Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 730
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Взех сирене "Здравец" от Кауфланд. Чета етикета, нищо притеснително: краве мляко, закваска, сол.
Обичам да си правя липов чай с мед и едно, две парченца сирене. Да, ама с това стана като разпенен стиропор, топче до топче с различна големина, плуват на воля.
Предната седмица взех "Тракия", там пишеше, че съдържа и сухо мляко, но си остана на парчета.
Та и да четеш етикета, не знаеш какво ядеш!

# 121
И това е вярно. Аз затова от години купувам само сирене Елена, и като вкус, и като качество го харесвам. Киселото им мляко го развалиха, но сиренето не го сменям за никое друго.

# 122
Принципно харесвам нещата на Pilos, марката на Лидъл, но киселото им мляко не ми хареса изобщо.

# 123
Повече никога нищичко няма да купя от е-маг, дори да са последните на Земята, които единствени продават най-желаното от мен нещо!

# 124
  • София
Аз от Емаг не съм купувала, но и не искам, лошо впечатление неведнъж ми е правил фактът, че цените им са изкуствено много завишени.... Теб с какво те разочароваха?

# 125
  • Пловдив
Повече никога нищичко няма да купя от е-маг, дори да са последните на Земята, които единствени продават най-желаното от мен нещо!

Защо ? Аз съм купувала доста неща от тях и не съм имала проблеми - да чукна на дърво. Кофти е, че няма никакъв шанс за обратна връзка - пишеш, звъниш - никой. Та въпросът там е да извадиш късмет и да нямаш проблеми с това, което си поръчал, иначе не знам как се случват нещата с връщане и рекламация  newsm78

# 126
  • Plovdiv
Ние много неща взимаме от емаг. Нещо като се повреди дойдоха взеха го и ни го поправиха/смениха и пак ни го пратиха.

# 127
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Свински вратни пържоли не бих купила втори път от Лидл - бяха абсолютно безвкусни и без никакъв мирис, твърди и неприятни за дъвчене - ако си затвориш очите, абсурд да познаеш какво ядеш.

# 128
Защо ? Аз съм купувала доста неща от тях и не съм имала проблеми - да чукна на дърво. Кофти е, че няма никакъв шанс за обратна връзка - пишеш, звъниш - никой. Та въпросът там е да извадиш късмет и да нямаш проблеми с това, което си поръчал, иначе не знам как се случват нещата с връщане и рекламация  newsm78
Точно затова! А като се свържеш, звучат като на запис и като питаш нещо, спира записа и после почва отначало с равен тон, без капчица вложена мисъл по въпроса ти. Е, след последната покупка за 1000 лв, мерси, наистина никога повече. Имах проблеми, фабричен дефект и трябваше да обяснявам 20 пъти  защо искам замяна. Накрая ми сторнираха фактурата и никой повече не ми обърна внимание, а замяна на стоката така и не получих. По телефона звучат като дрогирани, изобщо не схващат какво ги пита човек.

# 129
Накрая ми сторнираха фактурата и никой повече не ми обърна внимание, а замяна на стоката така и не получих. По телефона звучат като дрогирани, изобщо не схващат какво ги пита човек.
А парите върнаха ли?

# 130
Накрая ми сторнираха фактурата и никой повече не ми обърна внимание, а замяна на стоката така и не получих. По телефона звучат като дрогирани, изобщо не схващат какво ги пита човек.
А парите върнаха ли?
Да.

# 131
Поне това. Би ли споделила какъв беше уредът?

# 132
Телефон. Смартфон. Оказа се, че моделът изобщо не се внася в Европа, защото е разработен за азиатския пазар. Т.е. вносът не е официален. Корпусът е изцяло метален и без капак и стъклото на дисплея пристигна подвижно в единия ъгъл като се издигаше над корпуса с 1 мм и при натиск потъваше с толкова, където и трябваше да бъде. Поисках замяна, обаче с тях просто не става контакта... Накрая една ми каза, че ако искам друг телефон, трябва пак да си го поръчам, а защо не може замяна, не ми обясни. Нямам нерви... Чаках ги две седмици, за да ми го кажат това и да решат, че няма да ми заменят телефона. Че не аз съм причинила проблема на този, защото можеше и да  решат, че съм аз, макар това по никакъв начин да не може да се причини нарочно или случайно.

# 133
  • София
Принципно харесвам нещата на Pilos, марката на Лидъл, но киселото им мляко не ми хареса изобщо.

И аз така. Децата не го харесват и не го купувам.

От Кауфланд също не купувам сирене и кашкавал.
Въобще май нищо от витрината, а калъпите по 1 кг са ми твърде големи.

# 134
Oт Кауфланд, Била и др. там големи не купувам месо и мляко.. Единствено от Лидл кебепчета и един суджук за запичане на месеца веднъж ...

За еmag, ако не са те котката ще трябва да яде скапани гранули.. Храна, която там е 20лв пакет, в тукашните зоомагазини е по 32-36 лв  ooooh!

Какво не бих си купила - шампоан на шаума против пърхут, изгори ми скалпа и да може да не е вече пърхут, това което пада от главата ми, а изгорена, изсъхнала кожа  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт