Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 909
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
От предишни случаи знам,  че когато стоката е в срок дават вваучер за 1лв като извинение. Е, сега тази на информация,  се направи на луда и аз го поисках.

Не е ли, ако е изтекъл срокът на годност? Аз за такъв ваучер, не съм чувала  Peace

# 226
  • София
Преди седмица си взех на промоция от Кауфланд това:
Е, няма такъв боклук!
Какво имаш предвид, че и аз имам същата, но с нея чистя само банята след къпане?
Моят е по-отдавна купуван, но изглежда по същия начин.
Ами аз непрекъснато си купувам мопове, но досега все тип пеперуда и изкарват по 3-4 месеца поне (чистя целия апартамент, не само банята). С този нищо не става. Гъбата се клати, железата опират в пода - с една дума - отврат!

# 227
и аз си взех от този и дръжката /с която се изстисква/ се счупи на втория ден

# 228
Е, няма такъв боклук!
Какво имаш предвид, че и аз имам същата, но с нея чистя само банята след къпане?
Ами аз непрекъснато си купувам мопове, но досега все тип пеперуда и изкарват по 3-4 месеца поне (чистя целия апартамент, не само банята). С този нищо не става. Гъбата се клати, железата опират в пода - с една дума - отврат!

От цветните мопове, като пуснат на промо в Кауфланд, взимам само ако са тип " пеперуда". От тези с ролков механизъм - никога!

# 229
  • оттам, откъдето започва България
Чудо, явно този път съм случила!  Hug

# 230
И аз взех същия моп само за попиване на банята,  ползвам го вече един месец и нямам никакви проблеми. Върши ми чудесна работа  Peace

# 231
  • София
Е, няма такъв боклук!
Да, и аз имам такъв, но не е купен от Кауфланд, и си го използвам без проблеми. Доволна съм от него.

# 232
Моят моп също е от Кауфланд, съвсем същият, беше с резервна гъба. Съвсем здрав е, нямам оплаквания, а чистя наред с него.

# 233
  • тук-там
Смлени домати с магданоз - на Сторко! Няма такъв смях - даже и за сок бяха редки.  ooooh!
А, в началото бяха супер. Поредните самозабравили се.

# 234
Смлени домати с магданоз - на Сторко! Няма такъв смях - даже и за сок бяха редки.  ooooh!
Е това е най-неприятното. Mr. Green
Харесваш нещо, купуваш си го известно време и в един момент те изненадват. ooooh!
Много пъти ми се е случвало. Стана редовна практика на производителите.

# 235
Е това е най-неприятното. Mr. Green
Харесваш нещо, купуваш си го известно време и в един момент те изненадват. ooooh!
Много пъти ми се е случвало. Стана редовна практика на производителите.
Изтървало им е нишестето Simple Smile)))

# 236
и аз си взех от този и дръжката /с която се изстисква/ се счупи на втория ден

Shocked А изчаквате ли да омекне както трябва когато го стискате  Wink ?

# 237
  • оттам, откъдето започва България
И аз си мисля, че точно тази е причината да се чупят, когато е твърда гъбата. Доста време й трябва да омекне и аз обикновено, ако съм я засушила, я оставям в леген с вода и след като поеме, тогава я ползвам.

# 238
Причината, по-вероятно, е в тънката пластмасова дръжка за изтискване. Последния моп, който използвам, е с метален механизъм и още е здрав.  Peace

# 239
Този, показаният моп, е безподобен боклук, беше в кофата за боклук на вората седмица  ooooh! Другите, които са тип Пеперуда, са по-добрите. Проблем при тях е, че не мога да намеря резервна гъба в К /от там съм го купила/  и сега пак чакам да ги пуснат по 5 лв  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт