Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 304
  • 857
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Обикновено мъжете са особено сигурни в себе си, относно пазенето. Не съм чула до сега мъж да каже, че не може да "пази" и да иска презерватив. От къде ги измисли Популе тия градски легенди.  newsm78 newsm78

Мъжете приемат леко абортите, какво, важното е, че им е било кеф и "сичкото вътре". Изненадващо беше за мен, че и жени ги приемат така. Според мен такива жени се шегуват.

А според мен е изненадващо да прочета мнения като твоето.
Мъжете приемат много по-сериозно и отговорно и пазенето и абортите.
Много са мъжете, които не само искат, но настояват за презерватив поради страх от забременяване.

# 706
  • София
Може би съм донякъде черногледа и прекалено подозрителна, но видях 2 примера на жени, които не можеха да забременеят от мъжете си с години. И в 2-та случая мъжете не искали да си правят изследвания (версията на жените им), така че не бих заела категорично страна
Двете се разведоха, ожениха се повторно за по-млади мъже и забременяха веднага, едната с 2 аборта преди това.
А единият мъж се събра с доста по-млада жена и имат дете, което бившата му твърдеше, че не е от него.  Wink

Дали мъжете наистина са имали проблеми или жените тайно са взимали противозачатъчни? Един Бог знае...

# 707

Дали мъжете наистина са имали проблеми или жените тайно са взимали противозачатъчни? Един Бог знае...
Абсолютно си права. Всеки човек е скрита карта и само той си знае какво прави и защо го прави. Иначе  за пред хората може всичко да е.

# 708

За целият ми сексуален живот, който не е кратък, съм имала само износените бременности и два аборта (и двата по моя вина Blush).
Не си си извадила вагината от неговият пенис навреме ли, че са по твоя вина?  Joy

# 709

За целият ми сексуален живот, който не е кратък, съм имала само износените бременности и два аборта (и двата по моя вина Blush).
Не си си извадила вагината от неговият пенис навреме ли, че са по твоя вина?  Joy
Да, била е отгоре.  Joy

# 710

не е задължително  Grinning

моя много близка приятелка и съпругът й повече от 10 години се мъчиха да направят дете - и двамата без доказани проблеми, инсеминации правиха, подготовка за инвитро ... в момента, в който се отказаха и решиха да осиновят дете, тя забременя; имат две чудесни здрави деца от две различни бременности по естествен път

# 711
в момента, в който се отказаха и решиха да осиновят дете, тя забременя; имат две чудесни здрави деца от две различни бременности
И пак само тя си знае как(от кого).  Wink

# 712
  • София
Популе, да твърдиш, че прекъснатият полов акт е надежден метод за контрацепция, на база личния си опит е просто несериозно! Да не подхващам темата що за полов акт е прекъснатия..... Рисковете Кукумицинка ги е споменала, няма да се повтарям.
Изумително е как хората могат да бъдат тъй горди в невежеството си....
Най-сигурните методи за контрацепция са презервативът и противозачатъчните - 98% сигурност.
Вазектомията и клампирането на фалопиевите тръби не ги слагам в сметката, защото не са методи за предпазване от бременност, а за стерилизация.
По- полека, че може и ти да станеш смешна с приказките си " по принцип".
Ако аз, за повече от 30 години, не съм забременяла, не ползвайки никакъв друг метод за контрацепция, значи съм постигнала 100% сигурност.
Но, като забременях, ползвайки един- единствен път, презерватив, значи ли че този метод е на 100% неработещ?

# 713
копия на баща си са  Mr. Green

# 714

Но, като забременях, ползвайки един- единствен път, презерватив, значи ли че този метод е на 100% неработещ?
Я обясни този социалистически презерватив скъса ли се та забременя или си беше здрав, просто някой сперматозоид минал през латекса??

# 715
  • постоянно
Темата се измести, къде са модераторите с гумата ?  Mr. Green

По темата :
И аз нямам нищо против да изгледам още едно дете , независимо трудностите и липсата на време дори и само с едно , но ММ деликатно ми каза , че не иска и обясни защо.
Загубихме първото си дете при раждането през 2005 -  беше планувана и безпроблемна, желана бременност 4 години след сватбата ни . Това срина и двама ни,  но обичта , която изпитваме един към друг ни помага да преодоляваме болката от загубата на първородният ни син Томас.
През 2007 се роди вторият ни син  - уж лесно раждане , но с много голяма степен разкъсвания. Дадоха детето на мъжа ми веднага след като се роди и ме вкараха по спешност  в операционна . Това , което трябваше да бъде " 15 мин процедура " се оказа 2 часа борба за оцеляване.
А той е седял 2 часа с това малко същество сам , с хиляди мисли минавайки през главата му.
Аз се оправих , но след година  се оказа , че са се престарали със зашиването и трябваше да претърпя втора този път планувана козметична операция. Още стрес и проблеми .....
Сега го е страх само от мисълта за друго дете и аз напълно го подкрепям. Това  е компромис , които съм съгласна да направя в името на любовта и семейството ни .   Hug Heart Eyes Hug

# 716
  • София

Я обясни този социалистически презерватив скъса ли се та забременя или си беше здрав, просто някой сперматозоид минал през латекса??

Само това ли са възможностите? Не ти ли се е случвало да се изхлузи презерватива и да остане във вагината? Щото на мен - да. Е, в този случай, само Господ ме е опазил така да се каже... Mr. Green Обаче вместо да философстваш тук, що не вземеш малко лекарства, пък и инжекции разработили хората за вас, та да предпазвате жените от бременности - всичките тези неща са много здравословни, ще знаеш. Не виждам, обаче, мъжкият пол да изгаря от желание да ги ползва. hahaha Скив кво става:

http://www.edna.bg/pod-zavivkite/syveti/kontracepciia-za-myzhe-4627220

# 717
Ами не, не ми се е случвало никога. Размера ми е достатъчен, че да не ми се изхлузват презервативите, както и пениса ми не ми омеква по време на секс, че пак да се изхлузи туй нещо.

# 718
  • София
Един колега на мъжа ми беше командировка в Чехия и донесъл от там, пробвали с жена си и се разпаднал- навън останало само удебелението, закачено за мъжкото му достойнство.
Кретенът на другия ден подарил на всички колеги и така, аз изтеглих късата клечка.  #2gunfire
ПП. Няма начин, колкото и борбен да е някой сперматозоид, да мине през латекса.
Но, през дупчица с карфичка, става. Mr. Green

# 719
  • София

Само това ли са възможностите? Не ти ли се е случвало да се изхлузи презерватива и да остане във вагината? Щото на мен - да. Е, в този случай, само Господ ме е опазил така да се каже... Mr. Green Обаче вместо да философстваш тук, що не вземеш малко лекарства, пък и инжекции разработили хората за вас, та да предпазвате жените от бременности - всичките тези неща са много здравословни, ще знаеш. Не виждам, обаче, мъжкият пол да изгаря от желание да ги ползва. hahaha Скив кво става:

http://www.edna.bg/pod-zavivkite/syveti/kontracepciia-za-myzhe-4627220

Някой трябва да е луд, за да се подложи на това.

Общи условия

Активация на акаунт