Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 825
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Излъгах се, защото са много хубави като са нови, а и имам кой да ми ги носи- след всяко пране минават на собственик с 10 години по-малък Joy.

# 466
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък се отказах да купувам от Лидл, пък и от другите вериги, екзотични плодове и зеленчуци - всичко, което опитах, е вече старо и не може да се яде -батати, артишок, карамбол и още нещо купувах, забравила съм вече какво, но са си хвърлени на вятъра пари.

# 467
  • София
По темата: салам с трюфели на КФМ, доста жилав салам, явно е от копита  ....

Може да е от трюфелите, мамка им Wink))) Joy Joy Joy

# 468
  • Countryside
Сигурно, Rima, знам ли аз за хубаво го купих, то е..ти трюфела.  hahaha Бтв няма някъкъв невероятен вкус, салам като салам. Crossing Arms че и жилав на всичкото отгоре.

# 469
И аз забелязах, че качеството на тортите "Неделя" е влошено. Съставките са заменени с по-евтини.

Доволна съм от тортите на сладкарница Маркрит - особено еклерова с боровинки.

# 470
  • София
Доволна съм от тортите на сладкарница Маркрит - особено еклерова с боровинки.

Нали, нали Simple Smile

По темата - дезодорант 8х4, не знам какво ме беше прихванало в магазина, но замина почти пълен към кофата, бляк.

# 471
  • София
Аз повече няма да купя кисело мляко на "Лазарова'.  Уж, еко, био и не знам какво си още, а като го отворих беше мухлясало! Отврат!

Скрит текст:

# 472
  • оттам, откъдето започва България
 newsm12 И това мляко е в срок на годност?

# 473
  • София
newsm12 И това мляко е в срок на годност?

Да!

# 474
  • оттам, откъдето започва България
Аз бих го занесла в магазина, от който съм го купила. Поне да знаят, че има такъв проблем. Това на нищо не прилича.

# 475
12.02.2016. Преди 14дни е изтекъл срока, кога установи мухъла?

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 10:18 от Мама на...?

# 476
 Уж, еко, био и не знам какво си още, а като го отворих беше мухлясало! Отврат!

Скрит текст:

Еми то заради това сигурно е мухлясало , на другите нищо им няма и месец да стои в храдилника.  Mr. Green

# 477
  • София
Аз бих го занесла в магазина, от който съм го купила. Поне да знаят, че има такъв проблем. Това на нищо не прилича.

Занесах го! Хората бяха много любезни, и искаха да ми върнат парите(1,30лв.) Не ги взех. Исках да знаят какво продават, че продават други продукти на тази"Лазарова" -сметана, прясно мляко и мисля,че имаше и сирене.А като го купувах,толкова ми я хвалиха,че и били хубави  продуктите.

# 478
  • софия

Занесах го! Хората бяха много любезни, и искаха да ми върнат парите(1,30лв.) Не ги взех. Исках да знаят какво продават, че продават други продукти на тази"Лазарова" -сметана, прясно мляко и мисля,че имаше и сирене.А като го купувах,толкова ми я хвалиха,че и били хубави  продуктите.
Аз, по-скоро, бих била по-внимателна с магазина, а не с фирмата-производител. Може да е проблем от неправилно съхранение.
Скрит текст:
Къде продават "Лазарова"?

# 479
  • над кукувичето гнездо
Аз, по-скоро, бих била по-внимателна с магазина, а не с фирмата-производител. Може да е проблем от неправилно съхранение...
Това е едно от най-читавите млека. Както от едно време.  Peace
Майка ми от него взима и за заквасване. Става идеално  Wink

Общи условия

Активация на акаунт