Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 768
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • волно калдъръмче
Терапиите за нокти съдържат в основата си вещества, които има и в лаковете, плюс добавките. И аз бих я посъветвала да пробва 8 в 1 или диамантения. За тях не съм чувала отрицателни мнения. В момента съм с 8 в 1, но го ползвам отскоро, няма как да пиша впечатления.

# 556
Тук май дискутирахме за минералната вода, до колко е минерална:

Експерт бие тревога: Половината бутилирана вода е от чешмата
http://www.blitz.bg/news/article/399172

# 557
  • Варна
Явно има разлика в различните продукти на Евелин и е възможно 8 в 1 да е по-добър. Моят е СОС, може да видите снимка на предната страница.
Нокътната плочка ми е видимо в добър вид, но ноктите ми се разслояват и цепят в каря. Не всички, половината. Относно беленето, ползвам обикновен лак (много рядко гел) и ми се задържа сравнително дълго, зависи колко мия чинии и др. домакински. Този продукт се бели твърде бързо и на големи участъци. Но след втория пласт - вече не. Както и да е - ще продължа да го ползвам и ако има добър ефект ще споделя.

п.п правя си забележека, че НИКАКЪВ се пише с В   Embarassed. Днес като си видях поста не можах да повярвам. Но е късно да редактирам.

# 558
Никога повече няма да купя омекотителя на Малиция Sad  много разреден и не оставя никаква миризма по дрехите .

# 559
Никога повече няма да купя омекотителя на Малиция Sad  много разреден и не оставя никаква миризма по дрехите .
Да, преди време и аз писах същото.  Peace Той си е една мътна вода.

# 560
Състоянието на ноктите има някакво значение, но как при едно и също състояние на ноктите, едни изкарват ден, други 3-4- зависи доста и от лака

# 561
Относно омекотителя Малиция и аз съм на същото мнение.

# 562
Относно омекотителя Малиция и аз съм на същото мнение.

Аз за това купувам по-евтини, ползвам от много време на Bingo червения и съм много доволна. Сега обаче взех за проба на Фелче жълтия ...   доволна и от него!

# 563
Преди време мъжът ми беше купил течен перилен препарат Малиция. След изпиране дрехите миришеха на него, а не на омекотителя на друга марка. Сега взех омекотител Малиция и очаквах качеството да е същото, но се разочаровах. Или са го развалили и са почнали да разреждат, или просто омекотителят не струва.

# 564
  • София
Бамбук в буркан от Хит. Не е лош, но мирише на ...
Скрит текст:
пикня.
А сложих соев сос и чесън в манджата и пак се усеща.

# 565
Бамбук в буркан от Хит. Не е лош, но мирише на ...
Скрит текст:
пикня.
А сложих соев сос и чесън в манджата и пак се усеща.
Според мен това е нормална миризма на бамбук, на какво да мирише, на рози ли?  Laughing

# 566
Е на мен бамбук в буркан не ми е мирисал на урина.. Вероятно е нещо в маринатата

# 567
  • над кукувичето гнездо
.... Вероятно е нещо в маринатата
Урина? Twisted Evil Stuck Out Tongue

Спам е. Скоро не съм пазарувала боклучави неща. По съм склонна да спра да пазаувам даден тип продукти, като например колбаси, отколкото да ме е яд после. Close

# 568
  • София
И според мен е нещо в маринатата. Бамбука иначе не мирише почти на нищо. Или като е пресен, мирише на свежо, на зелено.

# 569
  • Пловдив
Замразена царевица "Bonduelle" - ужасна! Имам чувството, че в пакета бяха събрани 20 различни вида царевица. Много съм разочарована.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт