Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 742
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • Sunshine state
Аз съм нямала проблем със свързването с емаг. Вдигат и са любезни. Съдействаха ми без проблем. Peace

# 136
Сирене "Лакрима" - ужасно кисело и солено.
Не знам дали такъв е вкусът на истинското сирене, но това определено не ми харесва.

# 137
Сирене "Лакрима" - ужасно кисело и солено.
Не знам дали такъв е вкусът на истинското сирене, но това определено не ми харесва.
Причината за соленото всеки я знае, но сиренето киселее най-вече от килограмите лимонтозу, което сипват, за да предизвикат по-бързо стягане, което наподобява узряване.
Знам го от работещ в такова производство.

От много години не купувам сирене от магазин. Търся домашно приготвено.

# 138
и тоновете сол и те са със същата цел. Да стегне неузрялото сирене, което иначе би било меко.

# 139
Еднократно съм купувала свински врат от Метро и никога повече няма да повторя.
Не беше врат, а някакви жили.

# 140
  • София
И аз веднъж се излъгах да купя "Лакрима", това ми беше. Същата работа беше и с "Bulgarea".
В началото харесвах "Тертер", сега тотално го развалиха. Същото се случи и с "Роса".
Изобщо сирене много трудно ми харесва.

Няма да купя повече и масло "Верея". Изключително тежка миризма за нашия вкус.

# 141
Темата е "Какво няма да купя" Blush , но Лакрима по ДДС за мен е разкошно! Както и сирената - краве, овче и козе на Верея.

# 142
И моето е по БДС, но...не става. Ще взема да го изкисна малко във вода, че иначе ще го изхвърля, а мразя да хвърлям храна.

# 143
Сирене Маджаров много мазно взеха да го правят, ако отчупя парченце с ръка, няма измиване, все едно мас са слагали в него.
Засега само на Пършевица все още ми харесва в кутиите.

# 144
  • София
Яйце Киндер сюрприз - падат се само боклуци,нищо общо със симпатичните фигурки, които колекционирахме от едно време. Да кажеш в едно-две да се падат китайски безполезни сглобяеми трошляци,добре,ама то откак ги взимаме за детето е така. Само веднъж миналата година й се падна една хубава,мекичка фигурка на катеричка и туй то. Все ги взимаме с надеждата,че ще попроменят нещата,но не. Край,повече никога. Забранила съм и на бабите да купуват от тях. Единственото хубаво е в шоколада,но пък тя не го яде. Ясно е,че всичко опира до "изненадата", а тя не струва. Дори,когато имаха серийка със смърфовете,пак се падаха сглобяеми тъпотии тип пласмасеняк от най-долен клас. Stop
Да се включа за яйцата, че почнах да чета от 1-ва страница. Аз установих, че са на серии и в някои кори се падат само глупости. А в магазин срещу вкъщи тип квартален мъжа ми купи 3 пъти и 3-те се паднаха миньони. Явно е до партида. Поне да ги разместват и смесват някак, не знам. Но и в рекламата май беше, че всяко 5-то или 10-то (не помня вече) е с миньон, а не абсолютно всяко.

# 145
  • София
Аз от Емаг не съм купувала, но и не искам, лошо впечатление неведнъж ми е правил фактът, че цените им са изкуствено много завишени.... Теб с какво те разочароваха?

А сега купиха и fashiondays!

# 146
  • Sunshine state
Нимфичка, поставени в кора с миньоните означава, че се очаква такава играчка и от закупени общо 20 яйца за месец да кажем, в нито едно не се пада играчката.  Rolling Eyes Никой не е очаквал да има миньон във всяко, но поне в 5-тото,м? Laughing Отделно като не е миньон, поне да не е пълен боклук,а то точно такива неща се падат. Качеството на играчките осезаемо е паднало.
Скрит текст:

# 147
  • София

Много се разочаровах от тези ботушки, купихме на детето, уж с вълна отвътре, уж пазели топло и сухо, обаче се оказа, че пропускат и крачетата все са мокри. Особено сега като стане кишаво навън.
Топло пазят наистина, но не и сухо, а струват бая пари. Предните му ботушки  бяха на D.d. Step  те пък му омаляха за 2 месеца, тези пък се мокрят, направо не знам как ще го изкарвам навън. А толкова много ми харесват като модел, но уви![/i]

http://www.sofia-bebe.com/detski-gumeni-botushi-demar-print-lux-cosmos-9957.html

Само да кажа, че не сме ги купували от този сайт!

# 148
  • София

Много се разочаровах от тези ботушки, купихме на детето, уж с вълна отвътре, уж пазели топло и сухо, обаче се оказа, че пропускат и крачетата все са мокри. Особено сега като стане кишаво навън.
Топло пазят наистина, но не и сухо, а струват бая пари. Предните му ботушки  бяха на D.d. Step  те пък му омаляха за 2 месеца, тези пък се мокрят, направо не знам как ще го изкарвам навън. А толкова много ми харесват като модел, но уви![/i]

http://www.sofia-bebe.com/detski-gumeni-botushi-demar-print-lux-cosmos-9957.html

Само да кажа, че не сме ги купували от този сайт!

Купи от Лидл, сега пак пускат 2 модела. Евтини са и са здрави.

# 149
  • София
Ходихме днес в Лидл, видях ги на живо ботушките, ама ми се струва че няма да държат топло, по- скоро са като за дъждовно- пролетно време. А и ми писна вече- трети чифт ботуши за една зима....

Общи условия

Активация на акаунт