Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 204
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Карфур всички магазини в Пловдив ли затвориха?

# 661
Карфур всички магазини в Пловдив ли затвориха?

да

# 662
И на Ритейл парк ?

# 663
# 664
  • Пловдив
Момичета,някъде четох че има нов бръснар в капана-знаете ли къде е? Или пък ако предложите на друго място-само да е добър Mr. Green

# 665
  • Пловдив
От къде в Пловдив мога да купа микровълнова втора употреба или с транспортен дефект? Предпочитам магазини,а не обяви от физически лица.

# 666
  • в сърцата на децата <3
От къде в Пловдив мога да купа микровълнова втора употреба или с транспортен дефект? Предпочитам магазини,а не обяви от физически лица.
http://www.relaxbg.org/%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BA%D1%83%D0%B … 8-ComCategory97bg
Ние си купихме хладилник от тази фирма - от 1500 беше намален на 750 лева. Много съм доволна от покупката!
Иначе ми похвалиха и един магазин "достъпен лукс" - намира се до ВИХВП, на ъгъла на ул. Чардафон и ул. Марица. Подчертавам, че не съм ходила, сайта не работи, но познати са си купили много изгодно съдомиялна от там.

# 667
Здравейте!
Моля препоръчайте ми златарски магазин в Пловдив, където правят и замяна.Имам две обици от различни чифтове и бих искала да ги заменя и доплатя за нов чифт.Искам да намеря магазин,където има богат избор и качество - разбира се на нормални цени.
И ако някой скоро е купувал - колко е в момента цената на грам?
Благодаря ви Hug

На "Отец Паисий", на ъгъла с "Д-р Вълкович", откъм църквата "св.Марина", има златарски магазин, в който винаги държат много нормални цени и когато купуват и когато заменят и имат богат асортимент-сравнително бързо изпълняват и поръчки. Доста пъти съм се възползвала от техните услуги- досега не е имало проблеми.

# 668
Момичета на скоро видях,че в кв. Смирненски срещу пощата има химическо чистене и боядисване!
Случайно някой да е боядисвал дрехи там?Искам да занеса да ми боядисат евентуално два панталона,но ми се иска първо да чуя отзиви  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 669

В пресечката на Брезовско шосе,точно срещу входа за паркинга на Кауфланд има магазин за стоки без опаковка и т.н. от Англия,има и табели,виждат се от далече.

# 670
Как се влиза в панаира?Свободно, с такса?

# 671
  • Пловдив
Как се влиза в панаира?Свободно, с такса?

Ако е сега за винарната има вход /не знам колко, една позната вчера спомена в разговор/.

# 672
  • Асеновград

Някъде в Пловдив дали може да се намери такава играчка.Рових из интернет но никъде не попадам на този анимационен герой.
http://imgur.com/a/vvpuU

# 673
Момичета, къде мога да намеря универсални еластични калъфи за дивани и знаете ли ориентировъчно на какви цени са?

Пешеходния мост до Новотела, но са за комплекти. 120-180 лв.

Благодаря, DeVa®! Може ли да ми обясниш за кой магазин става въпрос?

Знаете ли къде могат да ми ремонтират дебел метален цип на чанта?

# 674
  • Пловдив
Стана дума преди време за еднократни подложки за тоалетна чиния.Днес купих от Джъмбо.На 12 та каса стоят

Общи условия

Активация на акаунт