Изпитани сайтове за парфюми-9

• 112 461
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
cabochard,
Благодаря още веднъж bouquet
Парфюмът не е за мен. Приятелката ми го е харесала в/у нейна колежка и се допита до мен, тъй като знае, че чета редовно темите( макар и много рядко да пиша Blush) А аз пък- съответно се допитах до вас. Hug

# 676
Ако питаш за мострите от тази секция http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/-t-b-b-ju-t-b-t-m-b-t.php, аз съм си купувала. Всъщност това са отливки в 5 мл.- ви шишенца със спрей (купувах от шоу рума  им на място и направиха отливката пред мен).

Би ли обяснила къде точно им е магазина,защото по адреса в сайта им,не го намирам

# 677
  • Стара Загора
Скрит текст:
Ако питаш за мострите от тази секция http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/-t-b-b-ju-t-b-t-m-b-t.php, аз съм си купувала. Всъщност това са отливки в 5 мл.- ви шишенца със спрей (купувах от шоу рума  им на място и направиха отливката пред мен).
Би ли обяснила къде точно им е магазина,защото по адреса в сайта им,не го намирам
Скрит текст:
Намира се зад Търговската гимназия. Пресичаш Патриарха и по Княз Борис (посока баня Пиперка), завиваш в първата пряка надясно и и след около 300-400 м. пак надясно в една глуха уличка има кооперация  отлява страна с някакви офиси и там е и шоу рума на Парфюми Шоп.

# 678
Здравейте и от мен. Някой купувал ли си е парюм на Bvlgari (Jasmin Noir Mon L'Eau Exquise), за да ме ориентира в цените. Идеята ми е че от официалния сайт на Bvlgari ме навигира към този магазин единствен за България, което ме навежда на мисълта, че е официален вносител на парфюмите и ментета не би трябвало да има, но от друга страна ме интересява цените колко са надути. Смятам да отида когато имам време, но не се очертава да е скоро.

# 679
  • Sofia
   Кой е този сайт / онлайн магазин?

# 680
  • Пловдив
   Кой е този сайт / онлайн магазин?

Вероятно Венера козметикс.

# 681
Извинявам се - мислих че съм го сложила. Става дума за "La tiara Boutique" и не е онлайн магазин, а се намира до метрото на сердика. Някой ако си е купувал да каже цени.

# 682
Извинявам се грешката е моя. Когато сложа филтър "fragrance" вече не е в листата с магазини. Явно не продават парфюми там  Sad, а аз си мислих, че има официален доставчик - отново фрустрация.

# 683
Здравейте! Не пиша, но често ви чета...
Да споделя за Венера Козметикс. Днес си получих поръчката от онлайн магазина им -Hugo Boss Deep red  - тестер.
След като си пръснах на китката, се оказа, че не усещам абсолютно никаква миризма, НИКАКВА! После проверих бач кода и се оказа, че парфюмът е произведен юли 2013 г. Срокът му на годност по принцип се води 36 месеца... Не познавам парфюма, харесах го като описание, досега често съм поръчвала на сляпо, но от други магазини, такова чудо не ми се беше случвало...Моля, който познава този парфюм, да каже, възможно ли е да е толкова лек, че да не може да се усети #Crazy

# 684
Ако мислиш, че е нормално да се пръскаш с вода - да  Party. Някой знае ли в България на кои марки парфюми има официални представители и кои са те - в крайна сметка искам да си купя нещо което няма да е с горепосоченото описание Simple Smile. Става дума за по-елитни марки, примерно бих изключилa Oriflame и Elizabeth Arden.

# 685
Дийп Ред определено е осезаем парфюм, абсурд е да не ги усетиш
все пак, предложи и на друг да го пробва
ако тестерът е непробван, има няколко празни "фъс"-а докато започне да изпомпва течност - усети ли намокряне върху ръката?

# 686
Извинявам се - мислих че съм го сложила. Става дума за "La tiara Boutique" и не е онлайн магазин, а се намира до метрото на сердика. Някой ако си е купувал да каже цени.
В този бутик се предлагат бижутата на Булгари, но не и парфюми. Peace
Бутика е върха иначе, а обслужването.... нямам думи. Heart Eyes

# 687
  • Sofia
Ако мислиш, че е нормално да се пръскаш с вода - да  Party. Някой знае ли в България на кои марки парфюми има официални представители и кои са те - в крайна сметка искам да си купя нещо което няма да е с горепосоченото описание Simple Smile. Става дума за по-елитни марки, примерно бих изключилa Oriflame и Elizabeth Arden.

Аз не разбрах – последно, ти искаш да си купиш парфюм от физически магазин или от онлайн такъв, съответно – на по-ниска цена? Ако иде реч за първото, BeautyZone, Douglas, Sephora, PrettyShop, Debenhams, LERO са само част от реалните магазини в София, които предлагат на 100% оригинални продукти. Имай предвид, че цените са страшно завишени, обаче. Именно това е и причината аз лично да планирам покупките си предварително и да купувам голяма част от парфюмите, когато гореспоменатите магазини правят 20-25% намаление, а това обикновено се случва няколко пъти в годината. Peace

# 688
Дийп Ред определено е осезаем парфюм, абсурд е да не ги усетиш
все пак, предложи и на друг да го пробва
ако тестерът е непробван, има няколко празни "фъс"-а докато започне да изпомпва течност - усети ли намокряне върху ръката?
Да, разбира се, че усетих намокряне, пръснах няколко пъти, дори на блотер....няма никой...Синът ми беше вкъщи, каза, че усещал съвсем слабо, като беше забил нос в ръката ми, мъжът ми също....Абе май са поизплакнали шишето с водичката...

# 689
съжалявам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт