Зимата навън бушува, СЕПТЕМВРИЙЧЕ вече не кротува! тема №4

• 35 129
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
В Дружба ли се записахте?

Да, при Здравка Царкова.

Ох и аз се замислям да го сменям. Приема ли още бебета? И прави ли домашни посещения?

Не мога да ти кажа.  ММ ходи лично да я пита дали ще ни приеме. Беше му я препоръчал негов колега.

# 196
  • Северо=Западналия край
И аз нищо не стерилизирам, играчките като ги купя или пера или бърша с мокра кърпа. Ако паднат вкъщи не бърша. Но вкъщи всеки ден се чисти и мие.  ooooh! Изобщо второто дете се гледа много по-лесно.  Mr. Green
Зъби на долния венец вече се виждат от около 10 дена да прозират, но това не значи че скоро ще пробият. Може и така да си откарат още време.
Няма плач при обличане и събличане, но много се кефи като е гол. Започна и яко да се забавлява във ваната, голямо плискане настава с краката. И като цяло е много спокоен при къпане.
А така чакам вече разходките навън, защото явно си е свикнал като го сложа в коша и вече е унесен. А докато стигнем колата вече спи.  Joy
И ние така - не стерилизирам вече, играчки бърша, спокойни при обличане,  кефим се като се къпем и заспиваме още като помиришем външния въздух.

# 197
Момичета, да се оплача, баткото от 6 дни е болен, като първите 5 беше денонощно с 39-40 темп., която не спада от нищо Sad. Страхотен кошмар изживяхме. Изпи 1л лекарства за темп., през 2 часа нещо различно се дава и вместо да свали, тя се покачваше още..... Отказва да яде и повръща всеки залък даден поне да не му е съвсем празен стомаха. От 2 дни е на антибиотик и днес за първи ден е без темп. Няма сили да ходи дори ...
А сега и бебка вдигна 39 Sad. Ако и тя го изкара така тежко ... Sad

# 198
  • София
Изключително неприятно! Желая бързо оздравяване и на двете дечица! Дано бебенцето поне се размине леко!

# 199
Изключително неприятно! Желая бързо оздравяване и на двете дечица! Дано бебенцето поне се размине леко!
Успех, дано оздравеят бързо.
Тедичка, нон стоп чета форума и такова нещо за болка при обличане не ми е познато. Да не си го чела някъде из нета, че ми стана интересно? newsm78

# 200
  • София
Оо милите дечица, дано бързо да се оправят.  Hug

Аз също още стрилизирам. Ще видим докога.
Бебчо плаче само като го обличам след масажа и гимнастииата след банята, но не е рев, а по-скоро хленчи и си лапа ръцете. Според мен като започна да го обличам знае, че циците идват и няма търпение.

# 201
Момичета, да се оплача, баткото от 6 дни е болен, като първите 5 беше денонощно с 39-40 темп., която не спада от нищо Sad. Страхотен кошмар изживяхме. Изпи 1л лекарства за темп., през 2 часа нещо различно се дава и вместо да свали, тя се покачваше още..... Отказва да яде и повръща всеки залък даден поне да не му е съвсем празен стомаха. От 2 дни е на антибиотик и днес за първи ден е без темп. Няма сили да ходи дори ...
А сега и бебка вдигна 39 Sad. Ако и тя го изкара така тежко ... Sad

Бързо оздравяване на наборчето. Дано да не го изкарва тежко.

# 202
Бързо оздравяване на дечицата.

Стерилизирам всичко по 1 път на ден откакто се е родил малкия. Плюшките пера в пералнята, когато са нови и после ако се сетя. Ако нещо падне на земята, не го пера. Ако бибата падне я измивам с вряла вода и толкова. Имаме и куче. Нека свиква на бактерии, после да не е изнежен.

Иначе и нашия много се кефи на банята, но обличането го мрази.

# 203
За пюретата отивате в магазин , където има от всички видове и четете съдържанието. Аз така направих , на Гербер пише , че са 100% зеленчук , няма вода, няма нищо, в Хип има 10% вода. Всички останали са по 50-60% зеленчук, другото вода и нишесте. И аз се бях насочила към Слънчо, заради положителните коментари, но като прочетох съдържанието и се отказах на този етап.
Mikipoli, стана ми гадно, че препоръчвам Слънчо, а имало нишесте. Четох им в сайта и даже звъннах на моите познати да ги питам има ли наистина. Оказа се, че в една част (десертни) имало, но за малките бебета няма добавки, което после четох и по етикетите. За вода вие как мислите редно ли е да има?

# 204
Ой, мили дечица!  Sad Дано бързо да се оправят, че е ужасно толкова малко бебе да е болно...А и вас дано ви подмине, за да имаш сили и ти да се грижиш за тях!

# 205
  • София
Съмнително ми е и на мен това за болката.. Затова ме е яд, че не му обърнах повече внимание. Търсих из интернет днес, не ми излиза нищо. Ако нещо ми изскочи, ще споделя  Peace

Стерилизирам шишета, биберони, капкомери, спринцовки, гризалки за зъби, всичко. След всяко ползване. Бибите веднъж на ден общо взето. Така ще е докато започне да седи и започна да го оставям на земята. Тогава ще е излишно. Ние също имаме куче и затова се стремя, доколкото е възможно, да спазвам хигиена. Все пак е малък още. Ако играчка или биберон падне на земята - в пералнята, съответно стерилизатора, защото всичко е в кучешки косми. Померан имаме все пак  Mr. Green

В повечето марки пюрета нишесте има в десертните видове. Гледах вчера. Но на Гербер има и такива без нишесте, на Хипп също, мисля. Слънчо не съм ги гледала.

# 206
За пюретата отивате в магазин , където има от всички видове и четете съдържанието. Аз така направих , на Гербер пише , че са 100% зеленчук , няма вода, няма нищо, в Хип има 10% вода. Всички останали са по 50-60% зеленчук, другото вода и нишесте. И аз се бях насочила към Слънчо, заради положителните коментари, но като прочетох съдържанието и се отказах на този етап.
Mikipoli, стана ми гадно, че препоръчвам Слънчо, а имало нишесте. Четох им в сайта и даже звъннах на моите познати да ги питам има ли наистина. Оказа се, че в една част (десертни) имало, но за малките бебета няма добавки, което после четох и по етикетите. За вода вие как мислите редно ли е да има?

Извинявам се , ако съм те подвела. Просто в магазина четох доста етикети , на различни фирми. Напълно е възможно в Слънчо да няма нишесте. Ако са само продукт и вода не е проблем, просто самото количество на продукта е хубаво да е повече според мен.

# 207
Благодаря ви, момичета. Стискам палци да мине по-леко при нея  Praynig

# 208
Ох милото детенце! Дано мн бързо да му мине!  Hug

# 209
  • Драгоман
ЕКумчева, дано мялката Рая да се оправя бързо и баткото също и да са добре дечицата. Какво ви казаха за баткото, грип ли е било?
  Днес бяхме на ДК и Емето е 5700 с дрехи и памп и 68 см. Сложихме ваксините и засега всичко е наред, но й дадох Панадол превантивно.

Общи условия

Активация на акаунт