Бременни мами с термин 2016 от Пловдив

• 59 078
  • 345
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Здравейте момичета, вчера се роди бебе Ева в АГ Селена. Беба е ок..а аз се възстановявам след секцио и някои усложнения.

# 151
Здравейте момичета, вчера се роди бебе Ева в АГ Селена. Беба е ок..а аз се възстановявам след секцио и някои усложнения.
Честито бебенце Ева,да е жива,здрава,весело,безгрижно и щастливо детство! На мама бързо възстановяване!При кой роди в "Селена"?

# 152
Здравейте, бъдещи мами! Много извинявам за моят български, рускиня съм. Искам да ви попитам за хубав лекар, кой може да правит прегледи за бременност в Пловдив. Аз имам една застраховка и искам да отивам при клиники, които сътрудничат с моята застрахователна агенция, но по принцип не знам какви клиники има в Пловдив,  къде има хубавите лекари.
Ще бъде хубаво, ако можете да ми кажете хубав гениколог и в каква точно болница/кабинет той работи. Много много благодаря

# 153
Здравейте  Wink присъединявам се към вас Simple Smile термина ми е на 22 май  Embarassed ще ви следя с интерес

# 154
  • Пловдив
Родих при др Бачуров.

# 155
Здравей! Може би трябва да попиташ застрахователната компания с кои клиники работи. Иначе в Селена май всички лекари са добри. Аз ходя при др. Троянчев и съм много доволна. Дано съм помогнала и успех Simple Smile

# 156
Здравейте,тук не съм се похвалила.На 24.03 се роди нашата малка принцеса Светла-Александра.3180гр 49 см.Родих в Хиригиите и съм много доволна.В 4:00 през нощта се събудих от страшна болка в ляво долу,която продължи до около 4 и 15 и спря,таман се успокойх и се унесох да заспивам и айде пак болка която беше по кратка и така засякох,че болките са ми на 5 мин.от 4 и 20 до 5 и 30 се чудих дали са контракции или са такива подготвителни,моя мъж и той се събуди и ме прати да се изкъпя и оправя,към 6 и нещо тръгнахме за болницата пуснаха ме на тонове и към 7 ме приеха със 5 см разкритие и паднала тапа,но без спукани води,към 8 и малко ми пукнаха водите,бях вече с 8 см разкритие и в 9:00 се роди прекрасната ни тя Simple Smile Добре сме и 2те изписаха ни в неделята,от тогава всеки ден сме по разходки Simple Smile
от срядата сме по цял ден от обед до към 19:00-19:30.Днеска е изключение заради вятъра и защото имах работа в нас и се прибрахме към 4 и 30

# 157
Честито на мамите които се радват на своите съкровища вече Simple Smile да са ви много здрави рожбите и вие да сте много здрави да им се радвате. Аз още малко влизам в осмия месец, много съм щастлива че наближавам финала Simple Smile

# 158
Здравейте,тук не съм се похвалила.На 24.03 се роди нашата малка принцеса Светла-Александра.3180гр 49 см.Родих в Хиригиите и съм много доволна.В 4:00 през нощта се събудих от страшна болка в ляво долу,която продължи до около 4 и 15 и спря,таман се успокойх и се унесох да заспивам и айде пак болка която беше по кратка и така засякох,че болките са ми на 5 мин.от 4 и 20 до 5 и 30 се чудих дали са контракции или са такива подготвителни,моя мъж и той се събуди и ме прати да се изкъпя и оправя,към 6 и нещо тръгнахме за болницата пуснаха ме на тонове и към 7 ме приеха със 5 см разкритие и паднала тапа,но без спукани води,към 8 и малко ми пукнаха водите,бях вече с 8 см разкритие и в 9:00 се роди прекрасната ни тя Simple Smile Добре сме и 2те изписаха ни в неделята,от тогава всеки ден сме по разходки Simple Smile
от срядата сме по цял ден от обед до към 19:00-19:30.Днеска е изключение заради вятъра и защото имах работа в нас и се прибрахме към 4 и 30
Честито бебенце,да е жива ,здрава,весело и безгрижно детство!

# 159
Здравейте мамита!Аз родих на 27.01.2016 в АГ болница Селена.Отностно секциото цената,която платихме беше 1490 лв по здравна каса и 40 лв за преглед на детенцето при ортопед(не е задължително).Родих при Д-р Иванов и съм изключително доволна от него и целият екип на Селена.Ако имате някакви въпроси насреща съм ☺
Здравей бих искала да питам за кой д-р Иванов става въпрос, този който кабинета му е до Гранда ли?

# 160
Честито на всички мами които вече са родили своите бебчета Simple Smile да са ви живи и здрави и много радост да ви носят,на останалите лека бременност и още по-леко раждане !!!

# 161
  • Пловдив
По повод раждането в Селена.. незнам дали трябва, но все пак за мамите, които ще раждат секцио се чувствам длъжна да предупредя..

Момичета, ако на някоя й се наложи кръвопреливане.. се заплаща допълнително. Както нвкъде бяха казали, незная в тази тема или другата за априлчетата, едно секцио струва 1490 лв с направление. Обаче никой не те предупреждава, че ако поради някаква причина се наложи преливане на кръв и плазма се заплаща по 45 лв. на сак. Това е ако имаш кръводарители, които са дали кръв за теб. Ако нямаш такива се заплаща по 145 лв. на сак. Пояснявам. На мен ми преляха 4 банки кръв и 4 банки плазма. Имах кръводарители, за които носихме бележки и платих допълнително 8 х 45 лв. Т.е. 360 допълнително. А съвсем в последния момент се оказа, че са ми преляли още нещо, така и не разбвах какво за 140 лв. допълнително. Така че секциото ми излезе 2000 лв.

Не ме разбирайте погрешно.. ситуацията беше такава, че там освен че бебенцето слава богу беше добре, след усложнението, което получих те буквално ми спасиха живота. Действаха максимално бързо, беше въпрос за 10-15 минути.

Но също така е вярно, че има хора, които са решили, че за да се чувстват сигурни искат да родят там.. правят си някакви груби сметки и после нещата не са точно такива, каквито са мислели.

Дано не съм ви отегчила, просто се почувствах длъжна да споделя.
А факт е, че съм им безкрайно благодарна на докторите там.

# 162
  • Пловдив
По повод раждането в Селена.. незнам дали трябва, но все пак за мамите, които ще раждат секцио се чувствам длъжна да предупредя..

Момичета, ако на някоя й се наложи кръвопреливане.. се заплаща допълнително. Както нвкъде бяха казали, незная в тази тема или другата за априлчетата, едно секцио струва 1490 лв с направление. Обаче никой не те предупреждава, че ако поради някаква причина се наложи преливане на кръв и плазма се заплаща по 45 лв. на сак. Това е ако имаш кръводарители, които са дали кръв за теб. Ако нямаш такива се заплаща по 145 лв. на сак. Пояснявам. На мен ми преляха 4 банки кръв и 4 банки плазма. Имах кръводарители, за които носихме бележки и платих допълнително 8 х 45 лв. Т.е. 360 допълнително. А съвсем в последния момент се оказа, че са ми преляли още нещо, така и не разбвах какво за 140 лв. допълнително. Така че секциото ми излезе 2000 лв.

Не ме разбирайте погрешно.. ситуацията беше такава, че там освен че бебенцето слава богу беше добре, след усложнението, което получих те буквално ми спасиха живота. Действаха максимално бързо, беше въпрос за 10-15 минути.

Но също така е вярно, че има хора, които са решили, че за да се чувстват сигурни искат да родят там.. правят си някакви груби сметки и после нещата не са точно такива, каквито са мислели.

Дано не съм ви отегчила, просто се почувствах длъжна да споделя.
А факт е, че съм им безкрайно благодарна на докторите там.

Jullss, ти при кой доктор ражда?
Аз много се чудя дали да избера да раждам в Селена, първото си дете го родих там и бях доволна, като това беше още преди да се разрасне толкова болницата. Не ме притеснява цената, търся сигурност за мен и бебето. Видях в сайта, че вече имат добра неонатология, не съм била на отворени врати, но непременно ще ида да видя на място. Колебая се между Торакс и Селена. Ще се радвам на скорошни отзиви и от двете места.  bouquet

# 163
Благодаря на всички за съветите! Днес звъня на телефоните на Селена от сайта и никой не отговаря. Незнам нормално ли е. Искам да си запиша час за първи преглед и ехограф при д-р Петрова.

# 164
Благодаря на всички за съветите! Днес звъня на телефоните на Селена от сайта и никой не отговаря. Незнам нормално ли е. Искам да си запиша час за първи преглед и ехограф при д-р Петрова.
Браво за избора д-р Петрова е страхотен човек. Млада,вежлива и много приятна като човек, а също и добър специалист. Ще те изслуша и ще ти отговори на всички въпроси. Аз ходя при нея и съм страшно доволна. Преди това бях при друг, който едва ли не искаше да ме изгони понеже бях с направление и показа много ясно, че му е неприятно да работи без пари, не искаше нито да ме слуша, нито да ми дава обяснения. Пусна един ултразвук за 3 мин. и после гледаше да ме изгони  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт