Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 682
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
В цедката остана настъргана тиква. Shocked
Добре де, на етикета пише ли, че съдържа тиква?
Не, не пише.
Първата ми мисъл беше за морков, но смея да кажа, че ги различавам.

# 631
  • Варна
Гарние Нео крем дезодорант. Не върши абсолютно никаква работа. С него, без него, все тая. По-лош продукт против изпотяване не бях купувала.

# 632
Пълнозърнест кафяв ориз Крина - купувам за първи и последен път. Изобщо не се наду и остана полусуров след час и повече печене във фурната.

# 633
Пълнозърнести кори за баница "Златна царица". Много дебели, не стават за баница, то май за нищо няма да станат.

# 634
  • волно калдъръмче
Пълнозърнест кафяв ориз Крина - купувам за първи и последен път. Изобщо не се наду и остана полусуров след час и повече печене във фурната.
И аз все на подобни попадам. Не съм срещала досега кафяв ориз, който да се сготви със скоростта на обикновения. Провокира ме и ето какво открих.

# 635
Хубава статия, но и аз го киснах предварително, а ефект нулев. Отделно, че не знам как ще се получи така описаното в темата при печене, а не варене  Crossing Arms

# 636
  • София
Гарние Нео крем дезодорант. Не върши абсолютно никаква работа. С него, без него, все тая. По-лош продукт против изпотяване не бях купувала.

явно е до кожа! от всички дрогерийни марки и варианти на дезедоранти - този ми пасва най-най, кожата ми ухае с часове.

# 637
Против изпотяване Rexona Maximum Protection е най-доброто, което съм ползвала до момента

Скрит текст:

# 638
  • София
За гарнието и аз преди писах, по-отврат нещо, трудно се сещам.

PURE - тези оставят ли бели следи по дрехите?

# 639
  • Варна
Гарние и на мен не ми върши никаква, ама никаква работа, то по-добре нищо да не си слагам, отколкото Гарние. Доволна съм от Адидас, също и от Си-тру, но той май няма рол-он вариант.

# 640
За гарнието и аз преди писах, по-отврат нещо, трудно се сещам.

PURE - тези оставят ли бели следи по дрехите?

Кремът е бял на цвят, но веднага попива в кожата и не оставя следи. Има мъжки и дамски варианти, всички миризми са много дискретни и свежи. Аз имам непоносимост към доста парфюми и дезодоранти, направо лошо ми става, но точно тези миризми на Rexona Maximum Protection въобще не ми докарват позиви за повръщане.

# 641
Тук не съм виждала такава Рексона.  Rolling Eyes

# 642
Тук не съм виждала такава Рексона.  Rolling Eyes
Аз занесох на майки ми в България и тя е много доволна, каза ми че няма нищо общо с по-евтините Рексони на марката Peace.

# 643
Е, благодаря за инфото какво има по белия свят! Laughing Hug

# 644
  • оттам, откъдето започва България
Аз си ползвам тази Рексона: https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BE%D0 … OdoK88hvMTfLcM%3A и нямам забележки откъм зацапване на дрехите. Не си слагам като за последно, т. е. с натрупване и когато си слагам от стика го правя поне 5-10 мин преди да облека дрехата, леко разтърквам с ръка и всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт