Зимата навън бушува, СЕПТЕМВРИЙЧЕ вече не кротува! тема №4

• 35 055
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз от няколко дни го слагам на бънджи за по 5 мин. дневно, не повече и много се кефи дребния.Така или иначе подскача из ръцете ни.Важното е само пръстите му само да опират на земята, а не на цяло стъпало.
За проходилка ни е много рано.

# 421
Здравейте,
Аз я храня на 3 часа през деня, нямам представа колко яде, защото я кърмя.
Слагаме я на масата с нас, но за сега не виждам особен интерес към храната. Факт е, че седи кротко и ни наблюдава, но нито примлясква, нито посяга.

Бънджи и на мен ми се иска да пробваме скоро. След 10 дни ще направи 5 мес и може би тогава ще я сложим Simple Smile

Руми, паяк проходилката имаш предвид ли?

# 422
Аз също не знам колко яде бебка, защото сме само на кърма. През деня си хапва на 3 часа, вечер прави почивчица 5 часа и сутрин след храненето в 5 или 6 часа прави почивка 4 часа. Явно кърмата си й стига, защото не иска на по-малък интервал, а миналия месец беше наддала 1 кг.

А снощи как й се смяхме. Бях я взела на ръце след като вечеряхме и вдигнах чашата да пия сок. Тя започна да ми се кара и като хвана чашата с ръчичка, сложи я направо към устенцата си и така хубаво си сложи устничката все едно, че откакто се е родила все с чаша е пила, но отнесох една караница от нея Joy

# 423
  • Драгоман
Има ли някой, освен нас, който все още не захранва?
И аз не захранвам. Поне на 5м да стане пък тогава!

# 424
  • Северо=Западналия край
За проходилка е много рано. Детето трябва да седи стабилно за да може да я ползва. Не искам да ви плаша, но големия ми син го сложих някъде на 4 месеца в проходилка защото му беше интересно. Не знам дали е от това или от ненавременната консултация с ортопед, но и до ден днешен той е с проблем в ходилата - силно изразен дюстабан , с халтави стави и ужасна походка. Предстои ни операция ако се решим като направи 12 години. Сега с малкия ще внимавам много, не искам да насилвам нещата, когато заякне, тогава.

# 425
Момичета, ако знаете днес какви ги свърших..... . Реших да изваря старите си пластмасови шишета Томи Типи и да ги прибера, че вече ползвам само стъклени. После излязохме на разходка с малкия. Връщам се аз и от вратата мирише на нещо изгоряло и има пушек. Влизам и какво да видя - котлонът е включен и от тенджерата пуши. Забравила съм последното шише да се вари. Цялото шише се е стопило до нула - няма го изобщо, само биберонът е покафенял (явно се печеше тъкмо), тендежерата е изгоряла също цялата отвътре, а и плотът наоколо е кафяв. Не знам какво щях да намеря ако се бях разхождала още. Да благодаря на Господ, че нищо не се беше запалило. На всичкото отгоре и ръкохватката съм я била забравила върху капака на тендежерата и тя също беше кафява. И така, днес свърших прекрасна работа. Сега целият апартамент мирише на изгоряла пластмаса, включително и прането, което бях простряла и вместо да свърша нещо, си отворих още куп задължения.

# 426
Рано е за паяк и за бънджи още. След 6 месеца може.

Жулиета, хубаво че не сте се подпалили. И аз все забравям, че изварявам съдове, но се сещам по някое време.

# 427
Оле мале, много неприятно Sad
Все пак е малкия дявол.

# 428
  • Северо=Западналия край
Жулиетa, добре че сте се рaзминaли с мaлко щети. И aз съм зaбрaвaнa, вече двa съдa зaгорих докaто вaря водaтa нa бебо, сещaм се чaк когaто зaмирише.... Между другото, докогa водaтa трябвaше дa е превaренa ?

# 429
  • Пловдив
Жулиета, каква беля е можело да стане. Хубаво, че всичко се е разминало.
Ние продължаваме да сме на вълна зъбки и вече си имаме второ - двете долни са готови. Чакаме реда на горните четири Simple Smile

# 430
  • София
Ауу добре че не е станало нещо по-сериозно. И аз веднъж бях оставила ютията включена, но на поставката за ютия на дъската за гладене и нямаше никакви щети. Оттогава се връщам да проверявам винаги дали няма нещо включено, ако не съм сигурна.

Водичката май се преваряваше до годинката. На Девин изворна пише, че може и така да се дава. Давам и на двете деца само такава, че уж е изследвана. На бебчо я преваряваме, а за каката от доста време не. До преди някоко месеца на каката й готвех също с Девин изворна, но вече не, защото вече яде каквото и ние и си е голямо разхищение да готвя за всички с тази вода. Сега използвам за тази цел от чешмата, прецедена от филтърна кана.

# 431
Ние продължаваме да сме на вълна зъбки и вече си имаме второ - двете долни са готови. Чакаме реда на горните четири Simple Smile

Racel, какво правите вие? Браво на вас bouquet! Има ли рев покрай тези зъбки?
За водата, аз използвам Бебелан и не я преварям. Дано не греша.

# 432
Ох, Жулиета, добре, че си се прибрала навреме и няма други щети!!! А какви стъклени шишета ползваш? И като цяло въпрос към мамите, които дохранват- какъв биберон, с колко дупки и каква марка ползвате, за да не отбиете бебчетата?
И аз ползвам вода Бебелан и не я преварявам.
Racel, честито второ зъбче  bouquet

# 433
А какви стъклени шишета ползваш? И като цяло въпрос към мамите, които дохранват- какъв биберон, с колко дупки и каква марка ползвате, за да не отбиете бебчетата?
И аз ползвам вода Бебелан и не я преварявам.
Ползвам стъклени на Авент, с две дупки. По чиста случайност, изпратих ММ за някакво стъклено, че млякото от пластмасовите миришеше ужасно и те му препоръчали това. Видях на една приятелка, май на Чико беше, че гърлото му е много тясно и тя едвам нацелва лъжичката с АМ, така че гледай и това - много голямо неудобство, особено ако си навън и трябва да се забърка на крак. Peace

# 434
  • София
На нас ортопеда ни каза, че вече може в бънджи. Виж проходилката изобщо не я препоръчва, но каза, че ако се слага за по 5 мин. след като вече се е изправило само не е чак толкова страшно. Аз с каката така правих и нямах проблеми, дори изобщо не е стъпвала на пръсти като проходи.

Общи условия

Активация на акаунт