Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 35 428
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
БХС е безплатен в момента да, сложила съм линк на първата страница, но работното време май е до 14ч., така че е вероятно да не успееш в един ден.

Аз реших този път при Сигридов, втората Фм, при Марков, надявам се, че при комбинацията от такива специалисти нищо няма да пропуснат.

# 586
Момичета, благодаря ви, за предложенията.
За щастие, бързо ми мина лошото настроение. Лошото е, че до сега винаги съм намирала начин да се чувствам добре и сред хора и сама у дома (макар, че с моя пухен кучо е трудно да си сам). Чак се чудя дали е нормално и толкова ли се отразяват тези хормони?!? И пак да кажа - За щастие, ми мина! Ще се старая да не изпадам в такова лошо настроение никога повече, ми то си е много гадно. Сега отивам да се запиша на ЖК и да ми пускат изследвания. Надявам се да видя пак бебето.

П.П. С ММ си говорим снощи и той от нищото ми казва: Ще имаме момиче! и естествено аз:  Shocked?!?!?! Каза ми, че ни е сънувал тримата - той, аз и дъщеря ни. А той сънува много рядко, или по-скоро не си спомня, какво е сънувал. Каза, че сънят му е бил толкова реален, че като се е събудил се чудел къде е детето и къде е кошарата? Laughing  Мисля, че в нас сме кукувци отвсякъде  Mr. Green

# 587
Здравейте бременна съм в 6та седмица,живея в чужбина и малко прегледите ме мъчат,много се чака.И при вчерашния преглед ме наплашиха казаха ми,че може би бебето е спряло да се развива тъй ,като не видяхме пулс. И докторката твърди ,че ембриона бил твърде малък 3.3мм не знам много по въпроса,какъв е ващия опит.

Вили, имаш ли възможност да пуснеш бета чхг 2 пъти през 48 часа? Повод за притеснение е, ако стойността пада.

С пулса вариациите са много големи - от 5-та, че до 8-ма седмица и понякога по-късно, едва ли нашият опит би бил много от полза. И аз като теб много се притеснявах има ли пулс, пък колко е.... и продължавам да си се притеснявам как се развива... И вероятно много жени са така.

# 588
Здравейте, мамчета, не съм писала отдавна, защото покрай лошите новини в темата се бях притеснила и въпреки, че имам час и в неделя, и днес отидох на чичо доктор - аз съм в 6 седмица и 6 дни, отговаряме си на срока, дължината ни е 1 см. Видяхме пикоч. мехурче и чухме отново сърчице  Praynig Дано и при вас всичко да е наред и да видите, и чуете това, което винаги сте искали  bouquet

# 589

Вили, имаш ли възможност да пуснеш бета чхг 2 пъти през 48 часа? Повод за притеснение е, ако стойността пада.

С пулса вариациите са много големи - от 5-та, че до 8-ма седмица и понякога по-късно, едва ли нашият опит би бил много от полза. И аз като теб много се притеснявах има ли пулс, пък колко е.... и продължавам да си се притеснявам как се развива... И вероятно много жени са така.
[/quote]

Aми утре съм на лекар и ще ги помоля да ми направят кръвния тест,понеже то тук в Холания всичко с мъки и чакане става.Много ме е яд ,че при първия ми преглед (била съм в 5та седмица) видя само плодно сакче без плод и веднага ми заговори за аборт за кървене тази седмица ,че ще получа и все негативни неща.Отказахте от тази докторка и утре ще бъда за първи път в нова болница и се надявам там да са много по-отзитчиви все пак говорим за желана и чакана бременност и такива новини поне се казват по-меко и не толкова категорично,ако не е сигурно.Защото според нея трябваше вече да прокървя.Моля се просто детето да е малко и да си навакса,както и беше с най-добрата ми приятелка.Утре ще ги моля за кръвен тест нещо не им вярвам на видеозоните .И вата пъти много набързо ме прегледа тази бабка ако кажа няма да е лъжа,дано греши и ако е така ми е изкарала акъла .

# 590
Здравейте,
не писах известно време, защото пътувах към Франция тези дни. Вече съм официално тук.
Момичетата, за които се развиха зле нещата  Hug Пожелавам ви бързо да се съвземете и скоро да сте отново щастливо очакващи.
Аз още не съм се ориентирала къде да отида на преглед тук, а не знам и френски, което е проблем. По мои сметки съм 6 седмица и 1 ден. Мисля си след 1 седмица да опитам да отида някъде, защото в бг не можаха да видят ембрион, само сакче преди седмица.
Иначе съм постоянно гладна и се опасявам, че съм качила кг вече, което не е никак добре.

# 591

Aми утре съм на лекар и ще ги помоля да ми направят кръвния тест,понеже то тук в Холания всичко с мъки и чакане става.Много ме е яд ,че при първия ми преглед (била съм в 5та седмица) видя само плодно сакче без плод и веднага ми заговори за аборт за кървене тази седмица ,че ще получа и все негативни неща.Отказахте от тази докторка и утре ще бъда за първи път в нова болница и се надявам там да са много по-отзитчиви все пак говорим за желана и чакана бременност и такива новини поне се казват по-меко и не толкова категорично,ако не е сигурно.Защото според нея трябваше вече да прокървя.Моля се просто детето да е малко и да си навакса,както и беше с най-добрата ми приятелка.Утре ще ги моля за кръвен тест нещо не им вярвам на видеозоните .И вата пъти много набързо ме прегледа тази бабка ако кажа няма да е лъжа,дано греши и ако е така ми е изкарала акъла .

В 5-та седмица и при мен имаше само плодно сакче (5 мм). Бях писала по-назад, че в 7-ма седмица в рамките на 3 дни измерванията на ембриончето бяха 5 мм, 9мм и 1.54 см, всичките в една и съща болница, но на различни ехографи, а последните две измервания в рамките на един и същи ден Simple Smile

Дали можеш да си направиш кръвен в частна лаборатория на своя глава? В София съвсем свободно си го самоназначавах и никой не ме е питал за какво ми е притрябвал.

# 592

В 5-та седмица и при мен имаше само плодно сакче (5 мм). Бях писала по-назад, че в 7-ма седмица в рамките на 3 дни измерванията на ембриончето бяха 5 мм, 9мм и 1.54 см, всичките в една и съща болница, но на различни ехографи, а последните две измервания в рамките на един и същи ден Simple Smile

Дали можеш да си направиш кръвен в частна лаборатория на своя глава? В София съвсем свободно си го самоназначавах и никой не ме е питал за какво ми е притрябвал.
[/quote]

Да както и при мен , и от там почнаха тревогите ми.Мисля,да опитам утре нищо не губя ще бъда по-настойчива все пак чакам по цели седмици на преглед и все гадни новини.Надявам се да стане аз четох ,че за 6та седмица ембриона е от 2-4мм и към 7ма вече е възможно да дръпне двойно. А тук от 5-6 седмица ми търсят обезателно пулс,а на мой приятелки в България  8- 9-10 седмица

# 593
Момичета, виждам, че много от вас питат за кървене и зацапване, та да кажа и аз каквото знам, надявам се да успея да помогна на някой. И аз минах през това в 6 г.с. (сега съм почти в 10, т.е. след два дни влизам в нея). Получих кафеникаво зацапване и веднага отидох на преглед. Казаха ми, че имам малко отлепване и веднага инджекции но-шпа, утрогестан, абе обичайните неща, които виждам, че и на вас предписват. Това, което мога да кажа на тези от вас, които се притесняват, че зацапването продължава е, не се шашкайте, ако е кафеникаво. Моят лекар ми обясни, че понякога просто кръвта се събира, не изтича веднага цялата, а малко по малко. След като зацапването е кафеникаво, това означава, че кръвта е стара и просто изтича по бавно. Сигнал за притеснение е, ако забележите розово или ярко червено зацапване, това означава, че е  нова прясна кръв и трябва да се реагира!
Другото, което е, мен ме прегледаха и за раничка на шийката. Оказа се, че имам такава. Не е нещо срашно, казаха ми, че трябва да и се обърне внимание, но след като родя, живот и здраве. Но ми обясниха, че може някога заради нея да има прокървяване. То не е свързано с бремеността и плода по никакъв начин, така че може да се проверите, ако има такава раничка може кървенето да е заради нея.
С една дума, хиляди вариянти, които не е задължително да са супер лоши и страшни. Надявам се да съм успяла да успокоя някой Simple Smile

# 594
Вили Иванова_534695 какви са тези доктори какво е това чудо не знам.Аз за това някой път на частно ходя като ме наплашат така.В 5-та седмица се вижда сак,в 6-та седмица АКО апаратурата е добра може да се видят пулсации на сърце,иначе към 7-ма седмица се вижда добре.Плюс това,дори и по календар да ти излиза 5-та седмица ,ти може да си била с късна овулация и да си забраменяла 1 седмица по-късно и всъщност да си 4-та седмица!Не всички жени имат овулация точно на 14-ти ден след 1-я ден на цикъла както е по книгите.Аз когато отидох на 1-ви преглед ,по мои сметки (по 1-я ден от последният цикъл смятано) трябваше да съм 7-ма седмица.Отивам в държавната болница и само се видя мнооого малка точка ,а за 7-ма седмица трябва и пулс да видя и ми казват ,че нищо не се вижда и да дойда след седмица пак.Веднага отидох на частно ,апаратурата е много по-добра там ,вагиналният видеозон е 4Д,веднага се видя бебе и пулсации на сърце и доктора каза ,че съм 6-та седмица,демек с 1 седмица на зад и каза че е напълно нормално да има разлика.Седмица по-късно бях пак на преглед,бебето пораснало ,а аз 7-ма седмица.Спрете да мислите най-лошото.Аз с 1-вата си бременност хич не се филмирах,въпреки че доста неща изчетох и имах доста приятелки около мен ,разказвайки ми за ужасите на бременността и раждането ,което би трябвало да ми спестят.Бременността ми беше страхотна и лека.Сега пак съм така ,не се филмирам,каквото е писано да стане ще стане.Аз вярвам ,че на финал ще имам живо и здраво бебе и ще е момиче както си мечтая хехехех

# 595
Благодаря на момичетата,които отговориха на въпроса ми за зацапването.Пия си лекарствата и се надявам всичко да е наред.
ВИЛИ ИВАНОВА,не се тревожи!В 6та седмица и ние не чухме сърце,само се виждаше потрепването му на екрана.А ембриона беше 3.3 мм

# 596
Илияна ,много благодаря това беше,най-хубавото нещо ,което съм чула от 2 седмици насам. И покрей мен разни хора ми говорят само страхотий иначе,моята половинка все ми казва.че всичко ще е наред да не се стресирам толкова.че това повече вреди на бебето.Ще имам вяра ,а й това което Бог даде никой не може да вземе,аз мечтая за момченце newsm44 newsm51

# 597
Мушморанка добре дошла.Ако не си карала шарка много се пази.Не е шега работа.
Днес при нас беше страхотно времето.Бяхме на въздух вън с моето момиченце.Имаше много майки с малки бебенца с пъстри колички и така ме заредиха позитивно че .....още ми е мило.Спомних си за хубавото време когато дъщеря ми беше бебче и че скоро това пак ни предстои.
Пожелавам ви прекрасна вечер и мислете позитивно.

# 598
Аз като отидох за първи път на преглед тамън влизах в шестата седмица. Отидох уж според мен в добра клиника, частна, платих 50 лв за прегледа, гледаха ме с вагинален видеозон и казаха, че само сак има и след две седмици да дойда пак или тякъде другаде. Аз мн се притесних понеже в 6 с и пулс се чува, а аз не съм от тези с късна овулация, дори с ранна може са се каже, цикъла ми е на мах 25 дни. а и знам на кои дати сме правили бебе , само два пъти след като ми свърши. Също така тази жена преди да ме види с ехографа ме бръкна с това желязното голямо нещо доло и ме заболя, аз не исках да и давам, казах и че като си брем не тр да ти бъркат така тя ми отг, че не е опасно и ако не искам да ме преглежда да си тръгвам. След два дни прокървих, влязох в болница за малко. После в седмата седмица вече си бях избрала лекар той ме погледна с ехогпаф през корема само и видя и ембрион и сърдечна дейност и си отговаряше на седмицата. А и в болницата с вагинален ме гледаха и казаха само сак единия лекар, друга каза, че емрионални структури виждала.
Все още се чудя от какво се е отлепило малко това сакче, дали може да е от това че на първия ми преглед ми бръкнаха и разтвориха с този инстумент ( Grinning нз как се казва )

# 599
  • Виена
Момичета, надявам се аз да съм последната в тази тема с такава новина, но и аз ви изоставям. Вчерашното розово зацапване си премина в кървене и лекарката каза, че в момента най-хубавото, което може да ми се случи е да се изчистя сама и да си спестя кюретажа.

Желая ви от цялото си сърце и душа лека бременност и прекрасни, здрави бебчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт