Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 253
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Долче Мела къде има в Кършияка? А хляб с квас? ....в Кършияка?

Хляб с квас има във Френската пекарна. Имат магазин, близо до "кап.Райчо" и до DM на Новотела.
https://www.facebook.com/Le-Moulin-de-Plovdiv-176596062483607/
До ДМ отдавна е затворена, а хлябът им е замразен, само го пекат. Не, благодаря.

Съжалявам, че е стара информацията. Погледнах им в страницата, че го има адреса, но явно и там е стара.

# 631
Аз ги попитах и казаха, че е замразен. Суров замразен и после печен. Също, че трае 2 дни извън хладилник.

# 632
Момичета, пак с въпросче-Книжарница Джулия утре цял ден ли работи?

# 633
  • у дома...
Дами, къде около Главната има платен паркинг?

# 634
  • Пловдив
Момичета, пак с въпросче-Книжарница Джулия утре цял ден ли работи?

Аз съм ходила в събота, около 17 часа, в началото на учебната година. Предполагам това им е работното време, а не само защото беше лудница с купуването на тетрадки, подвързии, химикали, моливи........ Аз пък да похваля фолиото за ламиниране на учебници от тях. Много съм доволна. Имайте го предвид, вместо да купувате 100 размера подвързии.  Whistling

Аз раницата също купих от тях, защото по сайтовете, точно тази картинка никъде я нямаше.......На дъщеря ми и омразна почти веднага. Аз я нося, така че може и да си изплати инвестицията, ако още 3 години не я забелязва.  Mr. Green

# 635
  • Plovdiv
Платени паркинги има два като тръгнеш от "Железарска" да се качваш по "Отец Паисий". Един има на църквата "Света Богородица', един има в края на "Отец Паисий". На "Тримонциум" има голям платен. Има един от страната на четвъртък пазара, минаваш подлиза и си на главната Simple Smile

# 636
  • Пловдив
Дами, къде около Главната има платен паркинг?

Навсякъде е синя зона, респ. платено паркиране. Платен паркинг има на "Петко Каравелов", на "Опълченска",  на "Антим I", в една пресечка на "Иван Асен", не мога да се сетя името на улицата, май беше "Г.М.Димитров".

# 637
Момичета, къде е най-добре да се пазаруват нещата от първа необходимост за новородено? Знам само за Вис виталис, ако някой може да препоръча...

# 638
  • Пловдив
Платен паркинг има и до Католическата църква

# 639
Момичета, къде е най-добре да се пазаруват нещата от първа необходимост за новородено? Знам само за Вис виталис, ако някой може да препоръча...
ако не те припира времето-онлайн.
george.com ,например,но има и много други,зависи от бюджета

# 640
  • Пловдив
Платени паркинги има два като тръгнеш от "Железарска" да се качваш по "Отец Паисий". Един има на църквата "Света Богородица', един има в края на "Отец Паисий". На "Тримонциум" има голям платен. Има един от страната на четвъртък пазара, минаваш подлиза и си на главната Simple Smile

Всички паркинги по отец паисии вече цяла седмица са заети от боливудска продукция, техните камиони, шатри и т.н!

Не знам докога ще са там, може би ще се изнесат вече..но за момента там е абсурд. Аз бих спряла на Тримонциум ако съм от другаде, защото отец паисии е една такава сложна уличка, вечно пълна, вечно недоразбрали къде и как, нищо, че е синя зона!

# 641
  • Пловдив
Четох в една статия, че ще са там до 8-ми март. Незнам дали е на 100% вярно, но ако става въпрос за тази събота или неделя според мен е по-добре да не рискува

# 642
Момичета, къде мога да намеря универсални еластични калъфи за дивани и знаете ли ориентировъчно на какви цени са?

# 643
Здравейте,
Искам да попитам с кой номер автобус може да се отиде до завод "Ален Мак' от спирка "Тримонциум"?

# 644
  • Майничка
Здравейте,
Искам да попитам с кой номер автобус може да се отиде до завод "Ален Мак' от спирка "Тримонциум"?
№1

Общи условия

Активация на акаунт