно лошото, а безпощадно критични към епизода. За мен обобщенията от този тип са неприемливи.
Да уточня, че познавам Поля / Ерин само като доволен клиент, не ми е близка, въпреки че винаги съм се възхищавала на начина, по който бизнесът и се отнася към клиента.

понеже се включваш няколко страници по-късно и явно не си доразбрала мнението ми, ето го пак:

"Ерин, камембер с боровинките може да се подобри значително в ла рива център. Или ако не могат да го правят, да го премахнат от менюто. Ако те интересуват отзиви де, аз почти никъде не пиша в книга на ресторанти,но имам какво да кажа на половината в града.
Сравнено със Spaggo ако щеш, които не са критерии толкова, там е в пъти по -добре работата, а цените не се различават особено...предвид и софия пловдив разликата в стандарта"


Не е станало ясно, че през цялото време се говори за камембер с боровинки ли ? Никъде не съм обобщила и сравнила заведения?!
Със Спаго сравението е за камембер с боровинки, сходната им цена, сходна политика към семейства.
Нито градове, нито стандарт, нищо друго, даже съм написала ("които не са критерии толкова") именно заради различните градове и цени като цяло (спаго е една идея по-скъпо, но и в столицата).
Но за обсъжданото ястие ми беше приказката и отново подчертавам, че за него се говори през цялото време. "в пъти по-добре работата" явно заблуждава като изречение, отново е само за ястието насочено, защото аз консумирам него щом го видя в менюто, даже на обед!  Joy
Да, заблуждава, и обобщава. Аз пък съм толкова непримирима със сбъркания стандарт на хранене, предлагане, обслужване, който преживяваме всеки ден, че малкото читави места с отношение към клиента съм готова да ги браня до последно. Че наистина не останаха ...

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 17:32 от Емстерс

# 613
  • Пловдив
  • Мнения: 3 641
е, хубаво де, къде видя да пиша за проблем с отношението?! И на ерин съм писала, че всичко е 6, нямала съм притеснения за друга храна, нито деца, нито персонал. Макар, че исках да делим с кумата ми рулцата от тиквички (които последно ядох при другите собственици на ларива) и кумата ми каза: не стават. Не ги поръчахме, за да сея възбуда и за тях по форуми.  Joy
Камембера в ларива е под всякаква критика.
Ако щеш иди да го опиташ и пак искай.
Ако другите неща не бяха в ред, щях да си кажа, но мълча,да не съм яла само камембер, мислиш! А персонала съм го хвалила и преди, в предходните си мнения за най-добрите детски центрове. НО нека не бъркаме отношението с кулинарията.
Аз доста ям по заведения, защото НЕ готвя, но имам рецептори за вкус и да изкараме черното бяло или обратното...
Иди хапни в Паваж храна. Без отношение, без деца, без нищо друго.

# 614
  • Мнения: 6 207
 Simple Smile
Това всичко ще се промени, утре ще правят всички отново и камембер и тиквички /разбрах защо е станало така, но оправданията са излишни/
Обаче обещай, че ще дойдеш пак на камембер и розе да кажеш експертно мнение

Общи условия

Активация на акаунт