Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 34 969
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Неее  Sad, много съжалявам elitsa, точно ти днес ме накара да се усмихна в темата с твоят пост за първата бременност и тоалетната хартия. Много  Hug и бързо възстановяване  Hug

# 601
Съжалявам и аз! Желая на всички ни късмет до финала

# 602
Sad не вярвах, че толкова късно може да има толкова много отпаднали момичета. Кураж и скоро нови положителни тестчета.

# 603
  • Варна
Ужасно съжалявам за всички момичета, при които нещата не се развиха, както трябва. И аз днес сутринта видях кафеникаво зацепване и вечерта отидох на лекар. Очаквах да чуя като през септември, че няма ембрион, но даже видяхме и сърдечна дейност. Вика ме отново след около 10 дни. Силно се надявам да не се налага да ходя извънредно.

# 604
  • Виена
Благодаря за съчувствието, момичета! Със сигурност не е приятно, но все пак се успокоявам, че природата си знае работата. Хайде, стига по тази тема Simple Smile

Вижте някои идеи за съобщение за бременност Wink http://www.iheartnaptime.net/50-creative-ways-to-announce-youre-pregnant/ хихи на мен ми харесва кученцето "Мама и татко ще ми вземат човек"  Joy

Грижете се за себе си и целувки! Hug

# 605
Леле взе много да ме е страх да не взема и аз да прокървя Sad
Имам страхотен проблем с ходенето до тоалетна(ям активия,сушени сливи,киви и нищо не помага достатъчно).Страх ме-трудното ходене по голяма нужда може ли да предизвика аборт?
Утре съм на преглед с надежда да чуем сърчице,аз съм в 7 седмица и 6 дни.Утре ще питам дали може да ми предпише нещо...Но кажете и вие нещо което приемате и ви действа?

# 606
добро утро момичета.
Елица ,как така ,лелеел и аз много съжалявам.смело напред и ви чакаме пак с хубави новини. Hug Hug Hug Hug Hug
Аз се приготвям за работа.леллел как психясах и аз дано пове4 няма лоши новини.
Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден family 1swing

# 607
Добро утро,HRISKAG25,добро утро,момичета Heart Eyes
ELITSA77,прегръщам те силно,и аз като теб съм на мнението,че това е много тежък момент,но пък природата си знае работата и така е трябвало да стане...и себе си психически подготвям така,от страх,че недай Боже може да стане нещо.
LUKYTOO,миличка,напъните във wc-то не могат да ни докарат до аборт,но пък виж-секса и сексуалната възбуда биха могли,заради контракциите на матката.Не го мисли.Знам,че всички тайно се страхуваме...но от сърце вярвам,че всички ще имаме здрави бебета през септември Heart Eyes Или както някои момичета бяха казали по-нагоре в темата-не пускаме никой да си ходи от тук  Hug
Хубав и слънчев ден ви желая,прекрасни мамета

# 608
Добро утро, girlsss.
Съжалявам Елица, както и за другите момичета  Hug
Пожелавам Ви позитивизъм, много усмивки и повече приятни емоции днес. Времето е божествено . Аз също мисля , като Елица. Всичко е Божа работа, рано или късно всичко се подрежда и след всяка буря, изгрява слънце 🌞🌞🌞

# 609
Добро утро на  всички!
Чъки, Елица  Hug
Днес съм в 9+3 седмица. От 9+1  рязко ми изчезна гаденето, непоносимостта към някои храни,вчера имах болки ниско вдясно и бях доста  притеснена.Но аз имам жъзможността за преглед веднага  когато пожелая ,така че въпреки всички тези оплаквания всичко върви наред.
Киолограми не съм качила, а съм на  минус грамове.

Правите  ли спорт?За бременни или все още нормално както преди.аз намерих ето това http://fitnesinstruktor.com/bremenni/ ,но все не ми остава време да започна Whistling

# 610
здрасти, аз правя една част от клипчето, понеже нямам много време и отделно едни други пак за дупе , обикновено вечер докато гледам ТВ.
Вчера и аз имах малко болки и отидох да ме видят, но коремната ми стена е по- тънка и имам едно секцио, та оттам и моите болежчици. Но няма как Simple Smile това да ми е проблема. Пия си но- шпато и папаверина Simple Smile

# 611
Аз за спорт за бременни мисля да отида в НСА, както и в последните месеци като имам повече свободно време да ходя при fit baby hot mama. Засега си ходя на моите тренировки.

Килограмите са ми с 1,5кг по-малко откакто се меря.

Спи ми се зверски, спа над 8ч. и пак като стана ми се спи. Не знам какво да правя, че да си отворя очите.  Close

# 612
Добро утро и от мен 
elitsa77 - Всяко зло за добро. Следващият път всичко ще е наред! Кураж мила  Hug
На мен доки ми каза, че сексът е позволен. Дори не е изпадала в подробности, че всичко трябва е по-нежно и по-кратко. На мен обаче не ми се прави особено. Това, което ме вълнува през седмицата е, да се нахраня и да си заспя на канапето пред телевизора Laughing Laughing Laughing И все пак един път седмично мисля, че е ок на този етап Simple Smile
Хубав и успешен ден от мен

# 613
За съжаление мисля ,че от умората няма спасение.Аз работя ,и то на доста  виоски обороти и си позволявам от време на време едно слабо кафе.Това ,което повече ме притеснява е ,че забравям ужасно много и не  мога  да  се организирам както преди #Crazy пълен хаос цари в гравата ми.
 Спи ми се, но от друга страна имам изграден биологичен будилник за 5.45,тогава ставам защото мехурът е толкова пълен ,че боли и след това не  мог а да заспя  Whistling  хем боли,хем сърби Simple Smile аз си представях по друг начин  моята собствена бременност Sunglasses

# 614
  • Морска приказка
Чъки, Елица  Hug, момичета страшно съжалявам да чуя от вас лоши новини, но да но е за добро.
Аз тази седмица съм си в къщи, че малката нещо е хремава и се възползвах да си взема болничен, че хич не се чувствам добре, дори хапчетата не ми помагат. Вчера направихме страхотна разходка и после спане над 3 часа Simple Smile. Днес планирам същата програма.
KokonTessa и аз страшно много забравям и съм много разсеяна, нещо което е нетипично за мен. Хормоните ни си играят с нас  Laughing.
Хубав ден пожелавам на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт