Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 229
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
Искам да попитам с кой номер автобус може да се отиде до завод "Ален Мак' от спирка "Тримонциум"?
№1

Благодаря!

# 646
Момичета, къде е най-добре да се пазаруват нещата от първа необходимост за новородено? Знам само за Вис виталис, ако някой може да препоръча...
Магазин "Штъркел" , близо до мол Пловдив.

# 647
Благодаря за насоките относно аксесоари с българския флаг - ще разгледам на споменатите места bouquet

# 648
  • Пловдив
Напомням на всички, че утре и в неделя сме в МОЛ Пловдив - благотворителен мартенски базар на ДБМ. Етаж 3. Очакваме ви.

# 649
Момичета, къде мога да намеря универсални еластични калъфи за дивани и знаете ли ориентировъчно на какви цени са?

Пешеходния мост до Новотела, но са за комплекти. 120-180 лв.

# 650
  • у дома...
Много благодаря за отговорите. Последните 10 години не живея в Пловдив и затова ми е малко трудно да се ориентирам относно паркирането в Центъра. За празниците ще си идвам.

# 651
  • Пловдив
Напомням на всички, че утре и в неделя сме в МОЛ Пловдив - благотворителен мартенски базар на ДБМ. Етаж 3. Очакваме ви.
Много красиви, интересни и евтини мартенички Simple Smile Препоръчвам с две ръце!!

# 652
  • Пловдив
Момичета, къде е най-добре да се пазаруват нещата от първа необходимост за новородено? Знам само за Вис виталис, ако някой може да препоръча...
"Касида",магазина е точно до Селена,
Бодита от "Angel baby",в улицата срещу Макалали Peace

# 653
Здравейте!
Моля препоръчайте ми златарски магазин в Пловдив, където правят и замяна.Имам две обици от различни чифтове и бих искала да ги заменя и доплатя за нов чифт.Искам да намеря магазин,където има богат избор и качество - разбира се на нормални цени.
И ако някой скоро е купувал - колко е в момента цената на грам?
Благодаря ви Hug

# 654
  • в сърцата на децата <3
Здравейте!
Моля препоръчайте ми златарски магазин в Пловдив, където правят и замяна.Имам две обици от различни чифтове и бих искала да ги заменя и доплатя за нов чифт.Искам да намеря магазин,където има богат избор и качество - разбира се на нормални цени.
Благодаря ви Hug

Замяна правят в двата златарски магазина в подлеза на Тримонциум и този на гарата. В подлеза на Тримонциум- със сигурност, там работи собственика на магазинчетата. Нооооо аз не съм доволна от отношението и качеството на бижутата им. Когато ММ ми е купил годежния пръстен от там са му казали, че може да ся коригира размера. Оказа се, че не може. Наложи се да си избера друг пръстен, който беше с един основен камък и 8 съвсем дребни, по 4 от всяка страна. Е, тзи пръстен е стоял повече на ремонт, отколкото на ръката ми. Съсипаха се да падат малките камъчета! Взимам го от ремонт и докато се кача на автобуса горе - вече друг камък липсва! Накрая господина най-нагло ми каза, че няма начин да не падат, защото пръстена бил с малък грамаж!?! А защо го е изработил така никой не разбра... накрая ММ ми взе пръстен от магазина срещу хепи - не е мръднал! Но те са дистрибутори и не знам дали правят замяна...

# 655
  • Пловдив
Здравейте!
Благодаря ви Hug

Почти всички магазини на ул."Отец Паисий" правят замяна  Peace

# 656
  • Пловдив
И аз мисля ,че няма да ти откажат никъде Peace
Най красиви бижута съм купувала от Sitela Heart Eyes Flutter

# 657
  • Пловдив
И аз мисля ,че няма да ти откажат никъде Peace
Най красиви бижута съм купувала от Sitela Heart Eyes Flutter

да, но ситела не отговаря на едно от изискванията й - нормални цени! То и аз съм й фен, на роберто браво най-вече..
Това там са дизайнерските варианти на златото...срещат се и по-обикновени варианти, но от ситела тях не виждам смисъл да закупи

# 658
Благодаря Ви!
Не искам нещо особенно като модел,държа най-вече на добрата изработка,загубих вече две обици от кофти направени закопчалки, а също и качеството на самото злато да е ок.Тази улица Отец Паисий е на центъра, води към Джумаята,нали newsm78

# 659
  • Пловдив
Тази улица Отец Паисий е на центъра, води към Джумаята,нали newsm78
Успоредна е на Главната.

Общи условия

Активация на акаунт