Arrow, The Flash & Legends of Tomorrow - DC

• 53 403
  • 743
  •   1
Отговори
ARROW

"Стрела" е сериал, базиран на героя на ДиСи Комикс – Зелената стрела, който ни разказва за Оливър Куин - милиардер, който решава да изкорени престъпността в неговия град след завръщането си от безлюден остров, на който попада след корабокрушение.
Завръщайки се в Старлинг сити, майка му Мойра, любимата му сестра Теа и най-добрият му приятел Томи забелязват, че в него има нещо различно. Оливър Куин се превръща в друг мъж, различен от плейбоя, който е бил преди. Освен това той крие много тайни.
Премиерата на сериала е на 10 октомври 2012 и първи епизод събира 4 млн. зрители пред екраните.

Актьорски състав:

Стивън Амел  в ролята на Оливър Куин

Емили Бет Рикардс в ролята на Фелисити Смоук

Дейвид Рамзи в ролята на Джон Дигъл

Участват още: Кейти Касиди - Лоръл Ланс/ Черното канарче, Колтън Хайнс - Рой Харпър /Арсенал, Джон Бароуман - Малкълм Мерлин, Ману Бенет - Слейд Уилсън/Deathstroke и други.

http://www.imdb.com/title/tt2193021/

Предишната тема: Arrow - Името ми е Оливър Куин, тема 4

THE FLASH
„Светкавицата“ е американски сериал, базиран на комиксовия герой на компанията ДиСи. Той е спиноф на сериала „Стрелата“. На 6 октомври 2015 г. е премиерата на първия епизод от втори сезон на сериала.
Актьорски състав:
Грант Густин в ролята на Светкавицата
Джеси Л.Мартин, Карлос Валдес, Том Кавана и др.

LEGENDS OF TOMORROW
"Легендите на утрешния ден" е американски сериал, спиноф на сериалите Стрелата и Светкавицата. Премиерата му е на 21.01.2016 г.

В ролите ще видим вече познатите ни Виктор Гарбър - проф. Мартин Щайн/Огнена буря, Брандън Рут като Рей Палмър/Атом, Кейти Лотц като Сара Ланс/ Бялото канарче и др.

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 08:45 от pticasprujina

# 1
записвам се, чакам филма Simple Smile

# 2
За Светкавицата не знам дали има тема, със Стрелата ги коментираме в една, която вече стигна 51 страници затова направих нова.

Изгледах новите серии на двете - силен старт за Стрелата и не толкова за Светкавицата, остава да видим как ще тръгнат Легендите.

# 3
Записвам се  Party

# 4
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата bouquet

Надявам се Олисити да финишират скоро Whistling

# 5
  • Вестерос
Всички ги коментираме тука  bouquet

# 6
Благодаря за темата bouquet

Надявам се Олисити да финишират скоро Whistling

Мисля няма да е скоро  Mr. Green

# 7
Записвам се, значи казвате вече го има новия епизод на Стрелата?

# 8
Епизода е супер.
Скрит текст:
Накрая май ще направят така,че уж Фелисити е умряла или аз не съм разбрала.

# 9
# 10
Само заради Сара Ланс няма да ги гледам Легендите.Просто ми е супер отвратителна.Не знам дали сте имали подобно чувство,нищо не ви е направил даден човек,но не можете да го дишате...

# 11
  • Вестерос
Да, антипатичен е думата и чувството и на мен ми е антипатична, но смятам да му дам шанс заради братята от призъна

# 12
Браво, много хубаво си я оформила темата, птичке. Тъкмо ще си коментираме спокойно и Светкавицата, и Легендите. Simple Smile
Още не съм гледала епизодите, довечера наведнъж ще пусна и Arrow, и The Flash.

# 13
Не се надявайте Фелисити да умре- вчера излязоха снимки от снимачната площадка на Емили и Кейти Касиди..  Mr. Green Mr. Green

# 14
Но пак остава въпросът - На чий гроб се събират Оливър и Бари?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт