Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 764
  • 728
  •   2
Отговори
# 570
  • оттам, откъдето започва България
Чие производство е и откъде я купи?

# 571
  • Пловдив
От Кауфланд я купих. Имам още един пакет във фризера, ако е същата, ще пиша и къде е произведена. Предполагам, че са от една партида.  Peace

Скрит текст:
На различни места ли я пакетират?  Rolling Eyes

# 572
  • София
Е на мен бамбук в буркан не ми е мирисал на урина.. Вероятно е нещо в маринатата

А какъв и откъде вземаш?

# 573
От Лидл в азиатските седмици и от Пикадили

# 574
От Лидл в азиатските седмици
Точно този се радвам, че го подуших преди да го сложа в яденето. Голяма смрад. Ужасна.

# 575
Това отразихте ли го в темата за Лидл, че да не се набутват и други?  newsm78

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 20:03 от didka pitka

# 576
  • София
От Лидл в азиатските седмици и от Пикадили

Благодаря!

# 577
От няколко дена говорите за бамбук, та да си кажа и аз за моя опит с него. Преди време купих бамбук в един тумбест буркан от Кауфланд. Като го отворих, побързах да го затворя и го хвърлих не в коша, а направо слязох и в контейнера го изхвърлих. Миришеше на потни чичаци в автобус. От едно отваряне на буркана цялата кухня се вмириса.

# 578
  • Пловдив
От няколко дена говорите за бамбук, та да си кажа и аз за моя опит с него. Преди време купих бамбук в един тумбест буркан от Кауфланд. Като го отворих, побързах да го затворя и го хвърлих не в коша, а направо слязох и в контейнера го изхвърлих. Миришеше на потни чичаци в автобус. От едно отваряне на буркана цялата кухня се вмириса.

Joy Joy Joy Joy Joy

Никога не съм купувала, но след тези описания, едва ли ще купя от горецитираните магазини.

# 579
 Joy И аз не съм купувала, но се замислих дали да не се кача на градски автобус, че поне да знам миризмата каква е. hahaha

# 580
  • над кукувичето гнездо
За София читав бамбук се намира в китайския магазин в една от преките на Пиротска, срещу бар Адамс Peace

# 581
  • София

Това не е ли някъде във вихъра на Зоните?
Доставки правят ли?

# 582
  • над кукувичето гнездо
Упс, грешка. За Адамс пъб става реч, на ул. "Цар Самуил", веднага като се разклони от Пиротска, от дясната страна е магазинът. Не знам дали правят доставки.

Скрит текст:
Ето, и сайт на магазина намерих - http://www.kitaiskistoki-lius.com/

# 583
  • София
Никога повече замразен карфиол на Бондюел. От 400 гр. точно 200 гр. беше чист лед. И двата пакета бяха така.

# 584
Никога повече замразен карфиол на Бондюел. От 400 гр. точно 200 гр. беше чист лед. И двата пакета бяха така.
Това не е грешка на Бондюел, а на магазина, че не съхраняват стоката както трябва. Явно е бил размразен и замразен отново.

Общи условия

Активация на акаунт