Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 34 964
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро... ако все още е утро!  bouquet
Аз сутринта и аз едвам се събудих, въпреки че заспах в 10 вечерта  Rolling Eyes Заведох си Малкото Мъжко Тяло на училище, скарах се с учителката му, защото вижда, че ми удрят детето и само се заканва, че бияча ще бъде наказан и/или ще го изпратят при директора  Close После се запътих към микробиоложката да повторя ЧХГ-то. Сега очаквам резултати (прозавяйки се ) към 12:30 и след обяд в 18 часа съм на гинеколог да си поговориме малко Simple Smile
Мушморанка добре дошла.Ако не си карала шарка много се пази.Не е шега работа.
Шарка се сещам, че съм карала. Майка ми тичаше след децките болести, за да се заразя  Laughing ... по-скоро се притеснявам, че синът ми нищо не е карал  Rolling Eyes
elitsa77, съжалявам много за случилото се  Hug Желая ти скоро да се похвалиш пак, но не само с черитчки, ами и с пухкав финал  Praynig
Гледам говорите си малко за килограми ... ох аз не мога да спра да ям... и понеже съм веган. не е лесно да складирам храна вкъщи  Confused А ми се ядат тооооолкова много плодове сутрин и на обяд и нямам нито един Sad

# 616
Здравейте мили мами  bouquetПреди малко бях на лекар ,видяха си ми бебчето днес казаха ,че е 3.51мм и за 6та седмица нямало пулс да сме правили аборт.Аз и мъжа ми им се изсмяхме вече и казахме,че няма как да стане това.Ще чакам две и три и четири седмици колкото се наложи.  Crossing ArmsБебе не махам! АКО беше така природата ще си свърши работата сама.А най-добрата ми приятелка е чула пулс 11 седмица и никога не са и казали нищо лошо! ДОРИ плода е бил назад с две седмици до 8ми месец.Имам голяма надежда въпреки помията,която ми изсипаха. Praynig newsm51 preggo newsm57

# 617
Здравейте! Аз намерих поне за мен малко спасение от умората и гаденето, ям нар, аз го ям вечер преди лягане, защото на мен само вечер основно ми се гади и на другия ден се чуствам мн добре пак докато не дойде вечерта, но гаденето веднага ми минава. Само, че не тр да е вс ден, защото може да се получи запек. Съдържа мн вит C, фолиева к-на , Fe, предпазва от ранни спонтанни аборти, както в напреднала бременност от преждевревенно раждане.
А за запека на мен док ви каза , че е опасно, от силни напъни можело да падне, поне при мен де защ имах отлепяне. На мен ми изписа Фрутилакс сироп да пия и да ям киви, круши, компот от сини сливи, ама в комплект от вс това ходя през ден  Sad

# 618
Коконтесса,видеото е страхотно и аз ще почна от днес плюс 30 минутни разходки мисля.че е добре като за начало.Лошото е ,че при нас почти винаги вали и е студено много cold Ill newsm03

# 619
Здравейте и от мен! Аз утре влизам в 10 седмица , но по другия календар влизам в събота.ама за 2 дена....голяма работа Wink и на мене ми се иска са правя гимнастика , но мисля да изчакам да влезя в 4 месец и тогава.за сега съм само на разходки пеша.гледам поне 30 минути на ден да се движа. Сега е топло , но ако пак стане над -10 няма изобщо да излизам. На 15.02 се връщам на работа и ще видим как ще съм тогава.хем ми се ходи , защото ми е скучно у нас , хем обаче ме е страх ....; (

# 620
Здравейте, бъдещи мами!  Simple Smile
За отписалите се момичета съжалявам много,от мен  Hug , горе главата, Господ си знае работата и пожелавам скоро пак положителен тест  Hug.
Аз правя запис за да ви следя и скоро надявам се, да се запиша официално в групата.
Хубав ден ви пожелавам и само приятни емоции!

# 621
Аз съм с постоянен глад и в същото време гадене. Мерих се вчера (страх не страх) и вече съм 2 кг нагоре. А като не хапна и ми е още по-лошо. Дайте някакви идеи как да озаптя звяра в мен  Blush

# 622
Привет мацки, отдавна не съм писала, но реших да стоя малко далече от нета, че много психясвам  Laughing
Бяхме при док и чухме сърчице, дано нещата се развиват добре и занапред.
Нали ви бях разказвала преди за тийм билдинга ми в Румъния, на който не исках да отида, че се притеснявам и се отказах. Е, познайте какво стана  Mr. Green Връчили са ми статуетка служител на годината  Laughing Викам един път да получа награда и мен да ме няма хаха, но колегите обещаха да пресъздадат церемонията в офиса макар и със 100 човека по-малко хаха

Та, такива ми ти работи. Не съм се мерила изобщо, раста на корем засега и чакам времето да се затопли, за да тръгна по по-плътни роклички, че тези дънки ми писнаха. 

# 623
Здравейте мили мами  bouquetПреди малко бях на лекар ,видяха си ми бебчето днес казаха ,че е 3.51мм и за 6та седмица нямало пулс да сме правили аборт.Аз и мъжа ми им се изсмяхме вече и казахме,че няма как да стане това.Ще чакам две и три и четири седмици колкото се наложи.  Crossing ArmsБебе не махам! АКО беше така природата ще си свърши работата сама.А най-добрата ми приятелка е чула пулс 11 седмица и никога не са и казали нищо лошо! ДОРИ плода е бил назад с две седмици до 8ми месец.Имам голяма надежда въпреки помията,която ми изсипаха. Praynig newsm51 preggo newsm57

Вили, при мен пулс установиха в 6 г.с. и 6 дни и то само слаби пулсации. Дали имаш възможност все пак да си пуснеш чхг за собствено спокойствие? Тук не е необходимо някой да ти назначава такова, ей сега мога да се вдигна от дивана (работя от вкъщи) и да си пусна.

И аз в други ден влизам в 10-та седмица. Вчера пак ходих до спешния кабинет с болки и ми биха обичайния папаверин Simple Smile Но пък винаги преглеждат с ехограф за отлепяния, така че видях, че нашето mini us засега е добре Simple Smile. Дежурният обаче каза, че болки, които не минават от 3х1 но шпа няма да минат и от 3х2. И да пробвам да сменя с папаверин, тъй като на някои жени влияел по-добре (макар че са близки по състав). Каза, че ако такива болки продължат е препоръчително да се влезе в болница. С което аз нямам проблем, условията са хубави, медикаментите са мускулни инжекции, но като всеки предпочитам да си седя вкъщи Simple Smile Та ще видим как се повлиявам.

# 624
Аз съм с постоянен глад и в същото време гадене. Мерих се вчера (страх не страх) и вече съм 2 кг нагоре. А като не хапна и ми е още по-лошо. Дайте някакви идеи как да озаптя звяра в мен  Blush
ooooh! токова много исках да съм с идеално тегло преди да забременя и то така стана, че не остана време! И понеже Ламята Спаска се пренесе в моето тяло, започвам си пак йогата, сутрин и обяд по 1,5-2 литра прясно изтискан плодов сок и вечер само готвено ядене Simple Smile Великолепен режим за хранене Simple Smile

# 625
Лун ,не ми позволиха отговора беше,това е безмислено излишно и не вършело работа.Много ме нервят тия холандски докторици катива темерутки не бях виждала никога #Cussing out Затова се надявам просто по-бавно да се развива ,но да е живо и здравичко.За тях всичко е по -учебник.Без изключения всичко по-таблици. И при все ,че имам киста и нередовна менструация даже не ме и слушат.Само аборт повтарят/2 седмици чакам и отиваам на 3то мнение,нямам избор/

# 626
ooooh! токова много исках да съм с идеално тегло преди да забременя и то така стана, че не остана време! И понеже Ламята Спаска се пренесе в моето тяло, започвам си пак йогата, сутрин и обяд по 1,5-2 литра прясно изтискан плодов сок и вечер само готвено ядене Simple Smile Великолепен режим за хранене Simple Smile

И аз пия всеки ден фреш - ябълка или портокал, обикновено вечер. Но аз и преди не вечерях нищо по-тежко от салата, храня се обилно на закуска и обяд, като гледам да има супичка всеки ден. Напоследък често си поръчвам картофена супа със сирене и суши с авокадо от Хепи. Ам-ам Simple Smile Няблягам и на млечни продукти и ядки. Но аз месо не ям.

Аз пък си седя 47 кг и дори лекарите ми казват, че съм доволно слаба....

# 627
Чакай да сметна кога за последен път бях 47 кг.... хм... newsm78 дааа... има няма десетилетие и половина .
Иначе и аз месо не ям, аз даже съм веган, но това не пречи да съм си дебеличка  Flutter Все паи и пандите са вегани, ама са си кръглички...  Crazy На мен така или иначе ми се ядат плодове,.. направо умирам сега за плодове, но вечер каквоо и да става аз трябва да ям ... не мога да седя гладна... не ми е такава философията... а ако ще е само салата .... ами тогава салатата трябва да е поне половин килограм марули, още толкова рока и малко хлебче, за да изчистя купата Blush

# 628
Чакай да сметна кога за последен път бях 47 кг.... хм... newsm78 дааа... има няма десетилетие и половина .
Иначе и аз месо не ям, аз даже съм веган, но това не пречи да съм си дебеличка  Flutter Все паи и пандите са вегани, ама са си кръглички...  Crazy На мен така или иначе ми се ядат плодове,.. направо умирам сега за плодове, но вечер каквоо и да става аз трябва да ям ... не мога да седя гладна... не ми е такава философията... а ако ще е само салата .... ами тогава салатата трябва да е поне половин килограм марули, още толкова рока и малко хлебче, за да изчистя купата Blush

Ох, аз по принцип имам проблем с качването... до преди няколко месеца бях 45, а не съм съвсем ниска... Даже една от преглеждащите ми каза, че ме боляло повече, защото съм била халтава, хехе Simple Smile. Аз не ям месо от много години, но и не мога без млечни и яйца. Иначе си имам любими вегански заведения, като Soma Vital към Йога Мандала. Сиренето им от кашу и тортите с кокосово масло са уникални... А кезеккухен в Слънце и Луна... направо се размечтах Simple Smile

# 629
JALANA,честито!Браво на теб  bouquet
За храненето...четох,та даже и си я записах,една "диета" за бременни,от някакъв фитнес инструктор.Момичето,което я е спазвало,седмица след раждането била същите килограми,като преди да забременее.Дали е от режима на хранене не знам,защото аз познавам такива,които и без режим си останаха слаби,и такива,които въпреки ограниченията си напълняха.Ето линк към статията http://fitnesinstruktor.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B … 0%BD%D0%BD%D0%B8/

Общи условия

Активация на акаунт