ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 63 тема

• 60 245
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ох, стискам палциииии! Искам всичко да  е наред с всички кучовци... Praynig

# 706
Благодаря много!
Положението при нас е закрепено- Ира спря да повръща и да има диария, но едната й вена се спука на обяд, а другата се  запуши и сега следобяд не можаха да й сложат отново системите! Хубавото е, че температурата й стигна до 38 градуса и няма вече кръв в изпражненията, но има вече проблем с дихателните пътища! Това не се хареса на лекарката!  Биха и отново антибиотика и тази нощ е доста кризисна- казаха ми, че навярно ще има пак диария, но не толкова колкото преди! ако се влоши да звънна по телефона и да я заведа отново, ако ли не утре сутринта да я заведа за антибиотик и отново да се пробваме за система! Казаха ми да й дам само водичка, и се надяваме да не я повръща, трябва да я държа на топло и лекарката каза, че температурата вкъщи е доста добра (23 градуса), но аз я виждам че трепери отново! Това, което не ми хареса е, че след като се прибрахме вкъщи Ира поседя някоко минутки права и после се скри под една мебел... искренно се надявам да не е за това, което си мисля ... Отивам да се изкъпя и после ще я взема при мен да я топля с тялото си и под завивката ... моля се да преживее нощта и утре да чуем хубави новини! Благодаря ви наистина за положителната енергия, която изпрашате и отново се извинявам, че нахлух така ...
жгмъц, искренно се надявам твоето сладурче да се оправи скоро и диагнозата да не е лоша, въпреки, че не е тумор!  Praynig

# 707
Бог да й помага на душицата.  Praynig

# 708
  • София
Силно, силно се моля всичко да се развие по възможно най-добрия начин! Praynig Hug

# 709
Охххх.. душата ми се скъса с това болно кученце  Sad, моля се всичко  да се оправи  Praynig

# 710
  • под тепетата
 Praynig

# 711
  • София
Аз да докладвам, че Бианка е много по добре, щом се върна към йога навиците си.  Laughing

# 712
  • гр.Варна
Аз да докладвам, че Бианка е много по добре, щом се върна към йога навиците си.  Laughing
Браво на Бианка.  Simple Smile Стискам палци за малката душица Ира.  Praynig

# 713
  • под тепетата
Радвам се за вас двете, жгмъц!  Hug
 Дано хубавите новини продължат!

# 714
  • Дубай
Радвам се Hug Hug Hug дано всичко мине и с другото кученце

# 715
Mushmoranka как сте?  Hug

# 716
Аз да докладвам, че Бианка е много по добре, щом се върна към йога навиците си.  Laughing
Браво! Всичко страшно да е зад гърба ви. Да няма дори намек за болест повече. (Или поне  диагнозите да са преодолимо леки.) Hug
Mushmoranka, с вас съм и се надявам на най-доброто. Ира е борец, след като не се предава и минава през изпитанията от няколко дни. Чакам новини и се надявам да са възможно най-добри! Hug
*
За къпането на късокосмести кучета. С мокри кърпички - два пъти дневно след разходка и веднъж на вечер - преди лягане. С вода - 2-3 пъти седмично. С шампоан - на 3 месеца веднъж, ако няма инциденти.

# 717
Ох, сърцето ми се сви, докато четох за Ира.
Mushmoranka, стискам палци всичко да е наред.

# 718
  • Canada
Mushmoranka, представям си през какъв ад минавате  Hug Стискам палци лошото да е зад гърбът ви!

жгмъц, радвам се за подобрението при вас!

Днес нашият дивак навършва годинка! Купихме му парти-шапка за снимки, той вчера я докопал докато е бил сам у дома и партито мина без нас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Все пак успяхме да го щракнем, по късно ще му направя и мъфини от месо  Mr. Green

Скрит текст:

# 719
Страхотен рожденик!  nbirthday
Май усеща, че ще има специални мъфини.

Общи условия

Активация на акаунт