Изпитани сайтове за парфюми-9

• 112 460
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • Чукарландия
http://d2ydh70d4b5xgv.cloudfront.net/images/0/0/dolce-gabbana-th … 2fce927f46cf4.jpg J Този, например, няма причина да трае само два часа, хайде три, изсмукано от пръсти С подсилена формула е, произведен за арабския пазар. Shocked Shocked Shocked От варненския фри шоп.

Интересно и странно. Да не би да е причина кожата ти? Сухата кожа не задържа мирис на парфюм. На друг човек пробван ли е колко държи? Hug

# 706
Много хора по цял свят се оплакват от нетрайността на The One мъжкия. И точно толкова 2-4ч и до там. Да, вярно, за класическия говоря EDT, не новия EDP или кралските нощи, който също е EDP, но общо взето пак толкова споделят хората, че EDP не е кой знае колко подобрен, час час и половина макс. Колкото и да е странно аз пък нямам такъв проблем, изкарва си ми спокойно 7-10ч според сезона и дрехите, с които съм. На кожата на пулсиращите зони около врата по-бързо изветрява и става skin scent, което е нормално, но да кажем след 6,7ч като тръкна с пръста и "забърсвам" от аромата и е там, но не излъчва. Общо взето проджекшъна му е 3-4ч. После пак се усеща при определени движения и температура и те лъхва приятно. На кожата на ръката пък кара над 10ч, не на китката, където се мия, а по средата в горната и долната част. Общо взето винаги пръскам и по дрехите, за да се наслаждавам по-дълго на любимия аромат.
Пак ще повторя купувам само от две места - Клео ул.Париж 4, ходя на място и parfum-bg.com. Не съм имал издънки до сега. Това лято от Клео взех Шанел allure sport и мислех, че нещо не е наред, въпреки че проверявах и тествах какво ли не. На опаковата си пишеше вносител Клео(въпреки че всеки може да залепи всичко) и срок на годност февруари 2018. Просто на моята кожа комбинацията му е нетрайна. Да, седи на кожата, но трябва да си завра носа, за да го усетя. Със сигурност е реформулиран, а и не е за жега, бързо изветрява. Плюс това цитруса му ми идва в повече, много е остър. С extreme версията обаче, която ми узря и ме кефи много повече и EDP версията вече никакви проблеми, на дрехи седи 2,3 дена до следващо пране. Много по-кремав и приятен е, цитрусът е "опитомен" и по-мек. Така че всичко е до сезони, температура, кожа, влажност, не че е менте, говорим за не ментета:). Никой тук не коментира прИмоциите по 30лв.
В допълнение - периодично си минавам през 'официалните" вносители Сефора, Прити шоп, Бюти зон и си тествам, като оглеждам и бутилките за детайли, ми няма разлика с моите покупки, както и аромата и трайността.
Нещо любопитно - търсех да си взема стика на ALLURE Sport и в Енцо е по-скъп, отколкото в Прити шоп, което ми направи много сериозно впечатление, излиза с 12-15лв по-евтино, не само това, а в ензо има и доставка. В парфимо също е по-скъп. Та, ето парадокс, уж всичко е по-евтино в нета, но това е по-скоро някакво изключение. За Шанел по принцип няма отстъпки и дискаунти, трябва да си платиш цената, за да го имаш, а разликата 15-30лв идва от конкуренцията между търговците и оборота.

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 11:36 от FragranceFanatic

# 707
  • Варна
http://d2ydh70d4b5xgv.cloudfront.net/images/0/0/dolce-gabbana-th … 2fce927f46cf4.jpg J Този, например, няма причина да трае само два часа, хайде три, изсмукано от пръсти С подсилена формула е, произведен за арабския пазар. Shocked Shocked Shocked От варненския фри шоп.

Абсолютно подкрепям!  Преди месец се отбих в магазина на Морска гара, след като  четох за него тук. Тествах няколко парфюма и се прибрах бавно, пеша, около час. При пристигането ми удома, само един от тях даваше индикации, че е имало някакъв аромат. Реших -  проблемът може и да е в мен. На другия ден, първо взех душ с обикновен сапун, взех и  мъжа си - и обратно в магазина. Отново тест на няколко парфюма, същите пръснах и върху неговата кожа. Мина час и нещо - на  неговата и моята ръка имаше следа само от Кензо, при това неособено ярка следа. Същият Кензо ( джангъл) го имам в къщи, купен не от БГ -   траен  върху моята кожа 5-6 часа. Останалите тестове  на другите парфюми, показваха наличие на неопределена, но приятна миризма, само след особено съсредоточване - т.е . има нещо, ама какво - не е много ясно.

# 708
  • Стара Загора
Такива фантасмагории вече ми идват прекалено, не че ще ми променят мнението и поведението откъде да си купувам парфюми, но да си кажа и аз. Просто не звучи сериозно трайността и излъчването на всички парфюми да се слагат под общ знаменател и изобщо не мога да приема, че всички парфюми продавани във Фри Шопа във Варна (примерно) или в магазин/сайт са с една и съща трайност- 2-3 часа, абсурд! Купувала съм от реални магазини в БГ и от чужбина, от БГ и чужди сайтове и такова животно като " всички са нетрайни"- няма. Всичките ми са оригинални, но различни и като аромат и трайност и излъчване.

# 709
  • Варна
Много криминалета гледате Wink)
Не знам кой какво е тествал, но за Фрий Шопа във Варна съм сигурна в качеството. Вносът не е от Румънеску и Дубай, а от Западна Европа.
Пробвайте Мюглер, Ланком, Amber Mystique Estée Lauder и тогава пак ще поговорим за трайност. Не може да се обобщава въз основа на няколко тествани парфюма.
 Peace

# 710
Поправете ме ако греша, но май само за parfum-bg няма за сега отрицателни мнения и съмнения за оригиналност  newsm78

# 711
Поправете ме ако греша, но май само за parfum-bg няма за сега отрицателни мнения и съмнения за оригиналност  newsm78

Ами май наистина няма, аз съм супер доволна от посочения сайт и наистина нямам съмнения. Дано не ме разочароват.  Peace

# 712
  • MJF
Здравейте,
Мога ли да върна тестер без транспортната му опаковка?

# 713
  • Бургас
Изцяло заставам зад мнението на galeta. Peace

# 714
Миналата седмица моя приятелка ми сподели, че Ungaro Party,който преди време поръча от Parfimo,според нея не е истински. Направила е сравнение с парфюм от магазин, в който парфюмите идват от официалните вносители и смята, че нейния мирише различно. Аз съм доволна от парфюмите, поръчвани от Парфимо и нямам причина да се съмнявам. Имам същия парфюм, купуван от реален магазин и ще направя паралелен тест с нейния, за да видя дали има разлика в аромата.newsm78

Всичко е наред с парфюма от Парфимо, същия е като този, който аз имам. Ароматът е идентичен, така че нямам никакви съмнения относно оригиналността на парфюмите от Парфимо! Grinning

# 715
Здравейте,прочела съм доста от темите до сега и много благодаря за полезните мнения.Моля да споделите,поръчвал ли е някой-Reve на Van cleef&arpels и от кой сайт,бихте ми препоръчали да го взема ???Благодаря предварително.

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 17:16 от Veselatakalinka

# 716
Здравейте,прочела съм доста от темите до сега и много благодаря за полезните мнения.Моля да споделите,поръчвал ли е някой-Reve на Van cleef&arpels и от кой сайт,бихте ми препоръчали да го взема ???Благодаря предварително.

Дори на тази страница са споменати 3 сайта, от които няма да получиш менте.

# 717
Във Венера го няма,а от parfum-bg  съм получавала съмнителен продукт...
А забравих и едно менте от парфюми шоп преди 1,2 години.

# 718
  • Бургас
От Парфимо например.

# 719
  • София
Във Венера го няма,а от parfum-bg  съм получавала съмнителен продукт...
А забравих и едно менте от парфюми шоп преди 1,2 години.
За 9 години използване на този сайт само ведньж една колежка беше се усьмнила в получения тестер. Хората реагираха бьрзо и адекватно, смениха парфюма и всички останаха доволни  Peace  Визирам parfum-bg

Общи условия

Активация на акаунт