Изпитани сайтове за парфюми-9

• 112 467
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Каролина,съжалявам много за случилото се,дано ти върнат парите тея...благодаря,че сподели тук.
За кое точно благодариш, разбра ли за кой сайт става въпрос, защото аз не разбрах?

# 76
Първо изречение на поста: "Искам да изразя огромното си разочарование от parfiumi-bg"
Очеизваждащо е кой е сайта...  #Crazy

Че продават ментета е ясно - Черният опиум за 100 мл. - 30 лева. Еми няма какво друго да очакваш, освен менте Simple Smile

# 77
  • Стара Загора
Първо изречение на поста: "Искам да изразя огромното си разочарование от parfiumi-bg"
Очеизваждащо е кой е сайта...  #Crazy

Че продават ментета е ясно - Черният опиум за 100 мл. - 30 лева. Еми няма какво друго да очакваш, освен менте Simple Smile
Понеже потребителката казва, че е прочела множество положителни мнения за сайта, а тук не си спомням да е хвален сайт с откровени ментета, затова помислих, че аз не намирам "нейния" сайт, а и като напиша в Гугъл името ми дава различни сайтове.

# 78
  • Бургас
Ми явно е очаквала оригинал момичето,може да не е запозната пък. LaughingНаистина излизат мн.сайтове,Каролина кажи кой от всичките е...дай му линк направо да го видим.Не си мислете,че всички са запознати като нас,има много хора ,които грам не се интересуват от парфюми и купуват...без да знаят кои са ментета и кои не.

# 79
излизат много сайтове и един от тях е единствен с това има - http://parfiumi-bg.info/  Peace

# 80
Здравейте и от мен Simple Smile Онзи ден си поръчах 2 парфюма на BVLGARI от www.parfumi-shop.net,за първи път поръчвам от тях,но днес попадам на тази тема и виждам "с повишено внимание" към този сайт.Обадиха ми се и казаха,че ще ги получа в сряда,но дотогава все ще ме човърка дали ще получа ментета.Вие как мислите,има ли опарили се от тях?Благодаря предварително!

# 81
Ако се тревожиш, откажи ги и изчакай някое от намаленията. Все ще има нещо идните дни - я за 14 февруари, я за 8 март. Преди години бях поръчвала от сайта и не бях недоволна.

Сега ти видях и другите въпроси, така че се допълвам - пазарувала съм от този сайт преди време, не съм била недоволна, въпреки че последно когато кореспондирах с тях по мейл бях искрено удивена от неграмотното им писане при това с голямо количество удивителни и все главни букви. Попитах за наличност на спрян от производство парфюм, отговорът /цитирам по памет/ беше в духа  "СЪЖЕЛЯВАМЕ ПАРФЮМА НЕЕ НАЛИЧЕН!!!!" Crazy Като цяло сайтът се счита за един от читавите, но е имало и оплаквания на съфорумки за изпратени ментета.

Мисля те предлагаха възможност за връщане на отворен продукт, ако не си товорлна, но ти връщат само 80% от платената сума.

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 18:13 от Макарон

# 82
Благодаря Simple Smile

# 83
Пффф,в събота ми се обадиха и всичко уточнихме,сега пак получих имейл и ми искат име,адрес и телефон...направо страшна организация имат явно.

# 84
  • София
Аз нахлувам в темата, но така и не разбрах мнението на групата за парфюмите на ул. Париж. Спомена се, че някои сайтове оттам взимат стоката си - цените им са нормални мисля, не съм убедена. Не се престрашавам да ги пробвам, а имат голям избор, което ме и притеснява всъщност.

# 85
  • София
Аз нахлувам в темата, но така и не разбрах мнението на групата за парфюмите на ул. Париж. Спомена се, че някои сайтове оттам взимат стоката си - цените им са нормални мисля, не съм убедена. Не се престрашавам да ги пробвам, а имат голям избор, което ме и притеснява всъщност.
Не ми е познат този склад/ магазин. Ако можеш, дай повече информация. Моите парфюми купувам от друг склад в София, чрез посредник, който ми ги носи на място и нямат грешка до момента.

# 86
  • София
Не ми е познат този склад/ магазин. Ако можеш, дай повече информация. Моите парфюми купувам от друг склад в София, чрез посредник, който ми ги носи на място и нямат грешка до момента.

Мисля, че магазинът се води "Клео" или нещо подобно. Имаше тестери на Монтал, което ми беше доста странно. Продаваха се и тестери, и парфюми. Намира се на ул. Париж в центъра и вътре имаше ужасно много хора Grinning
Нямам повече информация - само веднъж го посетих.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 21:19 от Дения

# 87
  • София
В допълнение към горния пост:

Доколкото успях да разбера от темата - магазинът е обвързан със сайта 1001-bg.com, от който отново нямам впечатления. Привлича ме да поръчам Bottega Veneta, но не знам дали е разумно. И цената от 155 лв за 75мл не е ли ниска?

# 88
Някой поръчвал ли е от този сайт: http://parfumeu.com/ ?
Изглежда ми наред и смятам да поръчам тестер на Givenchy Absolutely irresistible, макар че точно на него са му объркали снимката  Rolling Eyes . Доставката излиза 5.50лв, но ще трябва да го преглътна, защото така или иначе никъде другаде не мога да си намеря парфюма. Ще се радвам, ако някой даде отзиви.  bouquet

# 89
https://fragrances.bg/givenchy-absolutely-irresistible-edp-30ml-for-women  Тук го мернах,но не съм поръчвала от този сайт досега.

Общи условия

Активация на акаунт