Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 847
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Според вас, трябва ли пиле в срок, охладено, в тарелка, купено в сряда, днес да е развалено. Целият хладилник мирише на мърша. Срокът му на годност е до 21.02. Чудя се, аз ли не съм го съхранила правилно или самото пиле нещо не беше както трябва?

П.С. Мъча се с моето злоядо бебе да го захранвам, вече не знам какво пилешко да купувам!
Ако е сухранявано неправилно в магазина или някой камион, за часове се вмирисва.

# 406
  • София
П.С. Мъча се с моето злоядо бебе да го захранвам, вече не знам какво пилешко да купувам!
Аз купувам филета и бон филета на Дюк, ако случайно са ги изпоскали на Градус или Лудогорско пиле, пише че уж са без добавена вода, хормони, фосфати и там други екстри. Не съм имала проблеми с годност и съхранение.

Аз давах чисто пилешко на Хип. Моето обожава месо обаче  Peace

# 407
В нашата къща никога-наистина никога няма да се внесе вече купешко пиле или пуйка,под каквато и да е форма!Днес за пореден път ми казаха,че гърдите на дъщеря ми са подули зарад боклуците,с които тъпчат пуйките и пилетата.Няма да и дам и домашни дори-така се наплаших,че и аз никога повече няма да хапна от тях.

# 408
  • Варна
Според вас, трябва ли пиле в срок, охладено, в тарелка, купено в сряда, днес да е развалено. Целият хладилник мирише на мърша. Срокът му на годност е до 21.02. Чудя се, аз ли не съм го съхранила правилно или самото пиле нещо не беше както трябва?

Ако е сухранявано неправилно в магазина или някой камион, за часове се вмирисва.
На мен ми се случи с охладено пилешко от Била. Единият ден вечерта го купих, на другия по обяд като махнах фолиото миришеше на мърша. Съхранявано в хладилник. Ако не си бях изхвърлила касовия бон, щях да си направя труда да го върна. От сряда до петък обаче, не знам дали ще приемат рекламация. Винаги могат да се оправдаят с  неправилно съхранение. Друг път след покупка махайте фолиото, пипнете дали не лепне и помиришете. И охладено месо гответе най-късно на другия ден, Не можем да знаем колко време преди покупка е стояло охладено  Thinking

# 409
  • София
Кухненски ролки "Зебра трио". Нито един къс не се откъсна правилно.  ooooh! Не е билка за умиране, но всеки път си в чуденка относно големината на парчето.

# 410
  • София
Кухненски ролки "Зебра трио". Нито един къс не се откъсна правилно.  ooooh! Не е билка за умиране, но всеки път си в чуденка относно големината на парчето.
Навремето имаше един лаф за тоалетната хартия, която не се къса по перфорацията - можело да се използва за ремонт на крила на самолетите - гарантирано няма да се счупят. Mr. Green

# 411
  • в ябълковата градина
Моето развалено пилешко също е от Била, на марката Дюк. Повече няма да купя месо от там!

# 412
  • София
Моето развалено пилешко също е от Била, на марката Дюк. Повече няма да купя месо от там!

Споко , във Фантастико е същата смрад. Пилешко купувам само от Лидъл.

# 413
  • София
Навремето имаше един лаф за тоалетната хартия, която не се къса по перфорацията - можело да се използва за ремонт на крила на самолетите - гарантирано няма да се счупят. Mr. Green

Laughing

# 414
  • Countryside
Явно не е било съхранявано правилно, може да не е от самия магазин, а при транспорта примерно. Аз пазарувам главно от Била и освен веднъж с вкиснато вино в картонена опаковка и веднъж горчиви пилешки дробчета(явно е имало жлъчен сок) не съм имала проблеми. И двата пъти върнах стоката(дробчетата даже сготвени)  Mr. Green и ми върнаха парите, барабар с извинение.

# 415
  • София
 spam2

Скрит текст:
Значи толкова ми е трудно да пазарувам вече хранителни продукти, че този процес започва да ме затормозява. Купувам хранителни продукти от различни места и бягам като луда от единия край на Сф до другия, по села и т.н., за да можем да ядем нещо що-годе качествено. Crossing Arms Аман! Да не говорим, че в супермаркета съм като все едно съм в библиотека- чета с часове етикетите на стоките. ooooh!

# 416
http://prikachi.com/images.php?images/733/8645733n.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/734/8645734l.jpg
Извинявайте за забавянето.  Ето линк към снимките на хляба. Хлябът е купен около Нова година от Била, т.като беше единственият наличен. На снимката се вижда срок на годност до 24.01.2016, а снимките са от преди няколко дни. Забавих се с качването им.

# 417

Извинявайте за забавянето.  Ето линк към снимките на хляба. Хлябът е купен около Нова година от Била, т.като беше единственият наличен. На снимката се вижда срок на годност до 24.01.2016, а снимките са от преди няколко дни. Забавих се с качването им.

Нищо ненормално. Има консерванти (енкапсулирани), които могат да дадат до 4+ седмици годност.
И ако се съхранява на студено съвсем няма проблем да си стои без промяна.
Вкъши съм държала хляб в хладилник (който обикновено на стайна т-ра мухлясва на 3-4 ден) - и на студено си стои по месец+ без да има нищо видимо по повърността.

# 418
  • оттам, откъдето започва България

Искаш да кажеш, че срок са посочили срок на годност 1 месец? Аз вчера си купих от този хляб, но с лимец. Срокът е до 28.02.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт