Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 488
  • 857
  •   1
Отговори
# 330
Жената с детенцето, дето го роди на 62 години, я срещам редовно с малката  Peace Ами детенцето е доста сладко, а майка му е много жизнена за възрастта си, заедно са си ръка за ръка, пазаруват си спокойно, явно е че детето е добре облечено и обгрижено, друго не знам.

# 331
Сигурно щото майка ми ме е родила на 42..През соца..Направо си е била кто Е.Йончева сега..Обсъждане,лафове..Чак все ми подмятаха,че съм осиновена,то нали знаете едно време кво беше..

През соца нямаше инвитро, поне за простосмъртните. 52 не е 42, и аз познавам жена, чиято майка е била на 42, аз родих второто си на 39.
През 70-те години ли си ги роди?

Изобщо,схвана ли какво написах?

# 332
Доколкото знам, Холи Бери например е забременяла спонтанно на 45 или 46 - макар и рядко, явно че се случва.

# 333
  • Бургас
докъм 50-52г. повечето жени имат още цикъл от време на време, така че чисто физиологично могат да забременяват по естествен път, макар и по-рядко, но се случва
за бабата на 62г. обаче е напълно противоестествено, много е вероятно да не доживее да го отгледа детето или да се наложи детето да гледа майка си и да й сменя памерсите

# 334
докъм 50-52г. повечето жени имат още цикъл от време на време, така че чисто физиологично могат да забременяват по естествен път, макар и по-рядко, но се случва
за бабата на 62г. обаче е напълно противоестествено, много е вероятно да не доживее да го отгледа детето или да се наложи детето да гледа майка си и да й сменя памерсите

Що бе, мойте прабаби си умряха на по 88-9 и до последно си бяха с акъла си и си копаха в градината, а  тя като е на 88, детето ще е на 26, даже по форумни сметки има време и баба да стане жената Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 18:08 от faiona

# 335
  • Бургас
а дано всички да са дълголетници като твоите баби, но статистически продължителността на живота на жените в Бг е около 77-78г. т.е детенце ще е макс. 15-16г.

# 336
Въпросът е защо не иска, след като още едно дете може да се отгледа в рамките на разумно натоварване и то не от негова страна.  Simple Smile

# 337
Първо се изцепваш:
Престанете вече със селяшкото клюкарене.
А след това питаш:
Въпросът е защо не иска, след като още едно дете може да се отгледа в рамките на разумно натоварване и то не от негова страна.  Simple Smile

# 338
  • До хладилника, който обичам
Но защо да иска Rolling Eyes Може такива да са му представите за живота. Още един член на семейството си иска доста повече съобразяване и нагаждане. От чисто практически - място за живеене, цени на почивки и самолетни билети, през финансови, като обучение както на третото, така и на съществуващите две деца, до емоционални, човек се е настроил вече на вълна "пораснаха ми децата, време за себе си", и изведнъж - отново на начална позиция.
Това трето дете няма да седи все бебе, че да е все на майката отговорност.

# 339
Бу, говориш за интересите и нагласите само на едната страна, все пак..

# 340
КОментирано ли е защо мъжът от първия пост не иска друго дете?
Всеки знае себе си. Възможна причина е да има големи проблеми със свои братя/сестри или природени такива. Това вече е честа причина за доста хора да не искат повече от едно дете. Казвам само една възможност. Иначе възможностите са безброй и само той си знае какви са неговите причини.

# 341
  • До хладилника, който обичам
Защо само на едната? Напротив. Ти повтаряш как само ти ще се грижиш за третото дете, но то не е все бебе.
Детето расте. После се почва водене по градини, курсове, занимания, училища, отделно - екскурзии, образование, място за живеене на още един, може би смяна на кола за по-голямо семейство. Всичко това, плюс още куп други дреболии, засягат цялото семейство. Напълно нормално е и мъжът да има право на мнение, когато го засяга съвсем пряко. Тоест ти взимаш предвид твоето желание за трето дете, но омаловажаваш неговите доводи против, защото твоите ти се виждат по-важни и по-тежки.
Ти казваш как всичко сама ще вършиш, но сега по двете деца - на 100% сама ли се грижиш за всичко по тях? Бащата не участва никак, не води, не взима, не е ангажиран с тях и заниманията им по никакъв начин?

# 342
Бу, говориш за интересите и нагласите само на едната страна, все пак..

Той ти е уважил интересите и нагласите два пъти. Може този път ти да му угодиш  Grinning

# 343
  • София
Защото му е просветнало.

# 344
  • Телиш/Плевен
КОментирано ли е защо мъжът от първия пост не иска друго дете?
Всеки знае себе си. Възможна причина е да има големи проблеми със свои братя/сестри или природени такива. Това вече е честа причина за доста хора да не искат повече от едно дете. Казвам само една възможност. Иначе възможностите са безброй и само той си знае какви са неговите причини.
Има репродуктивен проблем. Peace
За мен това променя нещата и не бих била толкова категорична. Но не знам и дали бих се примирила. Ако той е категоричен и не желае нито чрез донор, нито чрез осиновяване, едва ли ще остана с него, защото при мен желанието да имам дете е по-силно, отколкото това в живота си да имам мъж.

Общи условия

Активация на акаунт