Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 840
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Никога повече от тортите "Неделя"!  Sick Не че купуваме често, но се наложи за изненадващи гости. Обичам торти, но от 2-3 години не ям. От толкова и не бях опитвала тортите им, които харесвах. Купихме еклерова /шоколад/. Оооооо, гадост. Виждам, че вече не ползват ганаш, а глюкоза с някакъв кувертюр. Еклерите пълни с някакъв безвкусен крем, като лепило. Заливката веднага ми наподоби на някакъв измислен течен шоколад /като този в прозрачните кофички/ Sick Но пък вид имаше. Направи ми впечатление, че никой от гостите не си изяде парчето. Хвърлихме я почти цяла. Някой има ли такива наблюдения за тортите им? Гледам, че цените са все така високи, но качеството.. Sick

# 421
Никога повече от тортите "Неделя"!  ...
 Някой има ли такива наблюдения за тортите им? Гледам, че цените са все така високи, но качеството.. Sick
Точно еклеровата на "Неделя" не бих опитала втори път.
Още преди няколко години установих, че това не може да се яде и се ядосах, че не избрах нещо друго от асортимента им, ама ... то не се знае и другите какви са.

# 422
За пръв и последен път поръчах торта "Недела - Бисквитена". Очакванията ми бяха високи  , не съм очаквала такова разочарование. Да, на външен вид са перфектни, но се очаква под фасадата да е вкусно.

# 423
  • София
Никога повече от тортите "Неделя"!  ...
 Някой има ли такива наблюдения за тортите им? Гледам, че цените са все така високи, но качеството.. Sick
Точно еклеровата на "Неделя" не бих опитала втори път.
Още преди няколко години установих, че това не може да се яде и се ядосах, че не избрах нещо друго от асортимента им, ама ... то не се знае и другите какви са.
Никога не съм била фен на тортите на Неделя. Много тежки и сладки. На няколко празника поред ядем еклерова на Лагуна. Много са вкусни, само един кусур им намирам. Тази с къпините има доста семчици, но кремовете са супер.

# 424
  • Countryside
Никога не сън била фен на тортите Неделя, прекалено сладки и кремовете точно в еклеровите им торти са едни мазни и тежки. Препоръчвам тортите на 100гр сладки и преди време на Романс бяха добри, но отдавна не съм ходила, дано не са ги развалили.

# 425
  • София
Аз се влюбих скоро в тортата им с целувки на Неделя.
По едно време ядох там разкошен лимонов чийзкейк.
Някои не ми харесват, други ми допадат от техните, не бих ги отрекла тотално.

Любимата ми еклерова е с боровинки на Маркит.
Домашна бисквитена торта хубава съм яла от сладкарница флай.

Лагуна не ми харесват толкова.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 21:05 от Angel_Dust

# 426
На Маджаров имаше някакви малки луканки, 2 броя в опаковка, абсолютен боклук.
Който пробва да яде, не повтори.

# 427
Аз се влюбих скоро в тортата им с целувки на Неделя.
И аз! Heart Eyes Но май това е единствената им свястна торта. Преди харесвах светлата бисквитена, но я няма напоследък във витрините им.
Шоколадът във всички видове, в които има "шоколад" в името, е като от буркан какаов крем от Кауфланд - ужасен! Sick

# 428
  • постоянно
Обожавам тортите на Неделя- Малинова иъмм иъмм  Heart Eyes

# 429
  • София
Имам братовчед технолог по млякото. Причината за некиселия вкус е промяна в съотношението на двата вида бактерии и смяна в технологията. В бурканчетата са го заквасвали и са го оставяли да се доквасва в касетите и в магазините. Сега се охлажда в хладилници с цел спиране на процеса а квасене. Последното съм го пробвала лично-ако оставя бурканите да се охлаждат на стайна температура става по- кисело, с повече цвик, ако обаче от завивката го сложа в хладилника е по-гъсто и гладко, по-сладко... На мен така ми харесва повече

И няма вече същия ефект в/у стомашно-чревния тракт. Ние го ползваме за естествен стомашен регулатор 0 и онези, "невкисващите", просто... нямат никакъв ефект. Никакво въздействие.

Може ли да кажеш какво общо има вкуса на риба с ГМО-то? Защото и олиото и маслото им миришат на риба. И аз се чудя защо! ?!

Рибешко RNK?

]

# 430
Много им се канех и аз на бисквитената и еклеровата торти на сладкарница Неделя. Преди Нова година заведох майка в една сладкарница и ги поръчах, ама останах разочарована. Много даже. Преди често купувах плодовата пита, но вече не, а и цените им са ужасно високи  Sad

# 431
  • Варна
Еклерова и аз не бих повторила, но виж бялата неделя или йогурт - не връщам. Смятам, че цените им са неоправдано високи Sad

# 432
  • Plovdiv
И според мен много развалиха тортите на "Неделя". Последно ядохме еклерова и беше доста сухичка и май беше позастояла. Друго, което не ми харесва е, че ги правят в София и ги карат по градовете.

# 433
Виждам, че вече не ползват ганаш, а глюкоза с някакъв кувертюр. Еклерите пълни с някакъв безвкусен крем, като лепило. Заливката веднага ми наподоби на някакъв измислен течен шоколад /като този в прозрачните кофички/ Sick Но пък вид имаше. Направи ми впечатление, че никой от гостите не си изяде парчето. Хвърлихме я почти цяла. Някой има ли такива наблюдения за тортите им? Гледам, че цените са все така високи, но качеството.. Sick

И аз имам същото наблюдение, наскоро опитах бялата неделя и ми направи впечатление че заливката и вътре крема не са това което бяха.  #Cussing out Баба ми на село прави по вкусни кремове. Но пък цените са им доста завишени. ММ опита тази бисквитената и каза, че моята бисквитена е 100 пъти по вкусна.
Силно съм разочарована от Неделя.
+1 глас за Маркрит и Лагуната (макар, че скоро не съм ходила в нея и да не се изложа)  Peace

# 434
И аз никога не съм била фен на тортите на "Неделя" - прекалено тежки са за мен и неоправдано скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт