Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 740
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
В Лидл имаше и други апрески - синът ми има от тях - купени миналата година - топлят добре и не пропускат вода.

# 151
Розова магнолия, пробвайте да напръскате ботушки с някакъв спрей за импрегниране на обувки, има такива на различни марки, ако не ви се купуват нови.

# 152
  • София
Сирене Маджаров много мазно взеха да го правят, ако отчупя парченце с ръка, няма измиване, все едно мас са слагали в него.
Засега само на Пършевица все още ми харесва в кутиите.

Защото слагат мас! От години не го купуваме.

# 153

Много се разочаровах от тези ботушки, купихме на детето, уж с вълна отвътре, уж пазели топло и сухо, обаче се оказа, че пропускат и крачетата все са мокри. Особено сега като стане кишаво навън.
Топло пазят наистина, но не и сухо, а струват бая пари. Предните му ботушки  бяха на D.d. Step  те пък му омаляха за 2 месеца, тези пък се мокрят, направо не знам как ще го изкарвам навън. А толкова много ми харесват като модел, но уви![/i]

http://www.sofia-bebe.com/detski-gumeni-botushi-demar-print-lux-cosmos-9957.html

Само да кажа, че не сме ги купували от този сайт!
Мокри са, защото се изпотяват.

# 154
  • София
Сирене Маджаров много мазно взеха да го правят, ако отчупя парченце с ръка, няма измиване, все едно мас са слагали в него.
Засега само на Пършевица все още ми харесва в кутиите.

И аз спрях да го купувам по същата причина:(
А за дискусията за веро искам да препоръчам това на ДМ:

Скрит текст:

Съдовете ми скърцат като след съдомиялна от него:)

# 155
  • Sunshine state
И аз смятам, че може би крачетата се изпотяват, но ако не е така - и в Кауфланд в момента има разпродажба на детски апрески. Вчера мернах за по 11лв или нещо такова.  Peace

# 156
В Декатлона също има разпродажба, за да не се мокрят крачетата гледайте да има мембрана, обикновено са нещо си tex - goretex, k-tex, litex.. зависи от производителя.
Мембраните позволяват на крачето да диша, а същевременно спират водата отвън.
При нашите температури чак естествена вълна от вътре няма нужда..

Аз направих същата глупост долу-горе детето беше на година 1-2 м, купих дебели обувки, но детето стоеше предимно в количката и краченцата бяха покрити... и го разболях от потене и изстиване на потта по чорапчето

# 157
  • постоянно
В Декатлона също има разпродажба, за да не се мокрят крачетата гледайте да има мембрана, обикновено са нещо си tex - goretex, k-tex, litex.. зависи от производителя.
Мембраните позволяват на крачето да диша, а същевременно спират водата отвън.
При нашите температури чак естествена вълна от вътре няма нужда..

Аз направих същата глупост долу-горе детето беше на година 1-2 м, купих дебели обувки, но детето стоеше предимно в количката и краченцата бяха покрити... и го разболях от потене и изстиване на потта по чорапчето

в естесвена вълна кракът няма да се поти - вълната абсорбира .

# 158

Ела виж на сина ми краката - винаги са потни, имам чувството, че само ако е бос не се поти.
Като малък все му бяха мокри и обувки, и ботуши - скъпи, евтини, няма значение - вечено бяха вода чорапите  Rolling Eyes

# 159
... имам чувството, че само ако е бос не се поти.
Нали познавате австралийските ботуши UGG? Чиста овча кожа с вълната отвътре. Носят се на бос крак. Wink
Та тук малко са съчетали неприложим вариант на ботуши за деца. Хем апрески с вълна, хем няма как да се носят на бос крак. От там и проблемите. Кракът всъщност не се поти от вълната, а от опаковката и материята над вълната.

# 160

Toва е вярно ако вълната е изпредена и изплетена, но не и когато е одрано агнето .. Ела да видиш какво става като си сложа агнешките стелки и ми е топло .. Друга грешка е, че вълна се носи на босо, а не върху памучен чорап

# 161

Много се разочаровах от тези ботушки, купихме на детето, уж с вълна отвътре, уж пазели топло и сухо, обаче се оказа, че пропускат и крачетата все са мокри. Особено сега като стане кишаво навън.
Топло пазят наистина, но не и сухо, а струват бая пари. Предните му ботушки  бяха на D.d. Step  те пък му омаляха за 2 месеца, тези пък се мокрят, направо не знам как ще го изкарвам навън. А толкова много ми харесват като модел, но уви![/i]

http://www.sofia-bebe.com/detski-gumeni-botushi-demar-print-lux-cosmos-9957.html

Само да кажа, че не сме ги купували от този сайт!

Купи от Лидл, сега пак пускат 2 модела. Евтини са и са здрави.

До края на януари има промоция в Хиполенд купи два чифта обувки, плати един.
Купих тези апрески за 44 лева, взех още едни зимни обувки за другото ми дете безплатно. (плащаш по-скъпите обувки.

А гумените ботуши от Лидл , дъщеря ми ги има от миналата година, точно такива които пуснаха тази седмица. Спукаха се на 5тото носене и краката ѝ бяха чисто мокри. Иначе изглеждат много добре.

# 162
Ходихме днес в Лидл, видях ги на живо ботушките, ама ми се струва че няма да държат топло, по- скоро са като за дъждовно- пролетно време. А и ми писна вече- трети чифт ботуши за една зима....

Аз съм доволна от ботушките от лидл, взех 24-25 номер розовки. Но определено не са за сняг и студ. Точно за пролетно-есенно дъждовно време.

# 163
  • София
Никога повече това олио:

Пръска ужасно, каквото и да пържа ( даже след подсушаване на храната), всичко става в олио - печка, плотове, под. Изхвърлих го, а дадох 3.50 за него!

# 164
  • оттам, откъдето започва България
Аз с по-евтините не съм имала проблем, та камо ли от 3.50 лв.  newsm78 Ей, всичко развалят.

Общи условия

Активация на акаунт