Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 890
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • София
За водата " Бачково": На една нощ смяна мъжа ми излиза да наточи вода на  центъра при банята,
 който е от София я знае. Оказва се , че на същото място има два микробуса на фирмата "Бачково" с големи туби точещи вода. Това означава , че част от водата която купуваме се точи и бутилира от там.

# 241
  • София
За водата " Бачково": На една нощ смяна мъжа ми излиза да наточи вода на  центъра при банята,
 който е от София я знае. Оказва се , че на същото място има два микробуса на фирмата "Бачково" с големи туби точещи вода. Това означава , че част от водата която купуваме се точи и бутилира от там.

Водата "Бачково" е изворна, не минерална. Тези може да са я точили за тях си.
Защото тази вода "Бачково"не става за пиене.Мирише ужасно на умрели жаби! Такава, няма да купя никога повече.

# 242
Тези са си правили далавера Simple Smile .. ако правят разнос на вода и не им се купува - така от чешмата много лесно се бутилира Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Цехът на Бачково е по пътя за Пампорово на един завой Simple Smile Нищо общо със София  Peace

# 243
  • София
За тях си....едва ли. А това къде се намира цеха за вода не значи нищо. Разкарват в цяла България какво им пречи да спрат някъде. Другия въпрос е защо точат вода в 3 часа през нощта и то голямо количество.  Аз мисля че я бутилират и продават после. Това си е голяма далавера.

# 244
За тях си....едва ли. А това къде се намира цеха за вода не значи нищо. Разкарват в цяла България какво им пречи да спрат някъде. Другия въпрос е защо точат вода в 3 часа през нощта и то голямо количество.  Аз мисля че я бутилират и продават после. Това си е голяма далавера.
Големите туби са за автомати за вода. Не се бутилира от тях Simple Smile Те са за офиси и т.н ...

# 245
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И в Банкя на чешмата почти винаги има едни ячки момчета с бусове, които наливат по стотина от тези "американски" 20-литрови  шишета за автомати. Водата е истинска, наистина, ама хигиената каква е - може да се гадае. Много често някой старец ги пита " а бе момчета, какво я правите толкоз вода", веднъж му отговориха - ми къпем се бе, дядка.

Не купувам вече "изворна" и "трапезна" вода - неприятна е, мирише си на водопровод.

# 246
  • София
Големите туби са за автомати за вода. Не се бутилира от тях Simple Smile Те са за офиси и т.н ...

Е...да де , все тази.

# 247
  • София
Краставици от "Лидл". Изхвърлих ги всичките на 2-я ден. Омекнаха и станаха кашави вътре. Не знам причината, но е факт.

# 248
Лютеница "Петел"

# 249

Преди са вземала от нея, какъв е проблемът с нея?

# 250
  • оттам, откъдето започва България
И на мен не ми харесва. Рядка е и има някаква подправка, която не ни допада.

# 251
Лютеницата "Петел" я поразвалиха. А и такива финосмлени хич и не поглеждам, това си е чисто нишесте - оцветено и пипнато на вкус. Отдавна купувам само едросмляната на Олинеза или Дерони  Peace

# 252

Преди са вземала от нея, какъв е проблемът с нея?

Има вкус на нишесте с някакви оцветители и подправки, които също не ми харесват.
От купешките засега най ми харесва "Първомай"
Скрит текст:
Иначе домашната е най-вкусна Simple Smile

# 253
  • оттам, откъдето започва България
Ние в последно време сме на тази: http://horceto.com/portfolio_page/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88 … 1%8F%D0%BD%D0%B0/

# 254
пък да не ви казвам как слагат масово тиква в лютеницата.това ми го каза дистрибутор на една от фирмите които ги разнасят по-търговските вериги

Общи условия

Активация на акаунт