Зимата навън бушува, СЕПТЕМВРИЙЧЕ вече не кротува! тема №4

• 35 165
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Ходихме преди 2 месеца при двама, казаха че всичко е прекрасно.
Но се чудя да не би през това време нещо да се е случило?

Не се притеснявай тогава. Ние сме способни да си внушаваме какво ли не.

# 256
Четох че може да е от бързия растеж. Но не намирам повече инфо в нета. В понеделник сме на ваксина и ще кажа на лекарката.

# 257
Четох че може да е от бързия растеж. Но не намирам повече инфо в нета. В понеделник сме на ваксина и ще кажа на лекарката.

Сподели с нея, тя ще погледне. Бързо растете на дължина ли? Гънчиците погледна ли дали съвпадат?

# 258
Да ви питам вашите бебочета прокашлят ли през деня. Ние вчера бяхме на консултация, прегледаха я, за да й сложат ваксини и беше напълно здрава, а от време на време все прокашля нещо. Дали от лигичките, дали като се напъва да мрънка и да мърмори newsm78. То ако е имало нещо тя лекарката вчера щеше да чуе и види.

# 259

Сподели с нея, тя ще погледне. Бързо растете на дължина ли? Гънчиците погледна ли дали съвпадат?
Това с гънките било отживелица. Но ще и кажа.

И дреби се прокашля, спокойно, от лигите е. Даже нашият се беше научил да крещи с пълно гърло и кашляше след това.

# 260

Това с гънките било отживелица. Но ще и кажа.

И дреби се прокашля, спокойно, от лигите е. Даже нашият се беше научил да крещи с пълно гърло и кашляше след това.

И на мен така ми се струва, че кашля, когато се напъва нещо или като си поеме въздух да извика, но понякога е доста на честичко. Ама нали и аз трябва да има за какво да се притеснявам. Не ми стига, че вдига този път Т от ваксините ами сега и това да мисля.

# 261
и моето е така с кашлянето, но е здрав - проверих си го Wink
И моето мнение е, че е от лигите, то като е почнал да ги лее - като река са ...  #Crazy

# 262
  • София
За захранването и аз съм на мнението на allana и eldass - при навършени 6 месеца и при стабилно сядане на дупе, тоест към средата на март, евентуално. А иначе килограмите от раждането не само ги е удвоил, ами до тогава ще ги е и утроил  Laughing Кирил е само на АМ от един месец и въпреки това не бързам да захранвам. За момента млякото му стига, гладен не е останал. А каши въобще не мисля да давам преди 8-ми месец, нека спокойно въведа 5-6 зеленчука и 3-4 плода, пък кашите тогава.

Това са си мои разсъждения, за момента с педиатърката не сме говорили за захранване. На следващата консултация ще я питам информативно, току виж ме изненадала с компетентно мнение  Grinning

Only God can, щом нямаш опция за столчето от кола и ако наклонът на летния ви кош е същия или по-голям, то вероятно можеш да го използваш.. Не знам, аз бих го помъчила още в бебешкия. Той седи ли твоят син всъщност? Ако седи, то отпада чуденката по-скоро.

# 263
Теди - ако не е тайна, защо си отбила твоето дете по-рано? Все си мислех да питам, не знам дали е удобно  Embarassed Embarassed Embarassed

# 264
Мале, момичета помогнете баткото ни е докарал въшки и гниди от училище, аз като майка имам също (защото го гушкам и него, за да няма ревности). Сега и на беба ако отидат, макар че тя има малко коса 😀. С какво да третирам, даже съм пред дилемата дали и аз да не хвана машината, както ще направя с баткото и таткото. УЖАС.

# 265
Ако хване - с машинката и готово.

# 266
  • София
rumka833, по неволя - кърмата ми спря изненадващо, за има-няма седмица-10 дни. Писала съм назад в темите, с течение на времето си го обясних, че стана вследствие на т.нар. кърмаческа стачка. Тъпо, ама това е положението. Като стачкува, сега да яде АМ и това е  Laughing

Аз много се бях настроила за изключително кърмене до 6 месец и много трудно преглътнах ситуацията, но свирено. Бебокът е здрав и голям, 4 месеца яде само кърма все пак, искрено се надявам краткото кърмене да не му повлияе негативно  Peace

# 267
  • Пловдив
Кое бебенце имаше проблем с тазобедрените стави? Сега се загледах и ми се струва че на дреби едното краче е по-дълго от другото.

Моята принцеса е с гащи заради недобър разкрач на крачетата. Но за дължинатя на двете крачета нищо не мога да кажа. Ортопедът ми каза същото за гънките, че е отживелица и не е показателно  newsm78 Пак ще отидеш на преглед, а до тогава опитай се да не се притесняваш прекалено - ако имаше нещо, щяха да го видят. Няма как сега да се е проявило  Peace

# 268
Мале, момичета помогнете баткото ни е докарал въшки и гниди от училище, аз като майка имам също (защото го гушкам и него, за да няма ревности). Сега и на беба ако отидат, макар че тя има малко коса 😀. С какво да третирам, даже съм пред дилемата дали и аз да не хвана машината, както ще направя с баткото и таткото. УЖАС.
Не се шашкай, няма нужда да ги подстригвате.  И нашия батко донесе въшки от градината. В аптеките има лосиончета против въшки и като се намаже се изчиства. Simple Smile

# 269

Не се шашкай, няма нужда да ги подстригвате.  И нашия батко донесе въшки от градината. В аптеките има лосиончета против въшки и като се намаже се изчиства. Simple Smile
Добре де, ама аз кърмя дали няма да има ефект? Някоя от съставките да се отдели в кърмата, а на повечето лосиони пише да се консултирам с Джи Пи-то (е га си късмета а тя не вдига).

Общи условия

Активация на акаунт