Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 301
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Присъединявам се към питането на Мъгла. Трябва ми място където правят качествени ремонти на чанти, за една малка манипулация Simple Smile.

# 676
Как се влиза в панаира?Свободно, с такса?

От днес вече свободно, изложенията бяха до вчера с вход 5 лева

Присъединявам се към питането на Мъгла. Трябва ми място където правят качествени ремонти на чанти, за една малка манипулация Simple Smile.

обущарницата в подлеза на аптека Марица

# 677
  • Пловдив
Ремонт на чанти има и в една малка пресечка на железарска (която излиза на едни стълби до чаената къща).

# 678
  • София
Здравейте момичета,

току що акостирахме с ММ и детето в Пловдив, но хич не ни се излиза. Ще ми препоръчате ли от кой китайски ресторант да си поръчаме храна?

# 679
  • Пловдив
Здравейте момичета,

току що акостирахме с ММ и детето в Пловдив, но хич не ни се излиза. Ще ми препоръчате ли от кой китайски ресторант да си поръчаме храна?

Добре дошли! Да си прекарате страхотно.

Разгледай тези ресторантчета на първо време. Сигурно има и други, но аз лично поръчвам рядко храна и не мога да съм чак толкова полезна. Надявам се, че и другите ще се включат.

# 680
  • Пловдив
Аз препоръчвам храната от Азия.

От къде мога да закупя сребърно кръстче и да ми го гравират от задната страна?

# 681
Азия хич не препоръчвам като вариант, аз тотално се отказах от тях.
Преди време тук се коментираше някакъв нов китайски (Фууд Панда ако не се лъжа), нямам идея дали доставят до вкъщи обаче. Отзивите дадени тук за тях бяха много добри, аз все още не съм ги пробвала Simple Smile

# 682
  • Пловдив
https://www.facebook.com/Kitajski-restorant-gerdjika-1466992683512566/
За Герджика също има добри отзиви,мисля  Rolling Eyes Ние лично сме доволни  Peace

# 683
Здравейте момичета,

https://www.facebook.com/chinapandabg/

tonynette, Josefin, благодаря ви!  bouquet

# 684
  • Пловдив
foodpanda е платформа за поръчка на храна от различни ресторанти Simple Smile
Редовно си ги ползвам, но не съм фен на китайското и не мога да помогна

# 685
То вече е късно,но  аз съм доволна от "Елегант" на " Капитан Райчо" и като качество и като цени и като обслужване.
От къде мога да закупя сребърно кръстче и да ми го гравират от задната страна?
Спешно ли ти трябва, защото мога да ти препоръчам място,но не ги гравират на момента. Т.е. ще трява да ти пуснат поръчка.

# 686
  • София
Благодаря ви на всички!

В крайна сметка поръчахме от Азия, но ресторантът на Гладстон.
Доста забавиха поръчката и свинското с китайски гъби беше с доста странен бамбук. В София поне е различен, но като вкус не бяха лоши нещата.

# 687
Чайна Панда е бил ресторантът, а не Фууд Панда, грешката е моя  Blush

# 688
  • София
Здравейте!
Къде в Пловдив продават куфари?

# 689
  • Пловдив
Rumya, куфари има е Халите, на малката главна, на самата главна преди дюнерите.

Любезна, трябва да е готово преди 15 и примерно утре или вдруги ден да го харесам и поръчам, защото работя на график и се съобразяван с почивките си.

Общи условия

Активация на акаунт