Бременни мами с термин 2016 от Пловдив

• 59 064
  • 345
  •   1
Отговори
# 195
Така като чета май ще се прехвърля в Торакс.А там работят със ЗК нали.А знаете ли като съм ползвала един видеозон по каса и сега си взема направление за Торакс,само един видеозон ли ще имам. И според вас на кой доктор от Торакс да се спра? newsm78

# 196
Мишлето написа, че всеки път я гледали на видеозон, тоест всеки месец по един ултразвук, без да доплащаш.

За мен това е важно и смятам да ходя в Торакс.

Ти сега при кого си?

# 197
При д-р Симеонов,ама ми казаха че след втория видеозон ще си плащам по 30 лв.
Не ми е толкова за това ами като цяло не ми харесва.
Нищо не ми обяснява-кога какво следва,какво трябва или не трябва да правя...
На мен ми е първа бременност,нямам и много познати родили наскоро и нищо не ми е ясно. Sad

# 198
Ти при кой доктор мислиш да отидеш?

# 199
Торакс имат лаборатория, но тя е за лежащи там, иначе стандартните изследвания дават направление и се правят във всяка една лаборатория, която работи със ЗК.
Аз засега съм доволна от Паскалева, чувала съм добри отзиви и за Видева и Кунчев. Дано впечатленията ми са същите и след 5 месеца  Simple Smile

# 200
Благодаря.
Да тези изследвания са по касата,също токсоплазма за настояща зараза и робиола
Първия път като отидах ми пуснаха мн направления ,дават ти и материала от цитоната и секрет за микробиологията да ги носиш в лаболатория,която си избереш,иначе за тяхната Облаче е права за лезащи е само.
Водят ЖК по касата,не съм плащала за нещо освен 3то лева първия път,като цяло съм доволна,но няма да раждам там.

Цитонамазка, Васерман, Спин - тези по ЗК ли?

А в Торакс имат ли лаборатория или изпращат някъде?

# 201
Много ти благодаря за информацията.

А къде си решила да раждаш? 

# 202
Аз ходя при др Карагьозов от три години и му имам огромно доверие,за жалост той не работи със ЗК и изражда в Селена,но предпочитам да си платя и да съм спокойна  Hug
Ако мога да помогна с нещо друго може и на лични да ми пишеш
Ти в коя седмица си много се радвам че си бременна,засичала съм те в друга тема Praynig

# 203
Аз лично съм много доволна от Торакс  и от доктор Главчев . Много е внимателен обеснява всичко и не плащам нищо тъй като съм осигурена. И изследванията  и прегледите и видео зона са ми безплатни  . А ние вече сме в почти 19 г.с и те поритваме

# 204
  • Пловдив
Аз ходех на жк и родих преди две седмици при др. Христо Кунчев. Много съм доволна. Гледаше ме на ехограф всеки път. Не съм плащала. Платих единствено БХС.

# 205
знаете ли дали в Торакс моята гинеколожка може да ми направи ФМ (20гс), забравих да я питам. Знам че БХС не правят, но за ФМ не съм питала. Предстои ми и не знам дали да ходя пак при Даскалов или да я направя в Торакс, ако може

# 206
Момичета, на мен също ми предстои трета фетална морфология. При Даскалов нвщо ме спира да отида, на втората бях при Теоянчев. Прегледът беше 15 минути, през цялото време беше нервен и се дразнеше на съвсем нормалните въпроси, които се опитахме да зададем с мъжа ми, отделно говореше по телефона пет минути. Отдавам го на моментно състояние и че не сме уцелили момента от четеното за него, но все пак плащаме немалко пари и не бих рискувала втори път да попадна на подобно отношение. Какво ше кажете за др Кръшков от Селена? Или други варианти?
  мн съм доволна от Кръшков гледаме близо час вс ми обясни подробно

# 207
Момичета, на мен също ми предстои трета фетална морфология. При Даскалов нвщо ме спира да отида, на втората бях при Теоянчев. Прегледът беше 15 минути, през цялото време беше нервен и се дразнеше на съвсем нормалните въпроси, които се опитахме да зададем с мъжа ми, отделно говореше по телефона пет минути. Отдавам го на моментно състояние и че не сме уцелили момента от четеното за него, но все пак плащаме немалко пари и не бих рискувала втори път да попадна на подобно отношение. Какво ше кажете за др Кръшков от Селена? Или други варианти?
  мн съм доволна от Кръшков гледаме близо час вс ми обясни подробно
И аз ходих при Кръшков и сега на третата пак при него ще отида!Прегледа беше около 40 минути, много внимателен,всичко ми обясни!

# 208
Момичета знаете ли резултатите от БХС в генетиката на ВМИ за колко време излизат?

# 209
  • Пловдив
При всички болници и лаборатории излизат до 14 работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт