Бременни мами с термин 2016 от Пловдив

• 58 758
  • 345
  •   1
Отговори
# 105
Heliophenica, през какъв стрес си минала само ooooh! Важното е, че сте здравички и сте вече вкъщи Hug Аз искам да попитам след колко време може да се пие вода след секцио? И след колко часа е хубаво да започнем да правим някакви движения сами в леглото?

# 106
Като чета започвам да се разколебавам за раждане в Хирургиите.
Heliophenica , защо на 2 см ти сложиха окситоцин?
И наистина ли няма топла вода?

# 107
Здравейте на всички бъдещи мами!Аз съм с термин 8ноември,от Гагарин съм!

# 108
  • Пловдив
Близо до Кауфланд съм Simple Smile

Ехее ние сме почти съседки. Някой ден може да се разходим заедно или да пием по кафе.Ако искаш пиши на лично да се разберем

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 15:23 от Калина Атанасова_476881

# 109
Здравейте, аз съм с термин 09.07. и живея до панаира.
Също искам да попитам някой има ли добри отзиви за педиатър в района?

Kali861 по принцип от квартала ли си?

# 110
И аз се записвам в темата,чакам две момченца към края на май(термина ми е 12.06) живеем до ВСИ,почти в съдийския видях че има една родила мама от там Simple Smile да ти е живо и здраво бебчето! Голям кошмар си изживяла да го родиш,ама съм сигурна че си заслужава! Аз се интересувам от секцио в Селена колко струва? Има ли значение по ЗК или само частно?

# 111
Момичета,подарявам детски дрешки от 0-4 годинки,повечето са розови.

# 112
  • Пловдив
Секцио в Селена 1500 лв..за 1 дете..близнаци незнам същото ли е. Аз съм се насочила натам и затова скоро питах.

# 113
Секцио в Селена 1500 лв..за 1 дете..близнаци незнам същото ли е. Аз съм се насочила натам и затова скоро питах.
Абе щото онзи ден чух за някакви 1000 лв, така по бива Simple Smile има ли значение дали си здравноосигурен за цената?

# 114
Heliophenica, през какъв стрес си минала само ooooh! Важното е, че сте здравички и сте вече вкъщи Hug Аз искам да попитам след колко време може да се пие вода след секцио? И след колко часа е хубаво да започнем да правим някакви движения сами в леглото?

Здрави и ящни сме ние  Crazy
За водата е различно - на мен ми дадоха да пия някъде 14-15ч след операцията, на съквартирантката след 24ч. Аз съм писала за раздвижването, че беше при мен след 12ч, ама съм се объркала - беше след 24ч (след 12 трябваше да е, но на смяната не й се занимаваше, че имаха доста работа и решиха да ме прехвърлят на следващата). След секцио те карат да си лежиш, но след няколко часа почни да сваляш краката и леко да ги вдигаш, след това пробваш да лягаш настрани. Важно е да кажеш като имаш газове, че от това зависи кога ще те захранят. Следващата ти задача е да се изходиш, инак следват разхлабващи.

Като чета започвам да се разколебавам за раждане в Хирургиите.
Heliophenica , защо на 2 см ти сложиха окситоцин?
И наистина ли няма топла вода?

Аз отидох там заради доктора и не съжалявам за избора си. Живот и здраве, второ като раждам пак ще е в Хирургиите. Окситоцин ми сложиха, защото почна да се изглажда шийката, без да имам контракции (апаратът отчете, че нямам, въпреки, че бях сигурна, че имам). Акушерките са много човечни - винаги на разположение, отзивчиви. Колкото до водата - топла е, но не е гореща. Аз лично носих бързовар, за да грея вода за шишетата и старателно го крих, за да не предизвикам поредната вълна от караници Grinning

# 115
  • Пловдив
Heliophenica добре, че приемаш всичко с усмивка Simple Smile Най-важното е, че сте живи и здрави  Hug

Относно раждане в Селена. Там родих първото си дете, следеше ме д-р Топалова. Сега пак съм си при нея и ще си раждам там, разбира се. Раждане по каса е към 1200 с епидурална и избор на лекар. Не съм питала точно колко, защото ноември толкова й излезе на кумата ми. Инфо за цените на секцио и нормално раждане ще ви дадат по телефона, така че не е проблем да звъннете, за да е по достоверна цената.

Бебевалежа започна Simple Smile Аз най-сетне изпрах всичко и е по шкафовете, остана само козметиката да взема и да допълня някои неща за моето сакче за болницата. За бебето ще нося само дрешките за изписване. За мен козметика, бельо, документи, хавлия, чехли, помпата (за всеки случай) там ти я изваряват, но ако нямаш може да ползваш и тяхна. Като чета Heliophenica и направо се радвам, че избрах през 2010 Селена и сега пак.

# 116
Здравейте мамита!Аз родих на 27.01.2016 в АГ болница Селена.Отностно секциото цената,която платихме беше 1490 лв по здравна каса и 40 лв за преглед на детенцето при ортопед(не е задължително).Родих при Д-р Иванов и съм изключително доволна от него и целият екип на Селена.Ако имате някакви въпроси насреща съм ☺

# 117
zdraveite Simple Smile az sam s termin 06.04.2013 ot trakiq,mai stanaxme dosta,bix se radvala da ima s kogo da se razhojdame i da obsajdame razni neshta Simple Smile ako nqkoi moje da napravi i nqkakva facebook grupichka nqma da e losho,che tyk se vliza malko po rqdko Simple Smile

# 118
  • Пловдив
hris003 аз се заемам днес да направя и после ще ви пиша.

# 119
  • Пловдив
Готова е ФБ групата на пловдивските мами 2016 та и който иска да го добавя да ми пише на ЛС мейла си.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 11:51 от >> kleo <<

Общи условия

Активация на акаунт