Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 893
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
За тиква не бях чувала, ама картофени и други нишестета има в повечето лютеници. Сега си взимам на Олинеза, не е кой знай колко изчистена откъм продукти, но поне на вкус ми харесва.

# 256
  • оттам, откъдето започва България
Аз обичам тиква и това не ме притеснява, но колко други неща слагат. #2gunfire

# 257
пък да не ви казвам как слагат масово тиква в лютеницата.това ми го каза дистрибутор на една от фирмите които ги разнасят по-търговските вериги
От години го правят. Най-евтините лютеници в големите пластмасови кутии са баш тиква и малко песъчливи чушки. Веднъж опитах, та голямо скърцане между зъбите падна.  ooooh!

# 258
  • тук-там
Новия пастет на Бони - Терин - малък в черна опаковка.  По принцип не купувам нищо смляно, този път се подлъгах. Няма такава отврат - пълен с хрущяли. От салам го очаквах, но от пастет? ooooh!

# 259
Саламите камчия, хамбургски и пр. Които са на промоция в лидл, тази седмица. Взех за котките на двора, и изобщо не го отразиха.

# 260
Като каза за котките,  нашият мотарак купешко пилешко ме близва освен ако не е Дюк. За сметка ма това за мляно месо телешко и свинско от магазина до нас е готов пликовете да къса..
Както отказва и пастърва и сьомха, но за сафрид, таранка и всякакви други пресни и диви риби душата си дава

# 261
  • София
За водата " Бачково": На една нощ смяна мъжа ми излиза да наточи вода на  центъра при банята,
 който е от София я знае. Оказва се , че на същото място има два микробуса на фирмата "Бачково" с големи туби точещи вода. Това означава , че част от водата която купуваме се точи и бутилира от там.

Ако пак види нещо такова да направи клипче мъжа ти. Не трябва да си мълчим, когато търгашите си играят със здравето и доверието на всички ни.
Според мен ако гражданите сме с будна съвести и подаваме сигнали ( ако трябва и в медиите, за да има гласност), държавните институции ще се принудят да си гледат работата:)

# 262
  • Ямбол
Аз не разбрах връзката на това как точно напълнената вода от някакво място после се бутилира и продава. Откъде става ясно? Може би някой е правил сравнителен анализ на бутилираната вода и на такава пълнена от "на  центъра при банята"?

# 263
  • Бургас
В 3 часа през нощта?Явно е бил нощна смяна. Grinning

# 264
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз не разбрах връзката на това как точно напълнената вода от някакво място после се бутилира и продава. Откъде става ясно? Може би някой е правил сравнителен анализ на бутилираната вода и на такава пълнена от "на  центъра при банята"?
Аз знам само за тази от Банкя, защото веднъж си говорих с момчето, докато наливахме. Не я бутилират. Пълнят направо огромните 20-литрови бутилки за автомати и после зареждат офиси с тях - сменят на автомата празната с пълната и така.

# 265
Аз никога повече няма да купя детска блуза на Х&M за 9.99. Нали постоянно имат едни такива, различни цветове и щампи. Качеството на блузата  е много зле. С първото пране пада брукат , прави топченца, абе боклучливо си е Simple Smile

# 266
  • София
Аз никога повече няма да купя детска блуза на Х&M за 9.99. Нали постоянно имат едни такива, различни цветове и щампи. Качеството на блузата  е много зле. С първото пране пада брукат , прави топченца, абе боклучливо си е Simple Smile

Да и аз:) Качеството им няма нищо общо с преди години. Имам техни дрехи, които съм купувала от Германия преди 10 години и още ги нося...

# 267
За мопове. Избирам тези, на които и отначалото гъбата им е мека. Тя и после не втвърдява, и самия моп го ползвам с месеци, а  онези, другите, с твърдата им гъба, която първо трябва да накиснеш, и която пак втвърдява, ако не ползвам мопа няколко дни, ето те много бързо се чупят.  А може и са еднакви на вид.

# 268
  • София
У нас май-много се тачи лидълската едросмляна лютеница. Grinning

# 269
  • Варна
Аз знам само за тази от Банкя, защото веднъж си говорих с момчето, докато наливахме. Не я бутилират. Пълнят направо огромните 20-литрови бутилки за автомати и после зареждат офиси с тях - сменят на автомата празната с пълната и така.
На мен ми се струва, че малко във филм влязохме. Големите бутилки за офиси/галони също идват запечатани, а в няшия офис и винаги с фактура+стокова за самите бутилки (взимат 4 празни оставят 5 итн), така че момчетата нямат никаква полза да пълнят. И още нещо - дистрибуторите, които носят вода по офисите предлагат по няколко вида, марки. Така клиентите могат да редуват.

Общи условия

Активация на акаунт