Зимата навън бушува, СЕПТЕМВРИЙЧЕ вече не кротува! тема №4

• 35 141
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
ekumcheva, как е бебето, оздравявате ли? Надявам се да сте добре вече!

# 271
  • Драгоман
 Мунас, за въшките едно време мен все ме чистеха с гас, мас и оцет. Това беше моя ужас! Всеки месец в детската градина хващах! Питай и аптеката за някой препарат.

# 272
Подкрепям. Дъщеря ми имаше въшки преди две години и след като изхабих безрезултатно цели две флакончета с различни лосиони, от които и окапа половината коса, но продължаваха да се излюпват нови и нови въшки, опрях до провереното средство газ, мас и оцет. След две намазвания вече нищо не се излюпваше. А цялата одисея до момента беше продължила с месеци. Така че това работи най-добре, а и е безвредно при кърмене (поне така мисля).

# 273

Не се шашкай, няма нужда да ги подстригвате.  И нашия батко донесе въшки от градината. В аптеките има лосиончета против въшки и като се намаже се изчиства. Simple Smile
Добре де, ама аз кърмя дали няма да има ефект? Някоя от съставките да се отдели в кърмата, а на повечето лосиони пише да се консултирам с Джи Пи-то (е га си късмета а тя не вдига).
И аз кърмя и се консултирах с педиатърката и каза, че е локално третирането и не повлиява кърмата.
Намазахме го два пъти и изчезнаха още след първия - вторият беше за всеки случай. Не му е падала косичка. В кутията има спец. гребенче, което свали гнидите.

# 274
Бебето едно денонощие и половина вдига през 5-6 часа до 39 и сваляше бързо след лекатство. От снощи не е вдигала и се надявам да няма повече. Има сополки, иначе е добре - храни се и се усмихва.

# 275
Бебето едно денонощие и половина вдига през 5-6 часа до 39 и сваляше бързо след лекатство. От снощи не е вдигала и се надявам да няма повече. Има сополки, иначе е добре - храни се и се усмихва.

Браво на вас, че оздравявате! Те са малки борчета тези човеченца. Освен сополките какво друго й беше, че вдигаше толкова висока Т?

# 276
Баткото се разболя от грип и тя се зарази Sad

# 277
оф, и у нас бяхме така по Нова Година, пихме АБ. Бързо се възстанови милото, и твоето ще оздравее много бързо!  ooooh!

# 278

Браво на бебка Hug
В Бургас също вече за няколко деца на мои познати чух за вирус с висока температура и постоянно повръщане Sad Днес на бебка й беше малко рядко акото и таткото се притесни и ме кара да следя постоянно температурата, но аз мисля , че е от новия пробиотик. Изписаха ни един друг пробиотик - Пробиен, бил много хубав и помагал за гъбичките в устата, че още си стоят...

# 279
Момичета, на нашето бебе му излязоха пъпчици по гърба, предполагам от алергия. Вчера ядох шоколадов и ванилов мус, но досега никога не е имал алергия от прясно мляко а аз си пийвам по малко всеки ден. Дали е възможно да е от ванилията?  newsm78

# 280
Момичета, на нашето бебе му излязоха пъпчици по гърба, предполагам от алергия. Вчера ядох шоколадов и ванилов мус, но досега никога не е имал алергия от прясно мляко а аз си пийвам по малко всеки ден. Дали е възможно да е от ванилията?  newsm78

Да не би нещо да се е изпотил и от претопляне да има пъпчици? Аз мисля, че по-скоро може да направи алергия от какао и шоколад , отколкото от ванилия.

# 281
Преди един месец спрях всякакъв шоколад а преди това ядях по много почти всеки ден а тогава нямаше алергия. Вчера беше за първи път оттогава в който ям шоколадов мус.

# 282
Преди един месец спрях всякакъв шоколад а преди това ядях по много почти всеки ден а тогава нямаше алергия. Вчера беше за първи път оттогава в който ям шоколадов мус.

Може тогава да не е алергия. Много ли са? На бебка преди две-три седмици целите бузки, брадичката, ушенцата бяха в един много ситен обрив.

# 283
Ами в една линия от подмишницата към гръбчето. С какво ги маза ти? Иначе нашето обривче е с пъпчици с връхче.

# 284
Ами в една линия от подмишницата към гръбчето. С какво ги маза ти? Иначе нашето обривче е с пъпчици с връхче.

Аз направих водичка със сода за хляб и с тампонче по няколко пъти на ден тупках бузките. Това по препоръка но лекарката и мажех с кремчетата но биодерма, които й понасят много добре. Тя имаше такива червени пъпчици с връхче по гушката и според мен бяха от това, че много обича да се гушка и като се загрява й излизат.

Общи условия

Активация на акаунт