Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 801
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
О този селски номер ми го спретнаха на в Есприта вчера,  на блузата най-отгоре цена 24лв, взимам номер меря и ми хареса бам на касата 39лв.. Излязох си, язък за разсъбличането

# 496
Аз, доколкото знам, само Елби е държавна преработвателна фирма и спават стандарти. Няма добавки, консерванти и кисело мляко при тях.
Правят и кисело мляко, продуктите им са от мляко наистина и по стандарт, но ги има на много малко места. Пробвала съм сирене, кашкавал, парено сирене, топено сирене, масло и кисело мляко на Елби и всички ми харесват.

# 497
  • волно калдъръмче
Превръзки Bella. Дебели, къси и не попиват.

# 498
  • оттам, откъдето започва България
Съжалявам, че не ти харесват. Аз основно тях ползвам /те са различни видове де/, включително и ежедневните им, но задължително памук. Доволна съм!  Peace

# 499
Съжалявам, че не ти харесват. Аз основно тях ползвам /те са различни видове де/, включително и ежедневните им, но задължително памук. Доволна съм!  Peace

И аз така. И евридейките, които са опаковани по една много харесвам. Мекички са и не предизвикват дразнене на кожата ми както други ежедневни превръзки.

# 500
  • София
Мразя минерална вода Бачково.
Отвратителна е, по-зле и от чешмяната вода в София.

Софийската вода е втората най-добра в Европа! Ако на теб ти е отвратителна е или до въпрос на вкус или до стар водопровод.
А коя е на първо място?

# 501
  • Countryside
Вчера в Т-маркет гледам шоколад на Нестле намален от 1,99 на 0,99 с карта Благодаря. Беше натурален, но огледах дали и някой от другите видове не е намален, но не. Взех си натурален и на касата, цак, 1,99. Викнаха някаква служителка да иде да провери. След малко тя ме викна и мен да й покажа откъде съм взела шоколада. И ооо, каква изненада. Преместила кутийката с шоколадите над цена 1,99.  #Crazy И почват едни обяснения, ми то сигурно промоционалния е с друг грамаж... Въобще и не си направих труда да сравнявам баркодове и да й обяснявам, че прави селски номера, направо им го върнах. #2gunfire
Егати селския номер  ooooh! и на мен ми се е случвало подобна случка в други магазини, и обяснението винаги е било, че баркода е сменен, а етикета на стоката още не е подменен, което звучи логично.
По темата:  готова салата: хумус на Вердана, един такъв лигав и със съвсем далечен вкус на хумус, някак си странен вкус, бляк  Sick

# 502
  • Ямбол
Добре де, нали има изискване на етикетите да пише и вида на стоката. Как натурален шоколад ще бъде преместен по друг етикет.

# 503
  • София
Не е ясно. Възможно е този, който беше намален, да е бил някакъв друг вид. Но кутията си седеше над етикета с ниска цена, а като отидох за справка, служителката я беше преместила. Бяхме заедно с ММ и той потвърди, че кутията беше над намалената цена. Шоколадът имаше надпис на английски - черен с не знам си колко % какао, а на етикета пишеше - натурален на БГ. Като я видях, че е преместила кутията, просто отидох на касата да ми върнат парите. Да се разправям с идиоти е безсмислено.

# 504
  • Ямбол
Може и някой друг клиент да ги е разместил. Аз затова чета освен цените и вида на стоката, дали съвпада със стоката, за която си мисля, че е етикетът. Много често не е ясно отдолу ли е етикетът за дадена стока или отгоре. Колкото е по-объркващо в един магазин, толкова клиентите го избягват, затова и селските номера вървят до време. Но това не е причина да спра да купувам някоя стока, понеже някои продавачи са злоупотребили с нея.

# 505
Клиент да превести едно нещо може,  но цялата кутия - Айде не на мен! Поне досега на съм видяла клиент да размества или да се мота с кутии в ръка. Винаги и на мен ми излизат с тоя номер,  но тия глупости да ги разправят на старата ми шапка, не на мен.  Това са си чисто и просто просташките им номера. И в Кауфланд също много често се практикува!

Без да се обижда съфорумката по-горе, аз в Т маркет не влизам. И подарък да ми дават пак няма да го взема.  Те са невероятни мошеници!

# 506
И на мен ми се е случвало няколко пъти цената на етикет да не съвпада с цената на каса, свикнах вече да гледам дали баркодовете съвпадат, когато имам някакви съмнения  Peace

# 507
Аз, доколкото знам, само Елби е държавна преработвателна фирма и спават стандарти. Няма добавки, консерванти и кисело мляко при тях.
Правят и кисело мляко, продуктите им са от мляко наистина и по стандарт, но ги има на много малко места. Пробвала съм сирене, кашкавал, парено сирене, топено сирене, масло и кисело мляко на Елби и всички ми харесват.
Всичко им е страхотно! А изварата... няма такава! Свършва за минути като заредят.

И за превръзките да си кажа -  само Евридей! За цял живот ползване, тези са най-добрите!  Peace

# 508
Щипки за пране от "Джъмбо". Пред очите ми на въжето се разполовяват и едната пластмасова част отскача и пада долу. Към 50% фира дават.

# 509
  • Ямбол
То в Джъмбо 99% от стоките им са за тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт