Изпитани сайтове за парфюми-9

• 112 472
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз имам 7 поръчки от парфимо и за 6 от тях съм убедена, че стоките не са оригинални.Не поръчвам от тях!

Направила си седем поръчки, като си сигурна, че нещата не са оригинални?!? Rolling Eyes

Има си тема, в нея съм писала, нямам намерение да се обяснявам. Peace

# 601
  • Бургас
Тези от 5мл.имат пулверизатор,наскоро поръчвах.Поне моите имаха,за 10мл не съм засичала  никога в Енцо да има такива.От Парфимо проби не съм поръчвала,за тях не мога да коментирам.

# 602
  • sofiq
От парфимо 5мл нямат,ето  е моя versace crystal noir 5ml,снимките са мои

В момента не съм у дома и няма как да снимам и двата от parfimo които споменах....утре ще снимам и ще кача Peace

# 603
  • Бургас
Разбрахме се в края на краищата,от Енцо имат от Парфимо нямат. Simple Smile

# 604
  • sofiq
Да ние се разбрахме,но аз се зачудих кое е оригинала....ти имаш ли показания от мен с пулвелизатор?

# 605
  • Бургас
Не,от Парфимо никога не съм поръчвала минита.

# 606
  • плевен
Интересувах се конкретно от Версаче Версенс и Кристал.Значи ще взема от Ензо.

# 607
Здравейте, някой поръчвал ли си е от където и да е парфюма Carolina Herrera Good girl , уникален е ! В парфимо го има за 130лв , по магазините е към 170 за 80мл . От парфимо имам два парфюма,единият е на Роберто кавали парадайз и си беше сто процента истински, но мъжкия ,който си поръчах не беше... и много се чудя дали да си го поръчам от там или от някъде другаде. Някой има ли го? Защото е доста нов..  Thinking Thinking Grinning
Аз го имам от Сефора. Ето и ревюто ми за него.

http://densi.info/good-girl-carolina-herrera/

# 608
  • sofiq

сподели после дали е с пулвелизатор Hug,аз се разрових в нета и не открих да има моя аромат с пулвелизатор

# 609
  • Пловдив
Аз веднъж поръчах мини на Infusion d'iris Prada. Изрично ги помолих да проверят и да ми кажат,дали е с пулверизатор. Казаха,че е. Като го получих обаче се оказа,че няма,което е тъпо,защото няма как да го използвам.
Наскоро поръчах Terre d'Hermes -той имаше пулверизатор.

# 610
  • плевен

сподели после дали е с пулвелизатор Hug,аз се разрових в нета и не открих да има моя аромат с пулвелизатор
Peace

# 611
Някой да е поръчвал от тук https://parfium.bg/ , не го видях на първа страница, да смятам ли, че не е надежден?  newsm78

# 612
  • Някъде около Пловдив
Момичета,
скоро някоя от вас се оплака, че е получила парфюм с изрязана част от кутията. И на мен ми се случи с Неро Асолюто Кавали поръчан от Венера козметикс. Мястото на бач кода беше изрязано а отгоре стикер с бач и бар код. Отгоре целуфан със стикер на вносителя. На самата бутилка бач кода е някак изтъркан, все едно изтриваш билетче от лотарията и той се показва от долу. Не познавам аромата и не мога да твърдя, че е менте, но ми е съмнително това упражнение с изрязването. . Поръчах и тестер на Wish Chopart, трайност 1/2 час  Shocked
 Напоследък почъчвах само от Венера, но това беше за последно.  Naughty

И аз съм разочарована от Венера. Купувала съм от магазина, поръчвала съм онлайн. Но последната поръчка на Bvlgari Omnia Crystalline е с трайност също не повече от 1 час. Приключвам взаимоотношения с Венера

# 613
  • София
Момичета,
скоро някоя от вас се оплака, че е получила парфюм с изрязана част от кутията. И на мен ми се случи с Неро Асолюто Кавали поръчан от Венера козметикс. Мястото на бач кода беше изрязано а отгоре стикер с бач и бар код. Отгоре целуфан със стикер на вносителя. На самата бутилка бач кода е някак изтъркан, все едно изтриваш билетче от лотарията и той се показва от долу. Не познавам аромата и не мога да твърдя, че е менте, но ми е съмнително това упражнение с изрязването. . Поръчах и тестер на Wish Chopart, трайност 1/2 час  Shocked
 Напоследък почъчвах само от Венера, но това беше за последно.  Naughty

И аз съм разочарована от Венера. Купувала съм от магазина, поръчвала съм онлайн. Но последната поръчка на Bvlgari Omnia Crystalline е с трайност също не повече от 1 час. Приключвам взаимоотношения с Венера
Аз пък мисля, че Crystalline са го реформулирали, затова сега е с по-различна трайност. Изпръскала съм поне 5 големи флакона от този парфюм /беше ми много любим преди години Heart Eyes/ и наскоро пак реших да си го припомня, обаче тц, нищо общо няма по трайност с предишните години Sad /говоря за парфюм, пръснат в магазини - БЗ и Дъглас/ Peace

# 614
  • София
И при мен се случи - изрязана част от кутията и лепната лепенка отгоре, също с парфюм на Кавали, но купен от Енцо. Ароматът е като този, който тествах в Сефора, има голяма трайност (напръскан сутрин, вечер още се усеща), но цялата тази история с лепенките ме озадачава.

Общи условия

Активация на акаунт