Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 316
  • 857
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Като че ли за някои хора е въпрос на гордост фактът, че са правили аборти.
 Shocked

# 676
  • София
 Shocked

Ами по-добре аборт, отколкото 6 деца, валящи се в калта (ако ме разбираш...). Wink

А ако смяташ, че противозачатъчните таблетки (хормони) не ти се отразяват на здравето, дълбоко се лъжеш. Но...това е друга тема. Пък и сега противозачатъчните са доста по-пречистени, отколкото бяха навремето.

# 677
  • София
 Shocked

Ами по-добре аборт, отколкото 6 деца, валящи се в калта (ако ме разбираш...). Wink

А ако смяташ, че противозачатъчните таблетки не ти се отразяват на здравето, дълбоко се лъжеш. Но...това е друга тема. Пък и сега противозачатъчните са доста по-пречистени, отколкото бяха навремето.

А по-добре да гледаш да не забременяваш безразборно. За тази цел не е задължително да се пият контрацептиви.

# 678
  • София
 Shocked

А ако смяташ, че противозачатъчните таблетки не ти се отразяват на здравето, дълбоко се лъжеш. Но...това е друга тема. Пък и сега противозачатъчните са доста по-пречистени, отколкото бяха навремето.

А по-добре да гледаш да не забременяваш безразборно. За тази цел не е задължително да се пият контрацептиви.

Ти гледай себе си. Stop Аз и да искам, вече не мога да забременея. А инвитро не мисля да правя. Wink

# 679
Безразборно забременяване е нов термин. И да, не взимайте контрацептиви, имайте доверие на мъжете си.  Grinning И ще забременеете разборно.

# 680
  • София
Аз съм се гледала и продължавам да го правя достатъчно добре - имам едно единствено забременяване, завършило с раждането на прекрасен син.

# 681
  • София
Безразборно забременяване е нов термин. И да, не взимайте контрацептиви, имайте доверие на мъжете си.  Grinning И ще забременеете разборно.

Ако разчитате на мъжете си да не забременеете, със сигурност няма. Обаче ако разчитате на тези от дискотеките... Laughing Съвременните млади мъже хич не обичат да имат деца. Типичен пример за това какво се случва в съвременното общество, филмът "Манхатънски романс" 2015, чудесен разбор.

П.С. това не към теб, риъл уоман, а по принцип

# 682
Ох, да не спамим повече с абортите, но моята колежка само от мъжа си има безброй бременности... ooooh!
Та и на собствения мъж не може да се разчита!

# 683
  • София
Зависи от мъжа.
Аз проблем с него нямах, но един път, след дълго кандардисване, се съгласих да изпробваме подарен " вносен" презерватив, след което се наложи да направя аборт, защото щерката беше на 11 месеца, а майка ми забрани да раждам, тъй като не искала да живее в наколно жилище.
Разрешиха ми, тъй като детето не беше навършило 1 годинка.

# 684
  • София
Ох, да не спамим повече с абортите, но моята колежка само от мъжа си има безброй бременности... ooooh!
Та и на собствения мъж не може да се разчита!

Ами къде е спала, като го е избирала? Thinking Този е супер наглец.

# 685
  • София
А, не!
Всеки носи отговорност за собственото си здраве!
Той като не може да пази, тя къде е да вземи мерки?
Не може за всичко другият да е виновен, а ние, щото сме жени- целите в бяло!

# 686
  • София
А, не!
Всеки носи отговорност за собственото си здраве!
Той като не може да пази, тя къде е да вземи мерки?
Не може за всичко другият да е виновен, а ние, щото сме жени- целите в бяло!

Ами аз винаги съм смятала, че мъж, ако обича жена си, ще я пази от нежелана бременност. Защото здравето на жената наистина е важно и взимането на противозачатъчни хормони определено вреди на здравето, особено ако се прави с години. Презервативът е ок, но пък и с него стават сакатлъци. Затова мъжът трябва да внимава. Нали затова го е избрала за партньор, защото може да разчита на него? Ако за това не може да разчита, то за какво може?

# 687
  • София
Ами аз винаги съм смятала, че мъж, ако обича жена си, ще я пази от нежелана бременност. Защото здравето на жената наистина е важно и взимането на противозачатъчни хормони определено вреди на здравето, особено ако се прави с години. Презервативът е ок, но пък и с него стават сакатлъци. Затова мъжът трябва да внимава. Нали затова го е избрала за партньор, защото може да разчита на него? Ако за това не може да разчита, то за какво може?
Дай си сметка, че пазенето не е да викаш " Пази се!"
То е овладян акт на спиране на семеизпразването, секунди преди да се състои.
Само че, преди това, се отделя течност, в която също може да се промъкнат " нападатели".
Е, това пазене, не всеки мъж го може.
По различни причини, но е факт.

# 688

Как да внимава мъжът? Прекъснат полов акт ли имаш предвид? Знаеш ли колко жени са забременели при такъв?  Laughing И го смяташ за по-сигурно средство от презерватива, стига мъжът да внимава?  Joy

На прима виста се сещам единствено за презерватив и вазектомия като популярни средства за мъжка контрацепция. Понеже мъжете мислят главно за собственото си благо, а жените обикновено не харесват собствения си пол, изобретателите и медиците явно не се стараят да създадат примерно хормонално хапче за мъжка контрацепция.

# 689
Най-любимото и най-култовото от целия форум ми е как една жена, ако не разчита на мъжа си да я "пази", какво доверие му има и защо изобщо е с него.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт