Бременни мами с термин 2016 от Пловдив

• 59 079
  • 345
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря на всички за съветите! Днес звъня на телефоните на Селена от сайта и никой не отговаря. Незнам нормално ли е. Искам да си запиша час за първи преглед и ехограф при д-р Петрова.
Браво за избора д-р Петрова е страхотен човек. Млада,вежлива и много приятна като човек, а също и добър специалист. Ще те изслуша и ще ти отговори на всички въпроси. Аз ходя при нея и съм страшно доволна. Преди това бях при друг, който едва ли не искаше да ме изгони понеже бях с направление и показа много ясно, че му е неприятно да работи без пари, не искаше нито да ме слуша, нито да ми дава обяснения. Пусна един ултразвук за 3 мин. и после гледаше да ме изгони  Crossing Arms
И моята бременност я води д-р Петрова - много съм доволна,нямам забележки!Относно телефоните в Селено-обикновенно
винаги отговарят,или ако не са ми вдигали първият път,на следващият вдигат.☺

# 166
Да ви се похваля на 01.04 в 17.10 се роди бебе Сияна - 3070 грама и 49 см.

# 167
Жива и здрава да е дъщеричката ти! Честито!

# 168
  • Пловдив
Раждах при др Бачуров.  Доволна съм от педиатрите..обсл персонал и ест от доктора.

# 169
Честити бебчета на родилите мами!    bouquet

И леко бременеене на бременните майнички тук...   Hug

Момичета, някоя има ли мнение относно д-р Порязов в АГ-то на Хирургиите и от другите гинеколози там?.,,

Предварително благодаря.

# 170
Здравейте,
Реших да се запиша и тука тъй като съм от Пловдив. На 35 г. съм и чакам първото си бебче септември- термин 10.09 Simple Smile
На жк съм в Торакс при др Паскалева, ако не ме лъже паметта имаше още някой при нея?
Иначе съм от Кичука...каква изненада нали и с голямо желание и трепет очаквам момента с някои от вас да уважим страхотния парк който имам наблизо  Grinning
Някой беше направил предложение да се сложи списък с нас и кварталите, аз съм за и мисля че ще е доста полезен, не че смятам да дискриминирам на квартали разбира се  Simple Smile

# 171
Честито ни ново бебе Сияна! Да са живи и здрави всички новопоявили се бебоци!  bouquet

Trakia-BG, имам лични впечатления за Порязов. Много е внимателен и предразполагащ. Това мога да кажа само. Според някои мнения, обаче е по-скоро добър психолог ( т.е. знае как да предразположи бъдещите мами ), но бил посредствен АГ специалист.

Blue_cloud, добре дошла! Кой е "твойят" парк?

# 172
Новия, който вече не е толкова нов де в близост до Коматевски възел до ул. Петър Стоев мисля че е  Simple Smile

# 173
Аха-а, до Търговиите "Лъч". Викат му "Големия парк".  Simple Smile

# 174
Здравейте,мами,скоро намерих темата и реших да се запиша.
Термина ми-е 27.07 ,чакаме момченце,от Тракия съм,ходя на ЖК в Торакс при др Х.Кунчев.

# 175
Мишлето здравей Simple Smile и аз съм от тракия и се наблюдавам в торакс, само че терминът ми е началото на октомври. Лека и успешна бременност!

# 176
Момичета, и по колко плащате за ЖК в Торакс?

При кой лекар се наблюдавате?

Леко бременеене!    Hug

# 177
Здравейте и аз ще се присъединя към вас.Термина ми е чак октомври с първо бебче.
От кичука съм.Искам да ви питам вие в коя седмица си направихте фетална морфология.
Моя доктор ми каза към 16 г.с. ама навсякъде чета различни неща.И като цяло нещо не съм доволна от него- д-р Симеонов.Работи в Селена но аз ходя в другия му кабинет в капана.Някой знае ли нещо за него.

# 178
Аз си я направих 18 или 19 г.с.

# 179
Здравейте, мами  Hug и аз да се запиша тук с термин през юни живот и здраве!
От кв. Каршияка съм. Желая лека и прекрасна бременност на всички  bouquet

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 10:07 от Artes art

Общи условия

Активация на акаунт