Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 698
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Едросмляна лютеница "Тодорка". Ужасен вкус.

# 616
  • София
Бебешки шампоан без сапун на Mixa-ужасна пяна прави,която не се мие за нищо на света.За да не го хвърля го пробвах на моята коса-ОТВРАТ!

и мирише ужасно. Моето ревеше като го къпехме с него .

# 617
Бебешки шампоан без сапун на Mixa-ужасна пяна прави,която не се мие за нищо на света.За да не го хвърля го пробвах на моята коса-ОТВРАТ!

Да,и миризмата е ужасна,а ние направихме грешката да я изкъпем с него във бебешката вана,та едва го отмих...  #2gunfire

# 618
Няколко пъти си купувах червени ябълки от Лидъл.
Всеки път при ядене усещах вкус не на ябълка, а на някакъв химикал. В началото си мислех, че проблемът е в мен, но НЕ.
Последната ми покупка отпреди два дни е нещо ужасно - ябълките имат вкус на нафталин. (Не, че съм опитвала нафталин, де, но усещането е такова).

# 619
  • София

Да,и миризмата е ужасна,а ние направихме грешката да я изкъпем с него във бебешката вана,та едва го отмих...  #2gunfire

Леле, таман се бях засилила да го купувам.

# 620
На Билла водата Клевър от 10л - скъса се дръжката докато се прибрахме към вкъщи.  Как се носи това без дръжка да не ви казвам.  От както Горна баня ги изоставиха са циганьосали, естествено качеството.

# 621
На Билла водата Клевър от 10л - скъса се дръжката докато се прибрахме към вкъщи.  Как се носи това без дръжка да не ви казвам.  От както Горна баня ги изоставиха са циганьосали, естествено качеството.
наистина много се късат,но пък е добра водата.да не казвам на други марки не се късат но са супер неудобни

# 622
Едросмляна лютеница "Тодорка". Ужасен вкус.
Вече не знам коя лютеница има вкус на такава.
Наскоро купих насипна  от пластмасова кофа, едро смляна лютеница на Олинеза.
Не бих казала, че вкусът е ужасен, но нищо общо с вкус на лютеница.
Реших да направя един трик и да видя какво е това едросмляното, та две лъжици от нея изсипах в цедка и пуснах водата.
В цедката остана настъргана тиква. Shocked
Що не преименуват вече лютеницата ТИКВЕНИЦА, та поне да знаем, какво купуваме и ядем? newsm78
Не, че имам нещо против тиквата, но я предпочитам по друга рецепта. Wink

# 623
и аз вече се отчаях от купешките лютеници, затова започнах сама да си правя /макар и малко - поне е вкусна и качествена/

# 624
  • Пловдив
Вкъщи много се харесва

# 625
А ние харесваме тази.

# 626
  • Варна
Добре де, на етикета пише ли, че съдържа тиква?

# 627
  • София
Добре де, на етикета пише ли, че съдържа тиква?
Според сайта на Олинеза НЕ съдържа тиква. Нито една тяхна лютеница не е отбелязано да съдържа тиква.
За да е по темата - няма да купя повече течен Бреф (като промоционалния от К в момента). Изтича изключително бързо, около седмица-две максимум.

# 628
  • Варна
Ами тогава сигнализирайте, където трябва, това е върхът на безобразието просто.

# 629
  • София

Моите момчета пък много го харесват, чувстват се ок, кожа, коса, оранжевото измивно не толкова. Миришат си чуднинко.

Общи условия

Активация на акаунт