ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 63 тема

• 60 247
  • 755
  •   1
Отговори
# 690

[/quote]роял канин даже спитат да го внасят в бг хилс се добри но аз ползвам pro-plan пурина засега това е най добро на пазара bouquet
[/quote]

Про-план е много далеч от най-дборото на пазара. Надявам се е било преекспонирано изказване, защото само като прочета етикета и ми е ясно, че е средна хубост Simple Smile

# 691
Благодаря ви много! Малката е на лекар и е на системи и инжекции- има парвовироза и засега вероятността да оживее е 50 на 50! Лекарката каза, че се надява напредналата й възраст (10 месеца) да й помогне, но когато пристигнахме беше много обезводнена и с хипотермия! В 6 часа отваря отново кабинета и ще бъда до ня до вечерта, когато ще ми позволят да я взема вкъщи за през нощта! Утре сме пак на системи и същите лекарства, като утре ще знаем дали вероятността да оживее е надвишила 50%! Опитвам се да не мисля какво ще стане ако нещата не се развият добре, защото не мога да си позволя да я изгубя! Тя е моето момиченце и мястото й е до нас ...

# 692
  • София
Ох, стискам палци да се оправи!!!  Hug

# 693
  • София
 newsm78 newsm78 Ти не каза ли, че имаш и друго куче?? Него водихте ли го на доктор? Парвовирозата е силно заразна Tired Да шанса за по възрастни кучета е малък, но го има Wink Стискам палци всичко да се оправи.

Вие Жмъц как сте? Гушкам ви виртуално и двете Wink

# 694
Благодаря!
OrleanAngel, имаме и 4 годишен мъж, но докторката каза, че първо възрастта му е голям "пазител" и ако е щял да се зарази, през тези два дни е щял да има симптоми! Утре и следобяда и него ще го заведа при докторката за старо счупване, което мен ме притеснява малко!

# 695
  • София
Ами от вчера се поуспокоих, защото лекуващата лекарка д-р Тодорова каза, че категорично според нея нея това не е тумор. Продължаваме лечението и ще я види в събота на контролен.

А парвовирозата не поразява ли само бебета ? И в този ред на мисли на 10 месеца трябва да е ваксинирано кучето против нея или ?

# 696
  • София
Mushmoranka стискам палци кученцето да се пребори!
жгмъц до 1 годинка са податливи на парвовироза. Би трябвало да има вече ваксини, но изграждането на имунитет е много индивидуално и пак може да се зарази кучето. Ваксината никога не е 100% гаранция.

# 697
Дано се оправят болните душички  Hug Heart Eyes Hug

# 698
  • София
Значи съм била в заблуда ...

Да се оправя кученцето!

# 699
  • Euskal Herria
Момичета, от сърце ви пожелавам да оздравяват любимците ви! Бях писала преди няколко дни, че Макс беше с кърваво разстройство, но еднократно. Всичко мина, даже после бяхме на ваксина. Днес мисля да му дам таблетки за вътрешно обезпаразитяване, мина достатъчно време. Или е рано? За пръв път лекарката ни даде 4 таблетки - за една година. По таблетка на тримесечие. Досега такива не сме давали.

Едно фото от нас с Макс - направо е готов за Мастър Шеф

# 700
Mushmoranka, Жмъц, силно стискам палци бързо да се възстановят кученцата  Hug

YanaDG, същата муцунка имам у дома, която проверява масата, току виж нещо да се е телепортирало без Ушатка да е разбрала! Гледам, че и ти имаш мислена линия, която да спазваш за предотвратяване на евентуални аварии при храната  Mr. Green Hug

# 701
  • Дубай
Момичета стискам палци всичко да е наред

# 702
Момичета, и аз се присъединявам към стискането на палци.

жгмъц, дори и да е тумор, това съвсем не означава че е фатално. Но задължтиелно при по-тежки диагнози искай повече мнения. Лекарски грешки стават, особено при ветове които като цяло се учат да бъдат преди всичко JP-та, а след това специалисти.
Аз от години насам вече, когато посещавам вет. лекар за проблем, отивам с готови 2-3 диагнози, от вета искам само изследвания и да подтвърди или изключи. И питам като дебил за всичко. Добре, че ветовете при които ходя си ме знаят вече.

# 703
YanaDG много е хубав !
Mushmoranka всичко ще е наред с кученцето !  newsm10

# 704
Дано вс е наред с Бианка и другото болно кученце.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт