Зимата навън бушува, СЕПТЕМВРИЙЧЕ вече не кротува! тема №4

• 35 114
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
не, няма такъв вариант. На мен ми преведоха първо новите пари - от декларацията. И след това ми преведоха парите от болничния, последната вноска. Нашата счетоводителка ми каза, че системата за болничните претърпява коренна промяна, и всичко се бавело. Аз така си обясних защо първо получих обезщетението, и после болничния. Е, може и да е друго обяснението, но - не се тревожи, парите ще ти ги преведат, предполагам съвсем скоро.

# 331
  • София
Според последните ми проверки в постъпленията в сметката ми се оказва, че са ми ги превели - грешката е в смс-ите. Еххх, успокоих се от една страна. От друга - като му трябват на човек пари ... Wink Та оказва се, че съм получила сумата, обаче не са изпратили един смс, а аз за по-лесно тях гледам. Извинявам се за спама по темата, просто малко се притесних, че с тези странни суми, които всеки път са различни, тотално се обърках. А като забравят да пратят и смс понякога и съвсем объркано става. Simple Smile

# 332
  • Пловдив
Здравейте мами и добро утро. Бързам да ви споделя - на вас първо след ММ и моята мама, Вики тази сутрин се сдоби с първото си зъбче  Party Долу в дясно й драска. За по-сигурно пъхнах лъжица в устата и издрънча. Много се вълнувам - беба вече пораства Simple Smile  Crazy  Hug
Ама май е малко рано, на приятелките ми са им пораснали около 10 мес. Ние нещо се развиваме с бързи темпове  Flutter  Grinning

# 333
  • София
Ехее, браво на вас, честито първо зъбче Simple Smile  Hug
Дано всички никнат  безпроблемно и да са здрави Simple Smile

Никненето на зъбчетата май е наследствено - има значение на родителите кога са им поникнали и по това може да се ориентираме на нашите бебчета кога да ги очакваме. На нас с ММ и на двамата около 11 месеца. И на Ели на 11 месеца без 4 дни й поникна първото. Та за малкия още не ги мисля, пък ще видим кога ще дойдат. Wink

# 334
Аууу, че хубаво, имаме си първо зъбче в групата, честито, Racel, нека другите избият лесно и безболезнено  Hug  bouquet
Четох, че при първо зъбче се пукат пуканки, че всички зъбки лесно да избият, и се купува бяла дрешка, за да са бели зъбчетата  Sunglasses

# 335
Здравейте мами и добро утро. Бързам да ви споделя - на вас първо след ММ и моята мама, Вики тази сутрин се сдоби с първото си зъбче  Party Долу в дясно й драска. За по-сигурно пъхнах лъжица в устата и издрънча. Много се вълнувам - беба вече пораства Simple Smile  Crazy  Hug
Ама май е малко рано, на приятелките ми са им пораснали около 10 мес. Ние нещо се развиваме с бързи темпове  Flutter  Grinning
Честито! Hug

Сподели за тези лепенки против хъркане, действат ли?

# 336
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета  Hug
Ще изпукам пуканки и ще й купя дрешка. Обещавам  Peace
За лепенките - ММ не ме е стряскал през нощта. Когато станах да кърмя, го чух да похърква, но доста по-леко. Май действат Simple Smile Казват се SNOREEZE.

# 337
Racel, точно навреме си ви е излязло. До 6ти месец по принцип трябва да има едно зъбче. Разбира се това също е индивидуално. Моята братовчедка също е имала зъбче чак в 10-ти месец. Вие сте вече на 5 месеца нали?

# 338
Ravel честито зъбче, аз съдейки по баткото на нас скоро няма да ни никнат. На него първото му изби чак на 1г. и 2месеца, иначе се лигавеше от 3-4 месечно.

# 339
Честито зъбче и от нас! Колко хубаво звучи това, че стават вече големки. Като се замисля...докато коментирахме колики, започнахме да коментираме захранване, сега зъбчета и ето месеците си се връткат без да разберем кога и как. Да са ни живи и здрави бебочетата. Хубав ден!!! bouquet

# 340
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Честито зъбче!Нека е бяло и здраво!

# 341
  • Драгоман
Момичета, много съм тъжна. Моето момче май има херния и ако е така - вариантът е операция. Утре тръгваме по лекари. Някой има ли опит с това?
Много е мъничък и не заслужава нищо лошо да му се случи. Ще умра от яд ако нещо ние сме направили и направо съм болна Cry Cry Cry

Аз съм оперирана от херния на 2г, естествено нищо не помня. Едва ли вие имате някаква вина. Той дали много се напъва да се изака или за нещо друго. Доколкото знам е възможно от напъване или напрежение в тази област да се получи. Аз говоря за ингвинална херния, то има различни видове.

# 342
  • Драгоман
 Честито зъбче на Вики!  Simple Smile

# 343
 Party Party Party леле, много се кефя за зъбчето. Преди си правехме календар с термините, сега ... май със зъбчетата можем да си направим. После с първата думичка. После с първата крачка. После с първото гадже Wink)) хихиххи сори, поувлякох се. Но ми стана много мило  Hug Hug Hug

# 344
  • Северо=Западналия край
Честито зъбче на малката принцеса!

Общи условия

Активация на акаунт